Gość: Mena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:03 jak, w jaki sposób wiązać arafatkę, jak i do czego ją nosić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: Arafatka. 29.06.05, 14:24 Arafatki były modne 15 lat temu. Teraz spotykam je czasem u wielbicieli reggae (nie wiem, jaki ma to związek, może zwyczajnie dobrze komponuje się z dredami) zamotaną luźno na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
pandoora Re: Arafatka. 29.06.05, 14:48 Tak sie składa, że słucham reggae. Dredów nie mam. Noszę luźno zawiązaną na szyi, omotaną :D Dobrze wygląda z rzeczami w kolorze khakim, czarnym, szarym, czerwonym (mowa o tradycyjnej czarno-białej arafatce). Ja moją noszz przede wszystkim do czapki moro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Arafatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:02 tak,mam taką tradycyjną,czarno-białą. Moim zdaniem wyglada ona bardzo ciekawie,pozwala się jakoś "wyróżnić". Własnie mam taką dosyć dużą tą arafatkę i mam problemy z zawiązaniem jej w jakis ciekawy sposób, nawet luźno zawiązac na szyi sie nie da:/ może zmniejszę ją trochę,obetnę kawałek.Nie wiem juz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Arafatka. 29.06.05, 15:14 Gość portalu: Mena napisał(a): > tak,mam taką tradycyjną,czarno-białą. Moim zdaniem wyglada ona bardzo > ciekawie,pozwala się jakoś "wyróżnić". wyróżnić? wtopic w tłumek takich samych postaci, z zamotanymi gdziekolwiek arafatkami, smętnie zwisającymi dredami i obowiązkowym che na koszulce... słodkie, różowe kloniki w wersji "zbuntowanej" chustka jak chustka, w niezbyt ładny wzór, noś ją jak chcesz, na głowie, na szyi, na tyłku zamiast pareo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Arafatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:15 Nie podoba Ci się? Twoja sprawa <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandoora Re: Arafatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:55 Moja też jest duża i dość gruba. Masz na niej frędzle po bokach??? jeśli tak to proponuje ją pod skosem poskładać i wtedy na szyje obwiązać raz, zawiązać a wystające kosmyki pod spód :D Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Arafatka. 29.06.05, 17:39 Tez mam taka duza arafatke i klopoty z jej noszeniem, dlatego sluzyla mi zima zamiast szalika. Fajnie wyglada tez przewiazana wokol bioder. Moze kupie sobie mniejsza, a ta duza wyjme z szafy jak sie oziebi. Odpowiedz Link Zgłoś