dagny1001 17.06.05, 14:17 Mam spodnie 3/4 w drobną biało-czerwoną krateczkę (jedne z niewielu spodni w mojej szafie). Co do nich pasuje i czy w ogóle można w nich chodzić po mieście, tzn. czy nie są za bardzo plażowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pump_it_up Re: przykrótkie spodnie w kratę IP: *.broker.com.pl 17.06.05, 19:00 Nie wiem jak one wygladaja, ale nie podoba mi sie zestaw biala+czerwona kratka wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przykrótkie spodnie w kratę IP: *.chello.pl 17.06.05, 19:09 a mi sie podoba, ale zakladalabym jedynie biale i czeerwone bluzki Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: przykrótkie spodnie w kratę 17.06.05, 19:13 Do takich spodni na pewno będzą pasowały białe bluzeczki. A czy są za bardzo plażowe?Jak dla mnie nie.Może niekoniecznie do pracy, ale po godzinach, na spacer, zakupy czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: przykrótkie spodnie w kratę 17.06.05, 21:07 Czarna bluzka i buty by pasowały. No i wspomniane białe i czerwone. Nie widziałam spodni ale zastanów się jeszcze nad bluzką np. biała z czerwoną lamówką lub odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: przykrótkie spodnie w kratę 17.06.05, 21:10 białe bluzki,czarne, granatowe, czerwone. Można po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: przykrótkie spodnie w kratę IP: *.range86-132.btcentralplus.com 18.06.05, 09:45 Dziewczyny co wy z tymi kolorami? Przecierz kazdy kolor ma tysiace odcieni i nikt kto spodni na oczy nie widział nie bedzie w stanie doradzic. Rozłoz spodnie na podlodze powyjmuj wszystkie kolory z szaf i dopasowuj tylko tak jestes w stanie sprawdzic co sie nie gryzie. Nie musza to byc bluzki przykladaj apaszki sukienki itd. Udanej zabawy. P.S. Moim zdaniem ubranie bialej lub czerwonej bluzki w tym samym odcieniu moze grozic ze zestaw bedzie przypominal pizame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: przykrótkie spodnie w kratę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 11:17 Ja bym tam założyła żółtą na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: przykrótkie spodnie w kratę 20.06.05, 13:00 Dzięki wszystkim za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś