mena122 to ja zacznę : 15.07.05, 17:28 Austria, Kanada, Turcja, Tunezja, Francja, Czechy oczywiście :-) , Egipt, Hiszpania (Wyspy Kanaryjskie) , Słowacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sylws Re: to ja zacznę : 16.07.05, 01:58 austria, wlochy, niemcy (mieszkalam tam kilka lat), rosja, ukraina, bialorus, hiszpania, wielka brytania, irlandia, nikaragua, czechy, szwajcaria, francja, holandia... a juz od kilku lat mieszkam w usa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaśmina Re: to ja zacznę : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:15 Włochy, Francja, Monako, Wielka Brytania, Węgry, a ostatnio byłam na Sri Lance. To była najlepsza z dotychczasowych moich wypraw. Mogę podzielić się wrażeniami z kimś kto ma zamiar się tam wybrać. PZD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.ipt.aol.com 15.07.05, 17:38 Swietny temat, oto moje typy: Albania Andora Austria Belgia Białoruś Bośnia i Hercegowina Bułgaria Chorwacja Republika Czech Dania Estonia Finlandia Francja Grecja Hiszpania Holandia Irlandia Islandia Liechtenstein Litwa Luksemburg Łotwa Macedonia Malta Mołdawia Monako Niemcy Norwegia Polska Portugalia Rosja Rumunia San Marino Serbia i Czarnogóra Słowacja Słowenia Szwajcaria Szwecja Turcja Ukraina Watykan Węgry Wielka Brytania Włochy NO i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.07.05, 17:42 Zimbabwe :P Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 17:48 Zair, Zambia, Zjednoczone Emiraty Arabskie Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: ostatnio Bahrain.. 15.07.05, 17:42 mhmm, Bahrain i Emiraty Arabskie to moje marzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: ostatnio Bahrain.. 15.07.05, 17:47 tylko nie mysl,ze chodzi o arabskich facetów :p jak większości Polkom udającym się do państw arabskich. Nie, mi chodzi o sam klimat :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: ostatnio Bahrain.. 15.07.05, 17:55 ma cos w sobie ten klimat...lenistwo i zadnego pospiechu i to mi sie podobalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: ostatnio Bahrain.. 15.07.05, 17:50 bahrain, emiraty, oman, australie, indie, bangladesz, singapore, tajlandie, filipiny, niemcy, francje, anglie, kanade. to chyba wsio o ile mnie pamiec nie zawodzi. odwiedzalas "gulfairowy" w bahrainie? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: moze sie znamy? 15.07.05, 17:58 moze :) tzn. ze ty tez jestes w gf? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: moze sie znamy? 15.07.05, 17:59 nie pracowalam w gf..ale znalam dziewczyny tam pracujace...moje najblizsze kolezanki juz wyjechaly z bh... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: moze sie znamy? 15.07.05, 18:03 ja tez wyjezdzam. i to niedlugo. hmm z tych, ktore wyjechaly kojarze ole, magde, luize, agnieszke... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: moze sie znamy? 15.07.05, 18:06 mialam na mysli anie w. i wiolette ale to bylo dawno ...ole chyba tez poznalam Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: moze sie znamy? 15.07.05, 18:08 wiolete tez poznalam. teraz jest w etihad o ile sie nie myle. jak ci bahrain przypadl do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: moze sie znamy? 18.07.05, 21:43 Witam, ja właśnie wysłałam do gulfair... Może popiszemy maile? Chciałabym sie czegokolwiek dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 18:15 Franja, Włochy, Hiszpania, Turcja, Tunezja, Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 19:42 Słowacja, Ukraina, Rumunia, Austria, Czechy, Węgry, Bułgaria ot exotic Odpowiedz Link Zgłoś
justys_55 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 19:43 SBowacje, Czechy, Niemcy, Francje, Hiszpanie, Wegry/ NAJFAJNIEJSZA HISZPANIA Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 20:36 czechy, slowacja, niemcy, francja,luxemburg, andora, hiszpania, portugalia, grecja (kreta a w tym roku korfu mam nadzieje), GB ale na GibraltArze hehe, włochy, szwajcaria (przejazdem), belgia; a gdzie trzeba teraz byc zeby byc tręędi Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 20:39 :-) trędu to: Papua Nowa Gwinea :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:05 Czechy, Slowacja, Niemcy (rok zycia) francja, andora, hiszpania ,Gibraltar czyli faktycznie GB!!! Wlochy, Szwajcaria, Wegry, Rumunia, Bulgaria, Bosnia i Hercegowina, Chorwacja, Dania, Austria, Kanada (1,5 roku zycia and counting)....a chcialabym duzo, duzo wiecej...... Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:38 cholera, nietrędnam:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:53 Francja Cypr Egipt Hiszpania Wlochy Sardynia Wyspy Wielkanocne Skandynawia Niemcy Finlandia Stany Zjednoczone Kanada Slowacja Wegry Czechy Dania-Borholm Dalej nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:39 > Wyspy Wielkanocne ja znam tylko jedną Wyspę Wielkanocną:P widać też jestem blądynką buu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 20:56 na ten temat bez globusa i mapy to ja nie dam rady... blądynka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.broker.com.pl 15.07.05, 21:00 Czechy i Slowacja, nie stac mnie na podroze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:03 dobre podsumowanie,podoba mi się bardzo blądynko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:13 BlAdynka?? No, rzeczywiscie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:16 Gdybys uważniej czytala to wiedziałabys ,że to celowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.promax.media.pl 15.07.05, 21:16 a ja marze o Grecji... natomiast zwiedzilam: Czechy Słowację Niemcy Austrię Holandię Francję Szwajcarię Hiszpanię Włochy Danię Słowenię & Belgię udanych wakacji życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:19 No ja sie domyslam, ze to celowe... Czytac tez umiem:) Ach, wy ''zlotowlose''... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:21 celowo przekrecone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:23 Kurde, wiem! Nie musisz znow pisac... ja nie blondynka... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:30 Gość portalu: Zielonooka napisał(a): > Kurde, wiem! Nie musisz znow pisac... ja nie blondynka... wiemy, wiemy, my blądi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:33 qrwa a co to ma wspolnego z moda?Wejdz sobie na turystyke i tam zakladaj takie tematy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:39 Cóż, wnioskuję,że nigdzie poza granicami Polski nie byłaś/eś. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:40 beznadziejny wątek, co to za wyliczanka kto da wiecej czy jak? chyba wszyscy wiemy jakie sa kraje na swiecie, to moze teraz jeszcze wymieńmy ile mamy par skarpetek albo co kto dziś jadł na obiad, hęęęę? Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:42 następna co nigdzie nie była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Co sie czepiacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:17 Na forum jest duzo ''off topic'kow'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:44 tak szkoda ze jeszcze w jakie wzorki skarpetki itp. żałosne, im sie nudzi... tak ja rowniez moge powiedziec gdzie bylam , ale po co ? kogo to interesuje? Stany, Szwecja, Grecja, Francja, Kanada, Niemcy, Bułgaria byłam to byłam po co mam sie chwalic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.07.05, 21:45 Ja po europejsku na razie ;) Czechy, Slowacja, Hiszpania, Wlochy, Monaco, Francja, Chorwacja A 'przejazdem' to jeszcze kilka innych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:50 ooo co zatkało?a moze to ty nigdzie nie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:52 Byłam. I wymieniłam te miejsca wyżej. Dziewczyno, masz PMS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:55 skad mam miec pewnosc ze nie sciemniasz? a z reszta co mnie interesuje gdzie ty bylas... Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 21:57 Hehe nie ściemniam. Sama to wiem i to mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 22:02 a masz jakis cel w tym ze sie chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 22:03 alez ja się nie chwalę,słonko. Po prostu założyłam taki wątek, tu nie chodzi o chwalenie się, tylko o ciekawość, jak zyjecie, gdzie podróżujecie, i to całkowicie pozytywne ma być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 22:04 ale dlaczego nie zalozylas tego na forum "turystyka" tylko na "modzie" co nic z tym wspolnego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 22:07 a poszukaj w wyszukiwarce, ile tu było wątków NIE NA TEMAT ? weszłaś na to forum przypadkiem, zobaczyłaś wątek nie na temat i odpowiedzi osób,którym zapewne cholernie zazdrościsz,i się wyżywasz na nas. Daj se spokój. Idź na długi wieczorny spacer,może się uspokoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 22:08 akurat nie widze innych, na forum bywam czesto , a twoj watek co chwila znajduje sie na gorze z nie jest zwiazany z tym tematem... nudzisz mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 22:12 nudze Cię? ciekawe czym,hehe. Nie moja wina,że mój wątek taki popularny, no co :p hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 22:02 już po Twoim nicku widac,jaka jestes zadowolona z życia <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.chello.pl 15.07.05, 22:03 z zycia jestem zadowolona, ten nick nawiazauje do twojego wątku!!1 malo inteligentna jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 22:05 temat wątku powinien nawiązywać do tematu wątku głównego,a nick do osoby odpisującej :D Odpowiedz Link Zgłoś
eva_walter Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 15.07.05, 23:03 chyba jednak cie ten wątek zainteresowal skoro tak dlugo tu siedzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 jest ich 12:),a wiec: 16.07.05, 09:26 Niemcy,Wlochy,Chechy,Slowacja,Dania,Szwecja,Francja,Holandia,Canada,USA,Malta,Tunezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: 150.93.135.* 16.07.05, 09:37 z tych bardziej egzotycznych: japonia, korea pld, chiny, mongolia, australia, usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.aster.pl 16.07.05, 09:55 Algieria, Maroko, Tunezja, Izrael, Hiszpania, Włochy, Francja, Niemcy, Anglia, Austria,Belgia, Holandia, Słowacja, Czechy Odpowiedz Link Zgłoś
mila1009 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 10:44 Czechy, Słowacja, Austria, Niemcy, Szwecja, Finlandia, Turcja, Włochy (Sycylia), Malta, Hiszpania (Wyspy Kanaryjskie), Libia, Francja, Holandia, Belgia. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 11:34 Czechy,Bułgaria,Włochy,Chorwacja,Francja,Anglia,Niemcy,Austria,Szwajcaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwcowa panienka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: 82.160.42.* 16.07.05, 11:54 liban syria egipt algieria tunezja hiszpania niemcy dania litwa czechy slowacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_blue Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.crowley.pl 16.07.05, 13:33 Egipt, Dania, Niemcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_blue Re: do beaty_blue IP: *.crowley.pl 16.07.05, 20:05 W Hurghadzie - dwa lata temu, w zeszlym roku i za 11 dni rowniez tam bede ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 13:49 islandia finlandia szwecja norwegia szkocja anglia polska niemcy bornholm dania holandia szwajcaria wlochy austria lichtenstein emiraty przejazdem: slowacja czechy francja Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 14:19 jaki jest sens tej wyliczanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:21 a czy musi być w tym jakiś sens? ;-)) dużo jest wątków "nie na temat" i bez konkretnego sensu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 14:22 i dlatego to forum jest takie a nie inne... Odpowiedz Link Zgłoś
poline Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 14:31 Belgia ,Czechy,Niemcy,Grecja,Hiszpania,Francja,Włochy,Słowacja przejazdem -Holandia,Austria,Szwajcaria Nie byłam na wschodzie chociaż tak blisko ...:P No i piękna północ czeka.. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaga Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 18:28 Francja podstawa, Japonia , Tajlandia , Meksyk, z miast New York, Pekin, Las Vegas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:40 nie podoba Ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 14:46 no wlasnie- sensu zbytnio nie ma. ciekawszym byłby już wątek jakie są nasze ulubione miejsca na swiecie lub najdalsze zakątki ktore odwiedziliśmy... takim moim jest Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 14:48 coraz mniej podoba mi sie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 15:47 umaa napisała: > jaki jest sens tej wyliczanki? zadnego albo sie ktos chce dowartosciowac albo pochwalic albo ... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 15:45 Odwiedziłam: Niemcy i Słowację wielokrotnie, Austrię, Czechy i Włochy, bardzo chciałabym pojechać do Rosji, Kanady i Finlandii. Francja w ogóle mnie nie ciągnie, Hiszpania może odrobinę, Włochy i Grecja są mi obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 19:25 Przemkowa- jak sie do Kanady bedziesz wybierac- daj znac- polatamy troche po sklepach, oprowadze Cie po Toronto!!!! Czekam z niecierpliwoscia!!!! chcialabym pojechac w tyle miejsc...wiec nawet nie bede Wam zawracac glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 17.07.05, 16:24 Bardzo bym chciała ale to jest jedno z tych marzeń nie-do-spełnienia:))) Do Finlandii chciałabym pojechać z tych samych powodów, lubię kraje czyste, z lasami i jeziorami, słoneczne, jednak nie zbyt gorące. Klimat raczej chłodniejszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:14 oh biedne z was co niektóre,bo nic nie zastąpi porządnej lekcji goegrafii od tych waszych wypadów zagranicznych!!jaka trzeba byc kretynką by napisac że było sie w skandynawii a potem na koncu listy dodac danie???wyjasnijcie bo najwyrazniej nie jestem tak mądra i obyta ze swiatem jak wy-załosne stare panny albo panie po 30 co mąz ich juz nie chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:05 masz racje moja poprzedniczko w górze!!!! MOWIMY NIE ANTYGEOGRAFOM! mi sie marzy podroz koleją transsyberyjską do Pekinu lub Władywostoku. to moj cel!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 22:18 moze zwyczajnie sie ktos pomylil? ale dobrze, ze jest taki genialny geograf na tym forum, ktory wychwyci wszystkie bledy. Musisz tak z grubej rury jechac? Ulzylo Ci? Obiad Ci nie wyszedl i musialas odreagowac? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 21:09 Węgry, Austria, Czechy, Niemcy, Holandia Odpowiedz Link Zgłoś
artinka Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t 16.07.05, 21:18 Niemcy, Grecja, Czechy, Francja, Wlochy, Hiszpania, Rosja, Wegry, Holandia, Belgia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.icpnet.pl 17.07.05, 08:36 Szwecja Włochy Niemcy Czechy bardzo bym chciała zwiedzić jeszcze Francję i Anglię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jakie kraje odwiedziłyście? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 09:06 Francja Włochy Grecja Turcja Tunezja Niemcy Czechy Słowacja Belgia Austria A mam dopiero 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś