laparisienne 27.06.05, 21:41 7, czyli zaledwie dobrze. serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2730234.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moni Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:49 A ja na 8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:16 Ja 4. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 13:15 Wow, mialam 8, a z historii noga jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 27.06.05, 21:53 Ale ja nic z nowej historii polski nie znam, nigdy sie tego nie uczylam, nie czytalam. Jaka powinna byc odpowiedz na tego Wisniewskego, i na zalew warszawski? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 14:16 1970, o jaki zalew pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.jci.com 27.06.05, 22:55 4 a cudem jakims mam dwie magisterki, polska i niepolska no ale z historii i geografii zawsze bylam kompletna noga, i na maturze ich nie zdawalam dlaczego nie ma pytan z biologii, chemii, jez. obcych, itp??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se-la-vie Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:56 A ja na 5 i mam piętnaście i pół.(lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:32 i co chwalisz się? Ja mam 15 lat i mam 8 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:37 A ja mam 15 lat i mam 8 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 27.06.05, 23:03 A ja dzisiaj poznałam moje wyniki z prawdziwej matury,a nie zabawy na gazecie.pl;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 06:10 I CO?????? Bylo ok? dostalam 8 punktow Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 11:48 Było ok;))teraz jeszcze tylko wyścig na uczelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 17:30 jaki kierunek??? bede trzymac kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 22:13 Składam na 7(tylko dlatego tak dużo,bo trzy z nich to kierunki,na które przyjmuje się po kilkanaście osób,więc musiałam mieć jakieś koło ratunkowe;)) Najbardziej zależy mi na którejś z filologii-norweskiej,duńskiej albo niderlandzkiej.Nie pogardziłabym też dziennikarstwem;) > bede trzymac kciuki!< Podziękuję jak się dostanę ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 23:53 hahah a jaki dostalam złośliwy komentarz :))) "Twój wynik: 6. Matura? Nie jest obowiązkowa. Jeśli jesteś przed, to albo ucz się pilniej, albo... nie każdy musi ją mieć. Jeśli już posiadasz maturę, no cóż... wypada się tylko cieszyć, że kiedyś się udało." Na szczęście mature już zdałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funghettino Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: 213.230.155.* 28.06.05, 02:31 ja to samo :( ale z geografia zawsze na bakier bylam...skad mam niby wiedziec jaka woda jest na zulawach???? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 11:52 Ufff... 9. Ale dwa razy strzelalem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik79 Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.chello.pl 28.06.05, 13:26 7 - nie tak źle, myslałam ze bedzie z 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostytutka Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:36 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOSIA Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:45 ja też 7. hm... mam 15 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:40 10.i komentarz: Świetnie, Twoj wynik jest celujący. Możesz spokojnie iść na studia. Jeśli jednak posiadasz już wyższe wykształcenie, to nie ciesz się za bardzo, to były pytania z poziomu podstawowego Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 13:49 Ja na 10. Rozwaloło mnie pytanie o przeciwstawne wyrażenie "romantyczna fkcja". Korciło mnie żeby te feralne dzieci zaznaczyć, ale to skutek raczej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:17 dziwi mnie ta matura, nie ma tam pytań opisowych ? pytania audio tele chybił trafił? wystarczy byc troszke oczytanym, oglądąc parę głupkowatych teleturniejów i może coś się zapamięta. Czasem osoby inteligentne, mające dużo większą wiedzę moga akurat nie znac odpowiedzi na jakieś pytanie( nie mówię tu o pytaniach banalnych jak co to metafora ).Moim zdaniem ten sprawdzian wiedzy jest niewymierny. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 14:36 Na geografii,WOSie były prawie wyłącznie pytania opisowe.Problemem był czas-na 71 długich zadań opisowych z geografii miałam tylko 4 godziny(może wydawać się dużo,ale to naprawdę pisanie "na styk"). Ale mimo tego,z jednym się całkowicie zgadzam- >Czasem osoby inteligentne, mające dużo większą wiedzę > moga akurat nie znac odpowiedzi na jakieś pytanie( nie mówię tu o pytaniach > banalnych jak co to metafora ).Moim zdaniem ten sprawdzian wiedzy jest niewymie > rny. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 11:38 Gość portalu: evita napisał(a): > dziwi mnie ta matura, nie ma tam pytań opisowych ? pytania audio tele chybił > trafił? wystarczy byc troszke oczytanym, oglądąc parę głupkowatych teleturniejó > w > i może coś się zapamięta. Czasem osoby inteligentne, mające dużo większą wiedzę > moga akurat nie znac odpowiedzi na jakieś pytanie( nie mówię tu o pytaniach > banalnych jak co to metafora ).Moim zdaniem ten sprawdzian wiedzy jest niewymie > rny. Zgadzam się,do dupy nie podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:31 3, hehe, a mature zdalam i to nawet niezle (rok temu) ale nie z geografii mogli pytac o jezyki obce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:33 a teraz robilam to samo nie czytajac pytan tylko strzelajac i mam. ..... 7 hehe glupie to Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ksiezniczka Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 11:35 9. - cholerka, za co mnie tego magistra dali? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.05, 17:00 ja 2 , no i co ? pytania z tematów wogóle mi nieznanych , matura 93 , to troche dawno . ama Odpowiedz Link Zgłoś