Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:03
    jak, w jaki sposób wiązać arafatkę, jak i do czego ją nosić?
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: Arafatka. 29.06.05, 14:24
        Arafatki były modne 15 lat temu. Teraz spotykam je czasem u wielbicieli reggae
        (nie wiem, jaki ma to związek, może zwyczajnie dobrze komponuje się z dredami)
        zamotaną luźno na szyi.
      • ladyblue Re: Arafatka. 29.06.05, 14:43
        a po co w ogóle nosić arafatkę?
        • pandoora Re: Arafatka. 29.06.05, 14:48
          Tak sie składa, że słucham reggae. Dredów nie mam. Noszę luźno zawiązaną na
          szyi, omotaną :D Dobrze wygląda z rzeczami w kolorze khakim, czarnym, szarym,
          czerwonym (mowa o tradycyjnej czarno-białej arafatce). Ja moją noszz przede
          wszystkim do czapki moro.
          • Gość: Mena Re: Arafatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:02
            tak,mam taką tradycyjną,czarno-białą. Moim zdaniem wyglada ona bardzo
            ciekawie,pozwala się jakoś "wyróżnić". Własnie mam taką dosyć dużą tą arafatkę i
            mam problemy z zawiązaniem jej w jakis ciekawy sposób, nawet luźno zawiązac na
            szyi sie nie da:/ może zmniejszę ją trochę,obetnę kawałek.Nie wiem juz sama.
            • ladyblue Re: Arafatka. 29.06.05, 15:14
              Gość portalu: Mena napisał(a):
              > tak,mam taką tradycyjną,czarno-białą. Moim zdaniem wyglada ona bardzo
              > ciekawie,pozwala się jakoś "wyróżnić".

wyróżnić? wtopic w tłumek takich samych postaci, z zamotanymi gdziekolwiek
              arafatkami, smętnie zwisającymi dredami i obowiązkowym che na koszulce...
              słodkie, różowe kloniki w wersji "zbuntowanej"

chustka jak chustka, w niezbyt ładny wzór, noś ją jak chcesz, na głowie, na
              szyi, na tyłku zamiast pareo...
              • Gość: Mena Re: Arafatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:15
                Nie podoba Ci się? Twoja sprawa <lol>
                • Gość: pandoora Re: Arafatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:55
                  Moja też jest duża i dość gruba. Masz na niej frędzle po bokach??? jeśli tak to
                  proponuje ją pod skosem poskładać i wtedy na szyje obwiązać raz, zawiązać a
                  wystające kosmyki pod spód :D
                  • pump_it_up Re: Arafatka. 29.06.05, 17:39
                    Tez mam taka duza arafatke i klopoty z jej noszeniem, dlatego sluzyla mi zima
                    zamiast szalika. Fajnie wyglada tez przewiazana wokol bioder. Moze kupie sobie
                    mniejsza, a ta duza wyjme z szafy jak sie oziebi.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka