Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:15 czesto Wam sie zdarza przeplacic za jakis produkt ? (gl. ciuchy) jestescie wtedy wsciekle czy Wam wszystko jedno ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalcia Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:21 ja jestem wkurzona zwlaszcza jak przeplace 50 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:50 raczej wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temptationnn Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.osk.enformatic.pl 09.07.05, 12:58 Nie. Za to często udaje mi się kupić fantastyczny ciuch po śmiesznie niskiej cenie - np. dziś nabyłam cudowne bojówki w trollu za 39.90. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: przepłacilam ... często tak mówicie? 09.07.05, 13:00 Ja mam nosa do okazji i znacznie częściej udaje mi się kupić coś dużo taniej niż na początku,ale na pewno zdarzyło mi się kiedyś też przepłacić,chociaż tego nie pamiętam... a jeśli zdarzyłoby mi się znacznie przepłacić-zapewne przez resztę dnia byłabym wściekła;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochania Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:12 jak przeplace tylko 10 zl to luz ale jak 50 zl. to juz zla jestem ( ostatnio tak mialam za spodnie w KappAhlu) wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_29 Re: przepłacilam ... często tak mówicie? 09.07.05, 21:32 Gość portalu: Ania napisał(a): > czesto Wam sie zdarza przeplacic za jakis produkt ? (gl. ciuchy) > > jestescie wtedy wsciekle czy Wam wszystko jedno ? nie, nieczęsto nieliczne są takie przypadki i nie pamiętam kiedy przepłaciłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Chyba nieee... 09.07.05, 22:04 Raczej myślę, zanim właduję coś do koszyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An@ Do dzimby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:49 A co bys zrobiła gdybys kupiła sweter za 119 a za tydzień zrobiliby promocje i znizyli jego cene na 59? Ja tak miałam, i szkoda, że nie ma takich zwrotów jak opisała jedna forumowiczka.Ciekawe na co by sie zdało twoje MYŚLENIE....:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dies_lacrimarum Re: Do dzimby 11.07.05, 09:02 Trudno idąc na zakupy zastanawiać się czy za tydzień, miesiąc albo rok nie będzie promocji!!! Nie odczuwam żalu jak widzę ciuch, który kupiłam za 100 złotych przeceniony na 20 bo po prostu taka jest kolej rzeczy. Ponadto co to znaczy PRZEPŁACIĆ w takiej sytuacji??? Przepłacenie jest to dla mnie kupienie czegoś za cene nieadekwatną do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Od Dzimby :) 11.07.05, 09:07 Hehe, kupiłam kiedyś kurtkę za 300 zł, a potem przecenili ją na 100 zyla. Nie oceniaj mnie tak od razu! Chciałam też o tym napisać, ale sądzę, że nie o to tu chodziło. Raczej o to, że kupujesz coś za furę kasy, a później przymierzasz w domu i stwierdzasz "Po co to kupiłam?" albo "Szkoda było tyle kasy" Kumasz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: 137.122.125.* 11.07.05, 02:23 nie cierpie tego. cenie sklepy, ktore maja tzw. price adjustment - jesli kupisz cos po normalnej cenie, a potem to przecenia - na podstawie rachunku zwracaja ci roznice (np. w Gapie). Nie wiem czy w Polsce to juz sie praktykuje (jak wyjezdzalam z PL to nie), byloby fajnie:)) Bedzie mi tego komfortu kupowania brakowalo po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:06 Chodzilo mi wlasnie o to, ze kupujecie cos zalozmy w styczniu za 200 zł., a za pare miesiey ta sama rzecz kosztuje np. 90 zł. ... mi sie zdarzylo przeplacic ponad 50% za torbe w Carry ( zaplacilam 70 zeta) za spodnie gdziestam (zaplacilam 100, a teraz kosztuja 60) itp. wtedy jestem wkurzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:09 Ja mam to w dupie, nigdy nie uzalam sie, ze ''przeplacilam''. Kupuje ubrania ze swiadomoscia, ze mam do czego je zalozyc. Myslalam tak jak Dzimba (jezeli chodzi o sens tego watku). Z tymi przecenami to jakis bezsens! Rownie dobrze na przecenie moglybyscie nie znalezc swojego rozmiaru. I wtedy nie ma nowego zakupu, ani za np. 100zl, ani za 50. Kiedy kupuje ubranie, nie mysle ''poczekam jeszcze tydzien, na pewno przecenia''. Za tydzien pewnie by go juz nie bylo:/ Dziwny troche ten watek... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba XS, S . . . 11.07.05, 13:48 Dokładnie. Na ogół jest tak, że fakt - bluzka kosztowała 100, a teraz 50, ale do jasnej cholery ja się w XS nie wcisnę! A właśnie na ogół zostają im takie małe rozmiary albo ciuchy nieco uszkodzone - nikt ich nie chce kupić za 100, więc przeceniają. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: przepłacilam ... często tak mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:11 a, i jeszcze cos. Jak na mnie, to o przeplaceniu mozna mowic, kiedy kupujesz bluzke za 100zl, a idziesz do innego sklepu tej samej firmy i jest tam ona za 70 zl. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś