elizka19 23.06.05, 22:28 mode sa jeszcze te ''świecące'' czy pasuje isc w normalnym topie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: bluzki ''imprezowe'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 23:12 Modne są te święcące, ale ja wybieram zwykłe. Świecące kojarzą mi się z tandetą, bazarem... Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: bluzki ''imprezowe'' 23.06.05, 23:15 to zalezy, gdzie ich kupisz. swiecace, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: bluzki ''imprezowe'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 23:18 "stern.stern napisała: > to zalezy, gdzie ich kupisz. swiecace, ale bez przesady." Chyba "je", nie "ich" :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: bluzki ''imprezowe'' 24.06.05, 17:19 > to zalezy, gdzie ich kupisz. stern, czy jesteś z tarnowa? mój tata się tam wychował i też tak mówi czasem Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern do mankencja 24.06.05, 21:00 hey, nie. urodzilam sie we wroclawiu, ale wychowalam sie juz nie w polsce, dlatego nie zdazylam sie poprawnie nauczyc po polsku, niestety:( z tad te bledy i nie poprawna pisownia. dopiero niedawno znalazlam to forum, i cwicze moja polszczyzne :)) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: bluzki ''imprezowe'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:09 Mi sie zdaje tak jak Magdzie. Ale ja wybieram te zwykle. Na imprezie wazne jest zeby bluzka byla wygodna i z dobrego materialu, a nie jakas dziwaczna i swiecaca. Ale to twoj wybor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: bluzki ''imprezowe'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 12:51 Poza tym bluzka może być ciekawie skrojona, uszyta... Może mieć po prostu oryginalny fason, a przy okazji może wykonana być z bawełny i nie mieć żadnych świecidełek. Jest zarówno modna i wygodna - w sam raz na imprezę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: bluzki ''imprezowe'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 23:21 Ten jest modny, ale nie jeste świecący: www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=UK&Saison=6&Modele=250382&Coloris=901&PrOp=1&PgRs=1&UserId=200506232312264215 91834 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: bluzki ''imprezowe'' IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 23.06.05, 23:28 o mamo!! świetny ,tylko ja ni mam takiego ''wsadu" ale mam na oku podobną tylko z mniejszym dekoltem,czarną,lekko błyszczącą z przodu i taką ''falująca" na brzuchu.Spróbuje znaleśc cos podobnego na allegro i wam pokaże:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stern.stern do Magda IP: *.2.15.univie.teleweb.at 23.06.05, 23:30 :)) no chyba, ale to przez to, ze nie umiem juz poprawnie po polsku. przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do Magda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 23:32 Nie ma za co ;) Każdemu zdarzają się błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stern.stern Re: do Magda IP: *.2.15.univie.teleweb.at 23.06.05, 23:35 mam wlasnie zamiar JE powoli eliminowac. ale tak czy owak juz nie wiem kiedy u a kiedy o z kropka. :)) ale ta jedna bluzka jest fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka bluzki imprezowe IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 23.06.05, 23:44 Mam cos taka jak na tej fotce pod Krawczykiem,jak ta dziewczyna obok chłopaka tylKo,że czarna,bardziej blyszczącą i wiecej jest tego ''falującego''materialu z przodu:D.Chyba pasuje w takiej iść na otwarcie nowego klubu... ww6.tvp.pl/View?Cat=1238&id=136166 Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: do Magda 23.06.05, 23:49 czytaj duzo ksiazek po polsku, to powinno pomoc Ci eliminowac bledy, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stern.stern Re: do Magda IP: *.2.15.univie.teleweb.at 23.06.05, 23:58 uh, gdzie bylo to o z kreska :) masz racje, sama widze, od kiedy nie czytam polskich cos mi polskie komorki mozgowe spia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do Magda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 12:52 Ja ostatnio czytam sporo po włosku (studiuję italianistykę) i również zauwazyłam, że często zastanawiam się, jak to czy tamto napisać... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś