joannakkk 22.06.05, 14:13 Czy ktoś z Was zna poznańską agencję modelek Showbiz Models??? Czy możecie mi coś bliżej o niej powiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: Agencja modelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:31 umaa moze bys zaznaczyła jakoś dziewczynie, że twoje "nie znam"jest trochę inne niz przypadkowej kobiety z ulicy wziętej, masz jakieś tam informacje o tych agencjach bo samo "nie znam" nic nie mówi:) Akurat "naciagacze" to pikuś, może trafic gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: Agencja modelek 22.06.05, 14:27 stwierdzająć po nazwie jacyś naciągacze ale w poznaniu to chyba " HOOK" to porządna i zaufana agencja Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Agencja modelek 22.06.05, 14:41 hook z pewnoscia lepsza niz ta o ktora autorka watku sie pyta... chociaz tez nie do konca godna polecenia, w ostatnim czasie kilka dobrych modelek z tej agencji odeszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
joannakkk Re: Agencja modelek 24.06.05, 14:23 Umaa, mam do Ciebie pytanie, bo widzę, że masz w tym tmacie rozeznanie, którą agencję modelek Ty byś poleciła? Z góry wieeelkie dzięki za odpowiedź! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Agencja modelek 24.06.05, 17:30 model plus, d'vision, rebel, new age, mango Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Agencja modelek 22.06.05, 15:15 obejrzalam ich strone internetowa, w kategorii top modeleki maja kilka dziewczyn, i tylko kilka z nich ma publikacje prasowe, w dodatku sa to zdjecia do CKM wiec wydaje mi sie ze nie warto zawracac sobie glowy taka agencja Odpowiedz Link Zgłoś
joannakkk Re: Agencja modelek 24.06.05, 14:21 Wielkie dzięki wszystkim za podpowiedź! Rozglądam się za czymś poważnym i na poziomie, a faktycznie z ich strony internetowej nie wynika, że są znani w świecie mody... chyba większy nacisk kładą na promocje, hostessy i dziewczyny z rozkładówek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Agencja modelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:19 przez ta agencje trafilam na pokaz fryzjerski loreala i nie narzekam :) z tego co slyszalam od dziewczyn pracujacych dla nich jako hostessy, to jest ok-placa w terminie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
joannakkk Re: Agencja modelek 27.06.05, 15:07 Zuzia, jeśli się orientujesz, to czy możesz napisać mi jak oni płacą, tzn. jakie mają stawki, jak długo czeka się na pieniądze, itp. Interesuje mnie też czy oprócz promocji i pokazów fryzjrskich zajmują się bardziej ambitnymi pokazami? Z góry dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś