Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA

27.06.05, 21:41
    7, czyli zaledwie dobrze.
    serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2730234.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: moni Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:49
        A ja na 8 :)
        • Gość: Ell Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:16
          Ja 4.
          • ziyi Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 13:15
            Wow, mialam 8, a z historii noga jestem.
      • laparisienne Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 27.06.05, 21:53
        Ale ja nic z nowej historii polski nie znam, nigdy sie tego nie uczylam, nie
        czytalam.
        Jaka powinna byc odpowiedz na tego Wisniewskego, i na zalew warszawski?
        • krowa_w_kropki Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 14:16
          1970, o jaki zalew pytasz?
      • Gość: kk Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.jci.com 27.06.05, 22:55
        4
        a cudem jakims mam dwie magisterki, polska i niepolska

no ale z historii i geografii zawsze bylam kompletna noga, i na maturze ich nie
        zdawalam

dlaczego nie ma pytan z biologii, chemii, jez. obcych, itp???
        • Gość: se-la-vie Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:56
          A ja na 5 i mam piętnaście i pół.(lat)
          • Gość: Ania Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:32
            i co chwalisz się? Ja mam 15 lat i mam 8 pkt
          • Gość: Ania Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:37
            A ja mam 15 lat i mam 8 pkt
      • n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 27.06.05, 23:03
        A ja dzisiaj poznałam moje wyniki z prawdziwej matury,a nie zabawy na gazecie.pl;)
        • kinky5 Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 06:10
          I CO??????
          Bylo ok?

dostalam 8 punktow
          • n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 11:48
            Było ok;))teraz jeszcze tylko wyścig na uczelnie...
            • kinky5 Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 17:30
              jaki kierunek???

bede trzymac kciuki!
              • n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 22:13
                Składam na 7(tylko dlatego tak dużo,bo trzy z nich to kierunki,na które
                przyjmuje się po kilkanaście osób,więc musiałam mieć jakieś koło ratunkowe;))
                Najbardziej zależy mi na którejś z filologii-norweskiej,duńskiej albo
                niderlandzkiej.Nie pogardziłabym też dziennikarstwem;)

> bede trzymac kciuki!<

Podziękuję jak się dostanę ;)))
                pozdrawiam
      • Gość: ja czyli nie ty Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 23:53
        hahah a jaki dostalam złośliwy komentarz :)))

"Twój wynik: 6. Matura? Nie jest obowiązkowa. Jeśli jesteś przed, to albo ucz
        się pilniej, albo... nie każdy musi ją mieć. Jeśli już posiadasz maturę, no
        cóż... wypada się tylko cieszyć, że kiedyś się udało."
        Na szczęście mature już zdałam :)

• Gość: funghettino Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: 213.230.155.* 28.06.05, 02:31
          ja to samo :( ale z geografia zawsze na bakier bylam...skad mam niby wiedziec
          jaka woda jest na zulawach????
      • krecilapka Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 11:52
        Ufff... 9. Ale dwa razy strzelalem ;).
      • Gość: gosik79 Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.chello.pl 28.06.05, 13:26
        7 - nie tak źle, myslałam ze bedzie z 5
        • Gość: prostytutka Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:36
          8
        • Gość: KTOSIA Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:45
          ja też 7. hm... mam 15 lat :)
      • Gość: Evita Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:40
        10.i komentarz: Świetnie, Twoj wynik jest celujący. Możesz spokojnie iść na
        studia. Jeśli jednak posiadasz już wyższe wykształcenie, to nie ciesz się za
        bardzo, to były pytania z poziomu podstawowego
      • krowa_w_kropki Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 13:49
        Ja na 10. Rozwaloło mnie pytanie o przeciwstawne wyrażenie "romantyczna fkcja".
        Korciło mnie żeby te feralne dzieci zaznaczyć, ale to skutek raczej :))))
      • Gość: evita Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:17
        dziwi mnie ta matura, nie ma tam pytań opisowych ? pytania audio tele chybił
        trafił? wystarczy byc troszke oczytanym, oglądąc parę głupkowatych teleturniejów
        i może coś się zapamięta. Czasem osoby inteligentne, mające dużo większą wiedzę
        moga akurat nie znac odpowiedzi na jakieś pytanie( nie mówię tu o pytaniach
        banalnych jak co to metafora ).Moim zdaniem ten sprawdzian wiedzy jest niewymierny.
        • n_nicky Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 28.06.05, 14:36
          Na geografii,WOSie były prawie wyłącznie pytania opisowe.Problemem był czas-na
          71 długich zadań opisowych z geografii miałam tylko 4 godziny(może wydawać się
          dużo,ale to naprawdę pisanie "na styk").
          Ale mimo tego,z jednym się całkowicie zgadzam-
          >Czasem osoby inteligentne, mające dużo większą wiedzę
          > moga akurat nie znac odpowiedzi na jakieś pytanie( nie mówię tu o pytaniach
          > banalnych jak co to metafora ).Moim zdaniem ten sprawdzian wiedzy jest niewymie
          > rny.
        • se.la.vie Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 11:38
          Gość portalu: evita napisał(a):

> dziwi mnie ta matura, nie ma tam pytań opisowych ? pytania audio tele chybił
          > trafił? wystarczy byc troszke oczytanym, oglądąc parę głupkowatych teleturniejó
          > w
          > i może coś się zapamięta. Czasem osoby inteligentne, mające dużo większą wiedzę
          > moga akurat nie znac odpowiedzi na jakieś pytanie( nie mówię tu o pytaniach
          > banalnych jak co to metafora ).Moim zdaniem ten sprawdzian wiedzy jest niewymie
          > rny.

Zgadzam się,do dupy nie podobny.
      • Gość: agata Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:31
        3, hehe, a mature zdalam i to nawet niezle (rok temu)

ale nie z geografii
        mogli pytac o jezyki obce...
        • Gość: agata Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:33
          a teraz robilam to samo nie czytajac pytan tylko strzelajac i mam. ..... 7
          hehe glupie to
      • nie_ksiezniczka Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA 29.06.05, 11:35
        9. - cholerka, za co mnie tego magistra dali? :P
        • Gość: ama Re: PRZED CHWILA ZDALAM POLSKA MATURE NA IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.05, 17:00
          ja 2 , no i co ? pytania z tematów wogóle mi nieznanych , matura 93 , to troche
          dawno .
          ama
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka