Gość: MAGDA IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.06.05, 15:15 KTORA Z DZIEWCZYN JEST WEDLUG WAS NAJLEPSZA POLSKA MODELKA.PISZCIE!POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAGDA Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.06.05, 15:39 OK.JA ZACZNE.KAMILA SZCZAWINSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:49 Nie KRZYCZ! A co do modelek, to polsimi sie raczej nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.06.05, 16:30 DLACZEGO NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.net.autocom.pl 21.06.05, 16:42 malgosia bela Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 18:37 bo to niekulturalnie krzyczeć!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 18:52 Polskie akurat srednio mi pasują:)chociaz Małgosia Bela(choć już ponoć coraz mniej modelka a bardziej "aktorka")coś takiego fajnego ma w sobie, lubię ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:58 Karolina Uszatek Malinowska żona Janiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:03 a co? chirurga odwiedziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 19:11 Tak, bo nie pasowały uszka do jej "wyostrzajacych się rysów".Za mało jednak efekt widać, dla mnie i tak Sierotka Uszatkowa Marysia Nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 19:14 Wg mnie polskie modelki są strasznie nijakie i tak na dobrą sprawę,to żadna jeszcze nie zrobiła oszałamiającej,światowej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 19:20 a Magda Wrobel? Przeziez zrobila kariere za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 19:26 Chodzi o to,że nie możemy poszczycić się modelką,która zrobiła karierę typu Eva Herzigova,Gisele Buendchen,Carmen Kass czy Natalia Vodianova. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 20:01 Magda Wróbel zrobiła karierę, może nie topmodelki, ale jednak. Bo ona piękna kobieta jest ! Chociaż taka Małgorzata Bela reklamowała w końcu Gucci Rush, a (moim zdaniem) nie ma większej od niej przeciętniary z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 20:06 Co to znaczy najlepsza? Najciekawsza uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 20:46 r.richelieu napisała: > Co to znaczy najlepsza? Najciekawsza uroda? to znaczy najlepiej wie jak sie ustawic w interesach (uroda nie przeszkadza, ale - pardą - ja np. nie bardzo potrafie zadnej z nich zidentifykowac, bo i tak zawsze musza wygladac jak pan/i stylist/k/a zazyczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 22.06.05, 02:02 też mi z tym interesem się skojarzyło, takim i owakim, a ostatnio świnia jestem to mi się wszystko kojarzy więc najlepsza znaczy no, tego, wie z kim i komu Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 05:02 oraz jak, musi przeciez miec wyczucie stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.06.05, 20:06 mi się kiedyś podobała Katarzyna Buttowit, teraz ciężko mi wskazać która. Bo jednak za mało się mówi o polskich modelkach, a z pewnością ładne są... Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 21.06.05, 20:09 Ta co reklamuje Moschino, chyba Anna Jagodzińska jej jest :))). No i oczywiście boska Aga Maciąg:P. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 00:06 Mnie sie pare razy obila o oczy polska modelka Marta (nazwiska nie pamietam), jest w katalogu Boden i Gudrun Sjoeden, ostatnio sporo jej sie widuje: www.boden.co.uk/i/lModel/r_WL247.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.06.05, 01:54 MARTA WAYDEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modelka Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:21 jest duzo ładnych dziewcząt i dlatego nie wiem która najpiekniejsza same zdecydujcie:)) www.polskiemodelki.net.pl/?offset=8&pgnum=2&wedlug=nrGalerii www.polskiemodelki.net.pl/?offset=24&pgnum=4&wedlug=nrGalerii po kliknięciu na konkretną panienke szerszy opis,oraz jej portfolio;) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 01:57 Kamila Szczawińska i.wp.pl/a/f/jpeg/8483/kamila_szcza.jpeg jest bardzo charakterystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 03:32 Pani Małgorzata Bela,za to,że w czasie prób pokazów czyta książki zamiast plotkować;).Generalnie,kobieta z głową na karku i intrygującą urodą;) Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 04:50 babunowa napisała: > Pani Małgorzata Bela,za to,że w czasie prób pokazów czyta książki zamiast > plotkować;).Generalnie,kobieta z głową na karku i intrygującą urodą;) Mnie tez sie podoba jej podejscie do zycia. Obok Ewy Witkowskiej (jej uroda natomiast jako moja ulubiona) jest najczeciej - a raczej co jestem w stanie rozpoznac - widziana w amerykanskiej prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 04:44 Dla tych co w temacie: czy polskie modelki poprawiaja (a raczej falszuja) swoja urode? Jakis czas temu Saleta mial dziewczyne Katarzyne i byla dyskusja nad jej ustami. Prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:06 Magda Wróbel i Basia Milewicz - pracują w USA, np. ubrania dla Victoria's Secret. Basia reklamuje teraz krem Olay. Może jak na modelki już nie najmłodsze ale naprawdę piękne i kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: NAJLEPSZA POLSKA MODELKA. 22.06.05, 19:45 A tak, zapomnialam o M. Wrobel. Odpowiedz Link Zgłoś