Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karolina Malinowska

IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 03:35
    Jak wam sie podoba Karolina Malinowska?Nie pytam o urode,bo to pojecie
    wzgledne.Zreszta Ona sama powiedziala,ze zalicza sie do tych "dziwnych" a nie
    pieknych modelek.A jak jej ubieranie sie?
    Obserwuj wątek
      • charade Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 10:43
        Cokolwiek by nie założyła, to wszystko na niej wisi, bo jest niewyobrażalnie
        chuda. Sorry.
        • mimi46 Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 10:58
          charade napisała:

> Cokolwiek by nie założyła, to wszystko na niej wisi, bo jest niewyobrażalnie
          > chuda. Sorry.

Aaa mnie się podoba jak na niej wisi :))) CHude jest piękne.
          Karoliny szaro-bury styl bardzo mi się podoba. Choć trudno znalezc jej zdjęcia
          prywatne.

...Tak jak Bolek i Lolek, Tytus Romek i Atomek
          Dzieci z Bullerbyn, Tomek na tropach yeti
          Tak jak król Maciuś pierwszy,Asterix i Obelix
          Jak załoga G,Mcgywer i Pipi...
          • charade Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 10:59
            Kwestia gustu, ja lubię szczupłość, ale nie chorobliwą chudość :)
            • Gość: anka Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:09
              A ja bym chciała być taka chuda.
            • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 15:35
              to ty chyba chudych ludzi nie widzialas
      • Gość: Kot-kanapowiec Re: Karolina Malinowska IP: *.chello.pl 16.06.05, 11:03
        Od początku nie podoba mi się - w całości: ubiera się w byle co, jakby dopiero
        wstała z łóżka. I jest straszną brzydulką. Nie tylko nie jest ładna, ale nawet
        nie ciekawa czy oryginalna. Po prostu brzydkie dziecko.
        • charade Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 11:04
          No właśnie - taka szara myszka jeśli chodzi o urodę i jak takowa myszka się też
          ubiera.
        • Gość: znakzapytania Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:51
          Gość portalu: Kot-kanapowiec napisał(a):

> Od początku nie podoba mi się - w całości: ubiera się w byle co, jakby dopiero
          > wstała z łóżka. I jest straszną brzydulką. Nie tylko nie jest ładna, ale nawet
          > nie ciekawa czy oryginalna. Po prostu brzydkie dziecko.

...no tak! przeciez te świry projektanci, co to Karoline zatrudniają kompletnie
          się nie znają na kobiecej urodzie, no nie kocie? a w ogóle jakim prawem wzięta
          modelka ubiera sie w to co chce i lubi? powinna chyba np. na FM zapytać w co ma
          się ubrać!...i niestosownie zrobiła że wyszła za mąż za tego tam, a on taki
          ładny....
          • Gość: POLI Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 14:54
            znakzapytania ---jestes wspaniala!!!
            • Gość: znakzapytania Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:05
              Gość portalu: POLI napisał(a):

> znakzapytania ---jestes wspaniala!!!

zaraz wspaniała?! może trochę wspaniałomyślna?! ... ale zaprawdę powala mnie
              czasem taka "bezinteresowna" zawiść, bo czego to ludzie nie wymyślą i czego to
              sie nie dopatrzą byleby tylko drugiemu d....ć!
              • Gość: POLI Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 15:08
                Masz racje.Niestety i wiesz wspolczuje Karolinie,ze tak dostaje.Przeciez nic
                nikomu zlego nie zrobila,a nazywanie jej brzydula jest podle.Zreszta nie tylko
                Ona ma przegwizdane.Pozdrawiam Cie serdecznie.
                • Gość: znakzapytania Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:26
                  ale bez przesady?! sądzisz, że taka Karolina czy jakas inna modelka przejmuje
                  się czczą (w tym moją również , żeby nie było!)pisaniną na FM!
                  pewnie nie ma na to czasu!!!
                  bronię ją trochę "na wyrost", bo tak naprawdę osoba ta jest mi szczerze mówiąc
                  obojętna?! potępiam takie tendencyje myślenie ogólnie i tyle...i sądzę że nie ma
                  przegwizdane, bo sama się na ten "szczyt" pchała, za to pewnie ma z tego niezłą
                  kasę i pod ręką tego tam...pozdrawiam
                  • leeloo2002 Re: Karolina Malinowska 21.06.05, 20:31
                    wydaje sie, ze od 2-3 lat b. wyladniala. Ma specyficzny wyraz ust, cos jakby
                    nadasanego dziecka. i jest to dosyc intrygujace. Nie jest pieknoscia. nosi
                    fajne kolczyki
              • Gość: Kot-kanapowiec Re: Karolina Malinowska IP: *.chello.pl 17.06.05, 00:41
                Gość portalu: znakzapytania napisał(a):

> Gość portalu: POLI napisał(a):
                >
                > zaraz wspaniała?! może trochę wspaniałomyślna?! ... ale zaprawdę powala mnie
                > czasem taka "bezinteresowna" zawiść, bo czego to ludzie nie wymyślą i czego to
                > sie nie dopatrzą byleby tylko drugiemu d....ć!

Taaaak.... A świstak sieeedzi i zaaaawijaa jeee w teee sreeberkaaa...
                • Gość: znakzapytania Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:41

Odpowiadasz na :

Gość portalu: Kot-kanapowiec napisał(a):

> Taaaak.... A świstak sieeedzi i zaaaawijaa jeee w teee sreeberkaaa...

nooooooooooo...a Kot-kanapowiec bredzi coś po północyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..
      • Gość: goldi Re: Karolina Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:08
        Nic odkrywczego.
      • Gość: Majka Re: Karolina Malinowska IP: 157.25.9.* 16.06.05, 11:39
        no ta to przynajmniej nie wzbudza ani antypati, ani sympati - dla mnie jest
        nijaka, styl ubierania - dziwny, potkreśla jej nijakość i niedoskonałość
        figury. Coś w stylu - jak ubierając fajne rzeczy - można się zeszpecić. Nie w
        moim guście, no ale ona napewno ma lepszy od mojego...
      • Gość: awis Re: Karolina Malinowska & Oliwier Janiak IP: *.milczanska.net 16.06.05, 12:06
        Ha, a jak taka szra myszka wygląda z takim "giawzdorem" jak jej mąż. dziwna z
        nich para:)
      • Gość: joanna Re: Karolina Malinowska IP: 80.48.251.* 16.06.05, 12:21
        A możecie wrzucić parę fotek, bo nie bardzo kojarzę o kim mówicie. Z góry
        dziękuję.
        • umaa Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 12:25
          www.karolinamalinowska.hpg.ig.com.br/
        • Gość: kum-nye Re: Karolina Malinowska IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 13:07
          www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/51/98_file.jpg pierwsza z lewej oczywiście:)
          • lunatica no ale 16.06.05, 14:22
            na tle dwóch pozostałych pań wygląda o niebo lepiej :-)
            • Gość: Majka Re: no ale IP: 157.25.9.* 16.06.05, 14:31
              no wygląda lepiej, ale z tą torebeczką, wygląda jak z innej bajki.
            • Gość: kum-nye Re: no ale IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 15:28
              Co racja to racja...Chociaż sama uroda Gabryjelskiej bardziej mi odpowiada.
            • Gość: goldi Re: no ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:09
              TO posrodku to Steczkowska?Fuj!
              • Gość: Trinity Re: no ale IP: *.162.97-84.rev.gaoland.net 17.06.05, 13:32
                Zle sie kobieta starzeje. Robi sie coraz bardziej podobna do Morticii Adams ;-))
                W ogole kobiety ostrych rysach twarzy kiepsko sie starzeja.....
      • gocha221 Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 12:57
        o wiele, wiele bardziej podoba mi się chyba jej rówieśnica,często je razem
        pokazjuja, Kamila szczawińska. ma o wiele ładniejsza twarz, choc tez jest b.
        szczupła.
        • cherry_pop Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 14:17
          ogladani na zywo (no, srednio naturalnie, bo na imprezie kostiumowej ;> ), oboje - karolina
          malinowska i jej maz wygladali bardzo wdziecznie i mlodo. faktycznie, jest wiotka i "nimfowata" ale b.
          mila buzia.
          • Gość: mysza Re: Karolina Malinowska IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 15:20
            ja z nia kiedys jechalam pociagiem!ladna nie jest ale ma sympatyczna buzie!
          • Gość: kaja Re: Karolina Malinowska IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.06.05, 17:35
            cherry_pop napisała:

faktycznie, jest wiot
            > ka i "nimfowata" ale b.
            > mila buzia.

A odkąd to wiotkość jest wadą? Moim zdaniem dziewczyna jest interesująca, ma
            ładną , delikatną twarz i sprawia wrażenie sympatycznej osoby.

• Gość: . Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:53
              Dla niektorych szczupłość też jest wadą :DDD
      • Gość: MAGDA Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 16:20
        ...
      • Gość: awis Re: Karolina Malinowska IP: *.milczanska.net 16.06.05, 16:58
        a tak z ciekawości: ile ona ma lat?
        • Gość: MAGDA Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 17:01
          24
          • mimi46 Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 17:07
            Gość portalu: MAGDA napisał(a):

o ile dobrze się orientuję to ona jest '83 rocznik. Więc raczej 22 lata
            • Gość: MAGDA Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 17:12
              CHYBA 1981
              • Gość: Morgiana Re: Karolina Malinowska IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 16.06.05, 17:41
                Banalnie ładnych czy pospolicie pięknych kobiet jest na pęczki natomiast kobiet
                o orginalnych rysach twarzy juz duzo mniej, modelka nie ma byc typową
                pięknoscią, ona musi miec ciekawą intrygującą urode ba czasami nawet
                kontrowersyjną do bólu , taka jest Karolina Malinowska i dlatego osiągneła
                sukces w swiecie mody.
                Jesli chodzi o jej desing widze duzą rozbierznosc miedzy stylem preferowanym
                przez nią zanim stała sie tak medialna a tym ktory prezentuje teraz u boku męża.
                Kiedys to była totalna abnegacja czytaj olewka dzis oglądamy ja w wersji
                odrobine wystylizowanej ale mysle ze ubrania dobrane ma całkiem fajnie.
              • mimi46 Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 18:19
                Na jej stronie w biografii widnieje rok 1983.
                www.karolinamalinowska.hpg.ig.com.br/
                .............................................
                ...Tak jak Bolek i Lolek, Tytus Romek i Atomek
                Dzieci z Bullerbyn, Tomek na tropach yeti
                Tak jak król Maciuś pierwszy,Asterix i Obelix
                Jak załoga G,Mcgywer i Pipi...
      • Gość: ilaria Re: Karolina Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:05
        Pooglądałam sobie zdjęcia na jej stronie i ta Karolina ma świetną figurę.
        • Gość: MAGDA Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 22:11
          MNIE SIE PODOBA.
      • Gość: . Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.06.05, 23:24
        ,
      • pianazludzen Re: Karolina Malinowska 16.06.05, 23:43
        A oto moja opowieśc:

nie wiem czy to faktycznie byl jej debiut, ale pamietam...

gdy bylam mała :), chyba z 6-7 lat temu...

sesja Filipinki, "czytelniczki-w roli modelek", dziewczyna z gęstą grzywką w
        zamglonym ogrodzie prezentowała bodajże płaszcze.

Wtedy sobie pomyslałam, że to nie jest ostatnia sesja tej czytelniczki. Wręcz
        przeciwnie, to początek czegoś ważnego. Miała w sobie coś magnetycznego. Byłam
        nią zachwycona!

To była Karolina Malinowska, ta czytelniczka wtedy.
        • Gość: MAGDA Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 17.06.05, 00:43
          ZGADZA SIE.TEZ PAMIETAM.
          • Gość: inga Re: Karolina Malinowska IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.06.05, 10:47
            dlatego, że jest taka szara mysza to jest dobra jako modelka bo jej praktycznie
            nie widać, nie przycmiewa prezentowanego stroju.
            Ale chydzina z niej straszna,toz to same kości.
      • Gość: sylwia.fenix Re: Karolina Malinowska IP: 193.28.226.* 17.06.05, 13:04
        A ja lubie jej styl, choc zupelnie nie moj i pewnie nigdy nie ubralabym sie w
        polowe jej ciuchow, to ogolne wrazenie - naprawde OK!. Podoba mi sie, ze nie
        jest banalna, plastikowa niunka z wiecznie przyklejonym usmiechem na twarzy.
        Jest drobniutka, a przy tym szczupla, wiec to sprawia wrazenie strasznej
        chudosci. Lubie taki typ figury. No a poza tym - dziewczyny - czy naprawde
        warto tracic czas na "obgadywanie" innych na forum...? ;)
      • Gość: . Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.06.05, 02:36
        OK
      • Gość: . Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.06.05, 00:54
        .
      • Gość: . Re: Karolina Malinowska IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.06.05, 19:09
        .
        • mimi46 POLA !!!!!! 19.06.05, 19:13
          Po co w kółko windujesz ten wątek na górę??????????
          Wątek umarł. Fin. The end.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka