Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski na kolanach

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.01.02, 15:52
A to ci dopiero...
Nie wiem bo nie oglądałem ale podobno po skoku Małysza, Kwaśniewski wzniósł
oczy ku niebu, później uklęknął i pocałował ziemie.
Dzieje się, oj dzieje.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Kwaśniewski na kolanach IP: *.skf.com 21.01.02, 16:32
      Gość portalu: greg napisał(a):

> A to ci dopiero...
      > Nie wiem bo nie oglądałem ale podobno po skoku Małysza, Kwaśniewski wzniósł
      > oczy ku niebu, później uklęknął i pocałował ziemie.
      > Dzieje się, oj dzieje.

Coś Ci się pomyliło - Kwasniewski rzeczywiście wznosił oczy do nieba, ale ziemię
      całował (klęcząc) Małysz.

• Gość: greg Re: Kwaśniewski na kolanach IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.01.02, 16:48
        Małysz?
        Kumpel pomylił Małysza z Kwasem?

Może i są troche podobni...
        • Gość: M. Re: Kwaśniewski na kolanach IP: *.skf.com 21.01.02, 16:59
          A może kumpel już świętował zwyciestwo Małysza i trochę mu się obraz rozmył...
          • Gość: mmikki Re: Małysz bluźnierca ! IP: *.chello.pl 21.01.02, 18:11
            Myślę, że Adaś beknie za te jaja z O.Ś. (?!)
            • zdzicha Re: Małysz bluźnierca ! 21.01.02, 21:12
              Ale jakie jaja? O co chodzi? To papież ma monopol na całowanie ziemi?
              • eela Re: Małysz bluźnierca ! 21.01.02, 21:30
                nie słyszałas o Siwcu? :)
              • kuleczka Re: Małysz bluźnierca ! 21.01.02, 21:35
                Nie wiedziałam że Papież am patent na całowanie ziemi. To mnie też radyjo
                Maryja powinno podać do sądu bo za każdym razem jak wysiadam z samolotu to
                całuję ziemię w podziękowaniu że pozwoliła mi szczęśłiwie wylądować.
                • Gość: Jędrek Re: Małysz bluźnierca ! IP: *.chello.pl 21.01.02, 22:43
                  kuleczka napisał(a):

> Nie wiedziałam że Papież am patent na całowanie ziemi. To mnie też radyjo
                  > Maryja powinno podać do sądu bo za każdym razem jak wysiadam z samolotu to
                  > całuję ziemię w podziękowaniu że pozwoliła mi szczęśłiwie wylądować.

No to z pierdla nie wyjdziesz !!!

• Gość: zdzisio Re: Małysz bluźnierca ! IP: 192.168.100.* 22.01.02, 09:41
                  A to Ty nie wiesz, że w ziemi mogą znajdować sie zarazki wąglika i całowac jej
                  nie należy.
            • mmikki Re: Małysz bluźnierca ! 08.02.02, 00:02
              Gość portalu: mmikki napisał(a):

> Myślę, że Adaś beknie za te jaja z O.Ś. (?!)

Od pewnego czasu jakiś osobnik, uzywający jak ja sztywnego łącza chello, podszywa
              się pod mojego nicka. Charakteryzują go zabawnie lewackie poglady
              (niekonsekwentne i niespójne), ale i co gorsza ubóstwo myślowe oraz prymitywizm
              językowy. Osobnik ten od miesiaca napominany łagodnie, by zaprzestał praktyki
              podkradania mojego nicka (który wybitnie mu się podoba) nie reaguje. Nie jestem w
              stanie - i nie jest moim zadaniem - stale kontrolować forum w poszukiwaniu
              złodziejaszka. Mogę tylko prosić Państwa o to, byście przeczytawszy post
              pozbawiony myśli i ubogi językowo, pełen wykrzykników i prościótkich hasełek, nie
              przypisywali go prawdziwemu nickowi mmikki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka