zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 20.07.05, 23:16 1) spodnice z zoltej jagniecej skorki, krotka z przodu dlzsza z tylu, azurowy sweter z bawelnianej tasiemki bez rekawow we wzory lisci 2) zolte sandalki na koturnach 3) bransoletke, wisiorek i pierscionek z zielonych kamieni 4) Olene Diptyque, jak wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: CO MACIE NA SOBIE? 20.07.05, 23:59 sukienka czarna, mala..."niezastapiona" ta sama od 9 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 21.07.05, 21:34 1) biala sukienka z jedwabnego szantungu, w stylu fartucha laboratoryjnego - koszulowy kolnierzyk, rozpinana na spore guziki, duze kieszenie, niby-rekawki wyciete razem z sukienka 2) biale sandaly na koturnach 3) srebro na przedramieniu i szyi 4) Coeur de Fleur Miller Harris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.softlab.gda.pl 21.07.05, 21:48 Spodnie 7/8 jasno-khaki, zgniłozielona koszulka z krótkim rekawem, sukienka indyjska jasnozielona w kwiatki zielono-różowo-bordowe. Bursztyny i drewno na różnych częściach ciała. Jak wychodziłam, mialam brązowe sandały i torebkę-konduktorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalincia Re: CO MACIE NA SOBIE? 23.07.05, 21:25 jako ze dzis jestem caly dzien w domu to: wygodne stare niebieskie spodnie z materialu biala koszulke bez ramiaczek na to jak mi sie zimno zrobi niebieska bluze + bielizna Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 23.07.05, 21:29 sukienunie domowa na ramiaczkach, bawelna we wzorek "jaskiniowcy poluja na mamuty" klapki ale za pare minut wychodze wiec chyba wrzuce na siebie letnia suknie w stylu podkoszulkowym z czerwonego dzerseju w kolorowych mandarynow (chinski klimat) zmienie klapki na inne i psikne sie jakas perfuma, nie wiem moze Datura Noir Serge Lutens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChiChi Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:09 O rana mam na sobie nieoficjalne ciuszki domowe a mianowicie: rozciagniete juz spodnie moro (idealne w domku), czarny T-shirt z napisem " western Chick rodeo champion cow girl" z artystycznym mazidlem:D, czarne japonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.prenet.pl 24.07.05, 19:25 sweterek bladoróżowy z Troll-a biała, odkrywajaca dół brzuszka bluzka z Quiosque na ramiączkach w biało-różową krateczkę majteczki fioletowe z Atlantic-a dżinsy mające jakieś 1,5 roku z Lee kapcie z Daichmanna niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.bpl.vectranet.pl 24.07.05, 19:38 dzinsy obcisle biodrowki tiffi [teraz juz luzne, buuu], bialy t-shitr ben sherman, okulary w fioletowych oprawkach i majtkowy roz na paznkokciach u stop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: CO MACIE NA SOBIE? 24.07.05, 20:37 ciemnoczerwone 9cm szpilki kozaki, czarna asymetryczna spódnica za kolano, czarna bluzka wiązania na szyi czerwoną tasiemką i bordowa torebka, przydymiony makijaż oczu. idziemy na urodziny do mojej najlepszej przyjaciólki. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: CO MACIE NA SOBIE? 24.07.05, 20:43 Luzna zielona bluzke na ramiaczkach z Topshop'u, czarne rozszerzane spodnie French Connection za kolano, bardzo szeroki zielony pas Diesel, biale korale owiniete pare razy wokol nadgarstka, zielone klapki Birkenstock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaboska Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:25 rozciągnięte czekoladowe spodnie piżamowe (h and m), noszone również jako dresowe sprana biała firmowa koszulka londyńskiego metra, z napisem mind the gap czyli uważaj na szparę! wyliniały zielony bezrękawnik river island, bo zimno skarpetki jeszcze nie-dziurawe czerwone paznokcie (uwielbiam znoszone - przeze mnie - ciuchy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 25.07.05, 23:39 1) bezowo-kremowy mundurek z jedwabnej gabardyny (dlugawy zakiet bez guzikow, waskie klapy, dluga waska spodnica zapinana a la spodnie czyli rozporek, kieszenie w karczku, rozcieta gleboko z przodu i z tylu) 2) kremowy top z jedwabnej gabardyny 3) bezowe klapki 4) srebrny wisiorek i pierscionek z arabskimi inskrypcjami Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: CO MACIE NA SOBIE? 26.07.05, 17:24 Czarną lnianą sukienkę ze sznurowanym dekoltem na plecach, krótkimi, ściaganymi rękawkami, rozciętą z boku, czarne klapki na szpilce, wychodząc rano z domu zarzuciłam na ramiona biały sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: CO MACIE NA SOBIE? 26.07.05, 18:07 -Brazowa rozkloszowana spodnice we fioletowe maziaje dlugosci do pol lydki, -fioletowa tunike ze sporawym dekoltem, zawiazywana z tylu, -bialy topik pod rzeczona tunika, -brazowe plaskie skorzane sandalki -zielona wielka zamszowa torbe -dlugsny sznur brazowych drewnianych korali Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: CO MACIE NA SOBIE? 26.07.05, 18:37 zaczne od gory: zielone korale drewniane, zielona koszulka ( nie wiem moze to top) bez rekawow i ramiaczek) rozowa spodnica ( chybyaszyta z kola) taka moja ulubiona, buty jeszcze przed chwila mialam ( tenisowki)a teraz jestem bosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.bpl.vectranet.pl 26.07.05, 18:58 biale lnianie spodnie w delikatne czarne prazki podwiniete do kolana, bo lalo [oj, ale jak to paskudnie wyglada ;D], czarna koszula, bezowe japonki, Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 26.07.05, 19:55 pracowe ubranko, oczywiscie: 1) garniturek sukieniunia + zakieciunio, jedno i drugie malutkie, takie a la Jackie O, z bladoblekitnego lnu haftowanego w nieco ciemniejsze kwiatuszki 2) biale sandaly na koturnach 4) srebrna bransoletke z jakims bladoblekitnym kamieniem 5) Coeur de Fleur Miller Harris Odpowiedz Link Zgłoś