misae 14.07.05, 14:07 na tak, czy na nie? ;o) www.neimanmarcus.com/products/ap/NMX3776_ap.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markizza Re: glosujcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:19 mam podobne - mniejszy obcas, kolor glebszy - zdecydowane tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: glosujcie... 14.07.05, 14:22 fakt obcas 9 cm...ale ja lubie takie... chyba padne ofiara sezonowej obnizki...a co mi tam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markizza Re: glosujcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:25 ja juz padlam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: glosujcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:21 Taaaaaaaaaaaak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: glosujcie... IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 14.07.05, 14:54 Nie wiem, co napisać. Zupełnie nie mój styl, więc niby - nie. Ale jakbym nosiła takie - to tak. Ciekawy kolor i fason niby-klasyczny, ale niebanalny jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzaba Re: glosujcie... IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 14.07.05, 16:35 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: glosujcie... IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 14:58 nie moj styl wiec NIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: glosujcie... 14.07.05, 14:59 tak jesli masz ładne i zadbane paznokcie i stopy Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: glosujcie... 14.07.05, 14:58 nie... ale nie krzyczcie na mnie:) nie, ponieważ to oczko na palce jest zbyt duże, ja wolę mniejsze te oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: glosujcie... 14.07.05, 14:58 kolor musiałabym zobaczyc "na żywo", bo, mimo ze lubie zielony, ten chyba nie byłby "mój". Kształ - na tak. Do czego chcialabys je nosic? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: glosujcie... 14.07.05, 15:04 tak! ja chce takie buuuuuuuu pasuja mi do torebki i do ciuchow.... np: img309.imageshack.us/img309/6599/b11ht.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Tralalumpek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:50 :) chyba strasznie lubisz zdjecia :) i cala zabawe z nimi zwiazana... ja tyz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tralalumpek 14.07.05, 22:36 lubie zdjecia, robie duzo, to moje hobby to co pokazje tutaj ma raczej malo wspolnego ze zdjeciami, to raczej notes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Zbyszek Re: glosujcie... IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 14.07.05, 15:20 tak, yes, si, oui, da, ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: glosujcie... IP: *.plock.mm.pl 14.07.05, 15:25 zupełnie nie mój styl, więc jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella na nie 14.07.05, 15:45 ze wzglęgu głównie na przód choc jak zwykle ja, nie wykluczam w calosci(ze strojem) i na stopie u kogos:) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: na nie 14.07.05, 16:29 nie zabardzo rozumiem o co chodzi z tymi zadbanymi paznokciami, mam normalne... obawiam sie jednak o dlugosc buta, takie bez palcow musza byc idealne tzn nie powinno zbyt duzo wysatwac z przodu, a ja mam wlasnie problem z modelami z odkrytymi palcami (mala noga, male pacle), zadalam pytanie w tym sklepie, maja mi odpowiedziec w ciagu 3 dni... chcialam te buty nosic do spodni "rybaczek", rowniez do kostiumu ze spodnica, podobaloby mi sie tak: czarny zakiet ze spodnica (do kolan), pod zakiet nic bo ma taki kroj ze nie musze nic pod spod zakladac, no i zielona apaszka w tym samym kolorze, albo spodnie 3/4 zapinane na guzik pod kolanem, do tego bluzka zielona, lub szaro zielona, lub czarno zielona taka zbierana pod biustem na ramiaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: na nie 14.07.05, 16:43 na przyklad mam taki zakiet, ale z inna nie ze spodniami tylko ze spodnica www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGJ_mp.jpg spodnie 3/4 w tym stylu ale nie te (na pewno nie jeansowe) www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0DJG_mp.jpg ps i jak sie zdecyduje na te buty to przy okazji wezme ten top www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGM_mp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak Re: na nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:46 wg mnie te buty "stracą" jak je zestawisz z takimi spodniami i topem? czy może raczej kurteczką, wydaje mi się że będzie to zbyt oklepane i takie "gazetowo" modne?!..a może sie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: na nie 14.07.05, 17:50 spodnie w tym stylu...NIE te spodnie, jasna kurtka odpada...choc nie uwazam aby buty na takim ubiorze stracily, a pomysly trzeba miec skad czerpac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak Re: na nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:05 ..nie mam pomysłów na te buty? ten kolor jest wymagający na tyle , że jak go zestawisz tak zwyczajnie z rybaczkami i zieloną bluzką, to wyjdzie jakis banał... a z sukienką to chyba zbyt archaicznie?! Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: na nie 14.07.05, 18:09 a mnie wlasnie nie wydaje sie aby to byl banal, sukienka zupelnie odpada, dlugie spodnie zakryja buty pozostaja spodnie skrocone 7/8, 3/4 itp, oraz spodniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak Re: na nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:15 no to jeśli już to głosuję na : spodnie 7/8 i spódniczki..nie miniówy! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: glosujcie... 14.07.05, 16:33 Nie mój styl, ale kolor mi sie bardzo podoba.Jeśłi potrafisz i lubisz chodzic w takich obcasach to bierz:-))) A masz do czego nosić?? Bo czasami tak nam sie jakaś rzecz spodoba, ze dopiero w domu przychodzi otrzeźwienie, że nic do tego nie pasuje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: glosujcie... 14.07.05, 16:46 mam do czego nosic ale jak sie kupi cos nowego i nie ma nic pasujacego, to jest to wrecz wspaniala okazja do zakupienia paru pasujacych ciuchow :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: glosujcie... IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 16:54 nie nie lubie butow z odkrytymi palcami i kolor dla mnie zbyt jaskrawy Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala10 Re: glosujcie... 14.07.05, 17:24 tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak,tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak,tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak,tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak,tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak,tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak,tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak!~super sa!:) ladny ten obcasik i kolor...sliczniuchne..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak Re: glosujcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:29 zgrabne ale czy z przodu nie za bardzo wycięte? ..jak paluszki bedą się prezentować?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkie Re: glosujcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:34 tak!! maja sliczny kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: glosujcie... 14.07.05, 17:42 fason ladny ale jak dla mnie w takim obcasiku bym miala w granicach 1.90cm wiec na nic. taka uwaga: manole sa bardzo waskie, ale za to te skorzane (nie wiem jak ze szmatki) rozciagaja sie niemal o numer. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: glosujcie... 14.07.05, 17:48 wlasnie manole mi najlepiej pasuja na noge :o)) choc nie mam skorzanych tylko wlasnie z materialu...to jesli chodzi o szerokosc, tylko obawiam sie o dlugosc, jak pisalam mam problem z butami gdzie palce odkryte. Udalo mi sie kupic jedna pare we wloszech dwa lata temu img308.imageshack.us/img308/8786/buciki26sy.jpg zapytalam sklep o dlugosc buta, wciaz czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: glosujcie... 14.07.05, 17:52 jak dla mnie sa tzw "true size" czyli dosc "dlugie" (jak by to ujac). te z podanego zdjecia to co to za buty? Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: glosujcie... 14.07.05, 17:57 chodzi o marke? nie pamietam, a teraz juz sie starla, kupilam je w Rzymie manole nie moga byc dluzsze niz 21 cm, czyli jakies 8 cali, bo bedzie za duzo wystawalo...nic czekam co mi odpisza, Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: glosujcie... 14.07.05, 18:01 sama jestem ciekawa - samego faktu ze ktos je bedzie musial zmierzyc w srodku tasma. daj znac co odpisali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: glosujcie... 14.07.05, 18:06 jasne :o) za to wlasnie cenie USA - podejscie do klienta...napisali ze odpowiedza w ciagu 3 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: glosujcie... 17.07.05, 18:14 odpisali? bylam w NM, ale tych nie widzialam, za to tloczno. a miarke mialam przygotowana w torebce! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama_Grande Re: glosujcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:04 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka hmm... IP: *.bpl.vectranet.pl 14.07.05, 18:13 super kolor, super obcas i tylko to oczko na palce mi nie pasuje :| nie lubie, ale .... 90% na tak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: glosujcie... IP: *.ibmer.waw.pl 14.07.05, 20:07 Świetny fason, bardzo taki lubię... Koloru na sobie bym nie zniosła, ale na innych to co innego, w dobrym zestawieniu (popieram skrócone spodnie) może byc świetny, masz szansę wyglądać jak Carrie z "Seksu w wielkim mieście" ;-) Jedyne o co bym się obawiała, to wygody, przy tej wysokości obcasa musi on być naprawdę dobrze zrównoważony, aby się dało w tym chodzić, no i żeby stopa nie "zjeżdżała" do przodu w tym fasonie... A przez sieć nie przymierzysz, zresztą takie rzeczy wychodzą przeważnie po pierwszej imprezie dopiero. No ale może marka jest tu gwarancją, niestety "manoli" nie miałam przyjemności użytkować, być może takie przygody to cecha wyłącznie tańszych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: glosujcie... 14.07.05, 21:02 Tak! Jak to dobrze, że my, Kopciuszki też od czasu do czasu możemy znaleźć niebanalne buty na nasze małe stópki. Odpowiedz Link Zgłoś