naomi_15 16.07.05, 09:51 Co myślicie o sklepach Camden Town??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babunowa Re: Camden Town IP: *.uje.nat.hnet.pl 16.07.05, 14:40 nie lubie tego ,ze są tam sprzedawane podrobki abercrombie i innych firm,tani towar z dalekiego wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Camden Town 16.07.05, 14:43 O dziwo,rzeczy z tamtego roku jeszcze są na wieszakach i prawie nic się nie zmienia. Może da się znaleźć coś ciekawego i w normalnej cenie,ale trzeba się naszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_15 Re: Camden Town 16.07.05, 18:35 Jak dla mnie to fajne są tam torby, portfele itp ale ubrania to wielkie, powyciągane paskudne szmaty z metką za która trzeba płacić cene nieadekfatną do jakości towaru. Czasem można tam dorwać jkiś fajny drobiazg ale z ubrań jeszcze nic tam nie kupiłam i raczej nie kupie bo wyglądają mi na bylejakie. Zrsztą denerwuje mnie to, że nie ma mojego rozmiaru (XS). Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.nolajf Re: Camden Town 16.11.16, 15:52 bo te "powyciągane szmaty" są w stylu - punkowo-rockowo-etno-metalowym czy hinduskim i bynajmniej nie byle jakiej jakości, tyle że trzeba wiedzieć gdzie kupować. W stylu biurowo-weekendowo-burżujskim są wszystkie ubrania w centrum. S-ki są często mniejsze niż standardowe S-ki, wiem, bo noszę, a jak ktoś chce jeszcze mniejsze, to radzę pytać o odzież dziecięcą, nie kobiecą. Odpowiedz Link Zgłoś