Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM

16.06.05, 10:11
    Glosuje na Richelieu i Zettrzy.
    Obserwuj wątek
      • krecilapka tralalalalumpek ;) 16.06.05, 11:37
        • Gość: szwaczka Re: tralalalalumpek ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:07
          tralalumpek wróć bo poziom forum spada !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ja czyli nie ty Re: tralalalalumpek ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 00:03
            popieram :)))
            Tralalumpek rządzi :)))))))
      • krowa_w_kropki Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 11:50
        Trzy panie wymienione wyżej plus b_bb i kochanica-francuza.
        • Gość: pianazludzen Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.dialin.heagmedianet.de 16.06.05, 12:04
          ogolnie - gros dziewczyn na tym forum, i te wymienione, i wiele innych, nie
          bede robic listy, bo nie chce nikogo pominac.

teraz np przychodzi mi do glowy nadobna, ma dystans, podoba mi sie jak potrafi
          ripostowac, inteligentnie, bez wyzwisk i tanich chwytow. brawo!

niech wraca juz z tej dominikany!!!:):)
          • polcia-kapelusik Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 12:08
            No wlasnie,moglaby wrocic bo jakos ponuro bez niej ostatnio,niewiele sie
            dzieje...........
          • Gość: m Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.saska.krakow.pl 16.06.05, 12:20
            > ogolnie - gros dziewczyn na tym forum, i te wymienione, i wiele innych, nie
            > bede robic listy, bo nie chce nikogo pominac.

zgadzam sie w zupelnosci
      • Gość: monika Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 12:22
        ja stawiam na zettrzy:)
      • papryczka_ag Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 15:23
        myślę że większość stałych bywalczyń to inteligentne i miłe dziewczyny... nie
        wymieniam bo się boję że kogoś pominę
      • eirenne Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 15:38
        Z całym szacunkiem, ale najbardziej na tym forum wierzę we własną inteligencję:P
        Najbardziej jest realna ze wszystkich hehe:P
      • Gość: kalinakalina papryczka IP: *.4.15.vie.surfer.at 16.06.05, 15:43
        • Gość: znakzapytania Re: papryczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:49
          ...prawda! Papryczke to warto nawet w archiwum poczytac, taka jest fajna!
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 15:50
        Richelieu
      • przemkowa.b A ja cenię siebie:P 16.06.05, 16:17

• easier_to_fly Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 18:26
        Wierzę w siebie...:) Richelieu pisze niegłupio, ale często mnie drażni... :P
        • hihihiii Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 18:39
          Tez mam swe typy - ale zupelnie inne niz dotychczas wymienione.
      • tierieszkowa Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 21:53
        Coz za fantastyczny pomysl. Moze jeszcze wybadamy jakie maja IQ wszystkie
        udzielajace sie na tym forum kobiety i wtedy przyznamy pierwsze miejsce i
        rozdamy medale. A pozniej zalozymy forum "Moda Mensa" i kolko samouwielbienia.
        Ech...

• Gość: Klara Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.4web.pl 16.06.05, 22:08
          W ogóle to ja tutaj usze coś napisać IQ nijak nie odzwierciedla inteligencji-
          to po prostu parę rozwiązanych testów. Człowiek, który je rozwiązuje niezle, w
          zyciu może być nieprzyjemnym, gburowatym bucem bez krzty humoru i polotu w
          myslach...Po prostu zaczyna mnie denerwowac, że po amerykańsku wszyscy
          zaczynają utozsamiac inteligencję z testowym IQ . Nowa matura to wlasnie takie
          cosw stylu testu na IQ i chyba dlatego jest tak bez sensu, zwłaszcza czci
          humanistyczne...
          • Gość: Klara Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.4web.pl 16.06.05, 22:10
            Przepraszam za błędy, ale ja juz idę spać:)
            • vanillaice Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 16.06.05, 22:17
              Klara, zgadzam się w 100% z tym co napisałaś. :)
          • tierieszkowa Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 15:36
            To ze ktos jest gburem, chamem i prostakiem bez poczucia humoru nie oznacza, ze
            nie moze byc rowniez inteligentna osoba. Natomiast polot i bycie sympatycznym z
            nikogo nie uczynia inteligenta.
            • totalna_apokalipsa Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:23
              nie zgadzam się..To, że umiesz rozwiązać zadanie nie oznacza wcale, że umiesz :
              - sprzedać te umiejetność innnym
              - nauczyć tego kogos innego
              - umiez wyjasnić jak to zrobileś

i to już nie jest inteligencja.
              • totalna_apokalipsa Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:26
                A polot to nic innego jak inteligencja włąsnie...Polot to to, co ratuje vtyłek
                studentowi na ergzaminie, kiedy ma pytanie, na które niewiele wie, ale ratuje
                się tym, co jakoś poskłada + wdziekiem+ umiejętnośc skierowania pytania na inne
                tory lub zamienienia go we wspólne rozwazanie nad czyms, co nagle zaintryguje
                profesora i setki tym podobnych rzeczy.I to niebagatelna umiejętność, którą
                można nazwać ylko i wyłacznie inteligencja. Troche to odpowiada zagadnieniu ,
                dlaczego studenci identycznie umiejący coś na egzamin , przy profesorze w takim
                samym humorze i dniu, losujący takie same pytania - dostją dostateczną i b.
                dobrą ocenę:)
                • mimi46 Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:38
                  To co napisałaś to jednak inteligencja rozumiana bardzo potocznie.
                  W psychologii inteligencją przewrotnie i nieco ironicznie nazywa się to, co
                  mierzą testy inteligencji. Jakoże jest to konstrukt teoretyczny to trudno mówić
                  o jego namacalnych wytworach.
                  To co opisałaś zawsze można nazwać sprytem... w bardzo naciąganym przypadku
                  jedynie inteligencją emocjonalną.

>Troche to odpowiada zagadnieniu ,
                  > dlaczego studenci identycznie umiejący coś na egzamin , przy profesorze w
                  takim
                  >
                  > samym humorze i dniu, losujący takie same pytania - dostją dostateczną i b.
                  > dobrą ocenę:)

A zaraz po egzaminie robiąc im test wechslera do badania inteligencji okazać
                  się może, że wyniki rozłoża się jeszcze inaczej.
                  Ludziom tak trudno zrozumieć, że Doda albo ktoś zachowujący się gburowato może
                  mieć wysokie IQ. Oj może, może.
                  I to jest w tym wszystkim najdziwniejsze.
                  A tak na marginesie klasyczna inteligencja ma się nijak do życiowych osiągnięc.
                  Czasem wręcz może przeszkadzać.
                  • totalna_apokalipsa Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:45
                    Alez oczywiście, że Dodamoze mieć wysokie IQ, co wscale nie znaczy, że jest
                    inteligentna:)Po prostu dobrze rozwiązuje kilka testów i już. Ja nie przeczę.
                    Uważam zreszta psychologię jako naukę za totalną bzdurę, bo miałam z nią nieco
                    wspólnego. Statystyka i podciąganie zachowań pod teorię behawioralną czy
                    cokolwiek innego. Moze tylko psychologia kliniczna ma jakiś sens - reszta to
                    macanie po omacku,w zmieniającym się co 10 lat kierunku , w zalezności od tego,
                    co mamy nowego na świecie...

BTW. W testach psychologicznych większość ludzi o uzdolnieniach humanistycznych
                    wypada na poziomie tak kiepskim, ze zal gadac...
                    • mimi46 Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:54
                      totalna_apokalipsa napisała:

> BTW. W testach psychologicznych większość ludzi o uzdolnieniach
                      humanistycznych
                      >
                      > wypada na poziomie tak kiepskim, ze zal gadac...

niby się z Tobą zgodzę, ale nie do końca. To trochę tak, że rozgoryczeni
                      humanisci przekonani co do swojej inteligencji po jej zmierzeniu próbuja
                      odwrócić kota ogonem i utrzymywać, że to NIE JEST w takim razie inteligencja.
                      Oczywiście, że jest.
                      Klasyczna.
                      Humanista może mieć wyższą inteligencję społeczną (co mu pomoże zdawać lepiej
                      egzaminy ustne) ale to właśnie ten kto lepiej wykona test ma większą zdolność
                      do kojarzenia abstrakcyjnych i pozornie odległych przesłanek. I to właśnie
                      oznacza, że inteligentniejszy.
                      Potoczne przeinaczanie definicji inteligencji bierze się chyba tylko z chęci
                      zredukowania dysonansu tych których wysokie mniemanie o sobie w konfrontacji z
                      testem inteligencji legło w gruzach.

Pozdrawiam. I zaznaczam, że mnie również potoczne rozumienie bardziej
                      odpowiada ;)
                      • Gość: Klara Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.4web.pl 24.06.05, 18:42
                        Nie no , z tym to juz w ogóle sie nie zgadzam------> przecież to logiczne, ze
                        ktoś o umysle stricte nakierunkowanym na fizykę, lepiej coś policzy, ale czy w
                        jakikolwiek sposób da sie zmierzyć inteligencję za pomocą tfu - psychologii,
                        to przepraszam...równie dobrze mozna opracować test oparty na humanistyce i
                        udawadaniac "tępotę" fizyka...albo udawadniać kompleks humanisty:))))))))))))
                        Jesli psychologia wlaściwie nie jest w stanie ostatecznie dookreślić się jako
                        nauka doświadczalna, podobna metodologii badań eksperymentalnych, czy też
                        nauka społeczna - to jak w ogle ktokolwiek moze bazować na tej dziedzinie>?
                        Przepraszam, ale ja po prostu psychologię traktuje jak hybrydę statystyczno-
                        hipotetyczną i dlatego nie jestem sie w stanie zgodzić, że można opracować
                        jakikolwiek aparat poznawczy do mierzenia inteligencji, jak równiez wyodrebniac
                        rzeczy typu inteligencja społeczna, emocjonalna itp...podobnie jak nie mozna
                        zmierzyć moralnosci, tak nie mozna zmierzyć inteligencji , bo to jest nie do
                        zmierzenia.Edison wypadał w szkole jak kretyn:)))- szkoła była nastawiona
                        matematycznie:)
                        • tierieszkowa Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 24.06.05, 22:48
                          Wydawalo mi sie, ze inteligencji nie sprawdzaja testy czysto matematyczne.
                          Bardziej liczy sie umiejetnosc logicznego myslenia i kojarzenia ze soba faktow.
                          To, ze ktos w szkole ma same piatki nie znaczy, ze jest super inteligentny. W
                          koncu inteligencja to nie jest ilosc posiadanych informacji z danej dziedziny.
                          Ja jestem kompletnym glabem matematycznym, a mimo wszystko z testami IQ radze
                          sobie bardziej niz sprawnie. I nie sa to testy zamieszczone w gazecie,
                          internecie czy w notatniku pani Iksinskiej :)
      • pandoora Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 09:35
        Zettrzy,
      • Gość: gabi Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:59
        stawia na Zetrzy : )
        • Gość: gabi Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:01
          StawiaM mialo byc : )
      • daria00 Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:40
        Głosuję na Kiciule1
      • merrlin Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 17:50
        Trudno ocenić. Jakie kryteria przyjąć?

Mogę napisać tylko czyje posty czytam z przyjemnością:
        zettrzy,richelieu, przemkowej, pianazludzen, a mój number one to miska_malcova

Jest jeszcze kilka "fajnych" osób, ciekawych...
        Większość stałych pisaczek jest interesującymi bytami wirtualnymi (pewnie w
        realu też są takie, tacy)
        • nadobna7 Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 20:23
          Pozdrawiam wszystkich tych,którzy uważają że jestem inteligentna:)
          Wpadnę tu jutro na dłużej to przemówię.Mądrze i inteligentnie.
          No to pa:)
          • Gość: pianazludzen Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.arcor-ip.net 18.06.05, 02:45
            pa
        • miska_malcova Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 21:00
          łał! zaszczyt mie kopnął :-) ja mam sporo typów, nie wymienię podobniez jak
          papryczka
          • przemkowa.b Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 17.06.05, 21:02
            no, mnie też kopnął:) ale ja lubię siebie:)
      • Gość: Zielonooka Re:moze najfajniejsze, a nie inteligentne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:28
        Najfajniejsze: Nadobna, Przemkowa.b, Papryczka, Miska_Malkova...
        No i ja:)
        Chyba, bo nikt mnie nie napisal:(
        Wszystkie sa fajne,ale te powyzej naaajbardziej.
        chyba;)
      • Gość: Zielonooka Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:30
        Boszeee, jak moglam zapomniec o Menie!!!
        Tez fajna dziewczyna:)
      • envi Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 18.06.05, 17:48
        a teraz głosujemy na najpiękniejszą dziewczynę na forum :D
        BTW: dawno mnie nie było i dowiaduję sie po tytule wątku, że na forum siedza
        same baby? a gdzie podział się...hmm,zapomniałam jaki miał nick:)aktywny
        mężczyzna forumowicz:)
        • umaa czyzby chodzilo Ci o blinskiego? 18.06.05, 17:56
          czy jakos tak?
        • bez_nicka Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 18.06.05, 20:32
          envi napisała:

> a teraz głosujemy na najpiękniejszą dziewczynę na forum :D

dobre!
          :o)))
      • bez_nicka Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 18.06.05, 20:29
        :o) jak to tu w ogole mozna okreslic - na podstawie tych prymitywnych klotni i
        przepychanek?

• Gość: Triss Merigold Ja jezem najintieligientniejsza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 18:11
      • marvellous Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 24.06.05, 18:14
        La Parisienne ;P
        • przemkowa.b Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 24.06.05, 19:05
          To chyba żart...
          • marvellous Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM 24.06.05, 22:57
            No wiadomo !! :P
      • Gość: uka Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:36
        Richelieu,Zettrzy,Kochanica,Klara.
      • Gość: adam.dazim Re: NAJINTELIGENTNIEJSZE DZIEWCZYNY NA FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:15
        hmm a psyhcologowie cala baterie testow musza zrobic zeby i tak nie moc na 100%
        poiedziec czy ktos bardzo madry jest czy srednio :)
        tesy narezdzia rzetelnego pomiaru

moze ktore sa najprzyjazniejsze dla uzytkownikow - powinno byc :)
      • Gość: Madzia A ja to bym najbardziej chciala talent miec jakis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:18
        madra byc niedopsz...
        swiadomosc ciazy...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka