Gość: o. IP: *.g / *.g-net.pl 20.06.05, 17:36 co sądzicie o dużych okularach przeciwsłonecznych przypominających gogle ? podobno mają być modne tego lata ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barry white Re: modne duże okulary IP: *.udn.pl 20.06.05, 22:01 a w wydaniu meskim jak wam sie podobaja ? bo ja wlasnie niedawno takie kupilem Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: modne duże okulary 20.06.05, 22:26 nosimy tylko takie, bo potrzebna jest nam adekwatna ochrona przed sloncem Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: modne duże okulary 21.06.05, 06:36 nie nosimy, bo wyglądamy jak mucha i wcale nam sie to nie podoba :-( Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Okulary to muszą PASOWAĆ a nie być MODNE 21.06.05, 07:58 Gość portalu: o. napisał(a): > co sądzicie o dużych okularach przeciwsłonecznych przypominających gogle ? > podobno mają być modne tego lata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadee mi pasują i dobrze mi w nich :D /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: modne duże okulary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:09 Tylko taki sajz spelnia swoją ochronną rolę. Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: modne duże okulary 21.06.05, 12:48 Nadaja sie - zwlaszcza rano w drodze do pracy, jak twarz i oczy pozostawiaja wiele do zyczenia. wystraczy pomalowac ladnie usta i juz wygladam na wylansowaną :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: modne duże okulary 21.06.05, 13:02 nie pasuja mi duze okulary, ostatnio przymiezalam i poplakalam sie ze smiechu, przekomicznie w nich wygladam, sredniej wielkosci sa ok moj nowy nabytek :o))) moje okulary Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: modne duże okulary 21.06.05, 13:03 Kupiłam sobie i lubię je - nareszcie przysłaniają odpowiednio duży obszar. Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś