Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:03
    Czy jadąc na urlop wakcje np. nad Bałtyk, bierzecie ze sobą żakiety, buty na
    obcasie, prostownice itp. Ja nie. Ale... Byłam z mężem w ten weekend w Helu,
    tam do nas dojechali znajomi. poszliśmu ich odiwedzić i oniemiałam jak
    zobaczyłam powieszony elegancki żakiet, szpileczki i prostownice w łazience.
    Myślałam, że na plażę i do pubu chodzi się raczej na luzie. Nie wiem juz
    sama, może się zaniedbałam troszeczkę...?
    Obserwuj wątek
      • umaa Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 12:14
        jadac na wakacje czesto zabieram ze soba cos elegentszego, czesto zalezy to od
        miejsca do ktorego jade, prostownicy oraz suszarki nie zabieram, korzystam z
        uslug fryzjera
      • kawusia76 Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 12:14
        zalezy gdzie sie wyjezdza.ja od lat zabieram ze sobą suknię wieczorową i
        szpilki.żakietu bym nie zabrała,prostownicę owszem.zresztą co dla kogo znaczy
        na luzie? dla mnie na luzie to klapki na obcasie,białe spodnie,fajny top lub
        gorset.- to jest ubranko np.do pubu czy na spacer.na plazę chyba sprawa jest
        jasna.
      • Gość: natalicja Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP IP: *.autocom.pl 11.07.05, 12:55
        Ja bym nie wzięła... Jeśli żakiet, to aki "na codzień", pasujący raczej do zinsów niz elegantszych rzeczy.
      • jaleo Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 17:34
        Zakietu to moze nie, ale zawsze biore przynajmniej jedno eleganckie ubranie,
        np. ladna sukienke i sandalki na obcasie. Zalezy gdzie i po co jade - jak
        na "lono natury" to jedna elegancka kreacja wystarczy na wyjscie do restauracji
        itp, a jesli jest to wyjazd w bardziej cywilizowane miejsce, to wiecej
        wyjsciowych ciuchow.
      • goldioo Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 17:48
        Zawsze biorę jedną mniej luźną rzecz-najczęściej sukienkę plus buty.A
        kosmetyków i akcesoriów do włosów to zawsze ze sobą sporo wożę-nie przepadam za
        moimi kręconymi włosami i tyle.
      • kaajaa Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 19:25
        biore prostowinice (mam okropne suche fale)
        w tym roku wzielam zakiet i nie zaluje ( na impreze zalozylam do niego szorciki
        i wygladalam ekstra). mialam tez 1 pare bucikow na obcasie.
      • lady Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 19:35
        To chyba standard forumowy - sukienkę i sandały na szpilce. Prostownicy nie
        posiadam. Za to kosmetyków biorę sporo, bo lubię ich używać. Po prostu.
      • Gość: Zielonooka Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:37
        -Zakietow nie nosze
        -Szpilek tez raczej nie
        -Mam proste wlosy, wiec prostownicy nie uzywam

Zabieram pol swojej szafy, a nie mam w niej raczej takich bardzo eleganckich
        rzeczy. Wiec: Nie:))
        • miska_malcova Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 21:38
          zabieram mnóstwo kosmetyków i sporo wygodnych rzeczy. Wszystko jednak zależy od
          tego gdzie jadę.
      • Gość: Richelieu* Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 11.07.05, 21:46
        żakietów mam całą wielką szafę, a większa część jest codzienna, dlatego jeśli
        tylko dobytku nie muszę na własnych plecach na objazdówce czy innej Rosji
        nosić, to jasne, że mam kilka żakietów, nawet i jakiś elegancki się znajdzie.
        Sęk w tym, że chyba dla mnie elegenci co innego znaczy
      • klarak Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 11.07.05, 23:28
        w zyciu. na wakacje biore same szmaty. ewentualnie jedna ladniejsza spodnice. no
        chyba, ze wakacje w metropolii jakowej. ale dla mnie udane wakacje to marsz 40
        km dziennie po bezdrozach, a z mniej hardkorowych, ale w sumie tez fajnych:
        tarzanie sie w piachu z dwojka dzieci, wiec po diabla mi zakiet? :)
      • Gość: nadinka Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP IP: *.bpl.vectranet.pl 12.07.05, 19:45
        generalnie nie biore. szpilek i zakietow mam dosyc na codzien ;)
        chyba, ze zamierzam spedzic pare dni w miescie, u znajomych, i w planach bedzie
        wypad gdzies do eleganckiej knajpy/klubu etc.
        • myszka_333 Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 12.07.05, 19:47
          Żadnych eleganckich ubrań na wakacjach.Szpilek też nie, nawet gdybym miała.
          Same lużne ciuszki.
      • magdzie Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 12.07.05, 19:49
        gdybys wiedziala ile ja kiedys ze soba rzeczy zabieralam, bez ktorych nie
        wyobrazalam sobie zycia...teraz potrafie sie spakowac w mala walizke i wziac
        wszystko co mi moze byc potrzebne na kazda ewentualnosc. i zabiore ze soba
        sukienke, szpilki, moze nawet 2 pary, prostownice itd. fryzjera osobistego nie
        posiadam i nie mialabym sumienia brac go ze soba;)
        • maadz Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 12.07.05, 19:54
          szpilek nie nosze!!! a fuuu... zakiet mam jeden- zielony :) poza tym- byloby mi
          w nim za gorąco. wakacje to wakacje- luz i swoboda. co nie znaczy łażenie w
          dresie. biore topy, t-shirty, sukienki do kolan dla przykładu, spodnice,
          rybaczki itd. ale to mniej wiecej podobne stroje jak noszę na codzien- na
          imprezy nie ubieram sie w zadne szpilki czy zakiety... mam 19 lat :P
          • magdzie Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 12.07.05, 19:59
            przepraszam szpilki a fuu, bo Ci w nogi w nich 'smierdzyrdza'?;)
            nie rozumiem...poważnie.jak dla wygody-to jak najbardziej, skro nie cuzjesz sie
            w nich komfortowo.
            a co do zakietu-to chyba nie trafilas jeszcze chyba w zla pogode..i nie pisze
            wcale o wakacjach w Skandynawii ani nad Baltykiem...
            • maadz Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 12.07.05, 20:01
              wyrazenie "a fuuu" ma obrazowac moją niechec do butow na obcasie :) nie mialam
              tu na mysli zadnego "smierdzyrdzenia" (?), a co do pogody, no to raczej trafiam
              na ładną, a jak jest zimno to wolę zalozyc bluzkę z dlugim rekawem albo sweter
              a nie zakiet..
              • kawusia76 Re: MODA WAKACYJNA, ŻAKIETY ITP 13.07.05, 10:53
                i nie trafiłaś widocznie na wakacjach na imprezę gdzie wymagane są stroje
                wieczorowe. i nie mam na mysli wakacji nad Bałtykiem albo na Mazurach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka