Gość: greg IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.01.02, 15:52 A to ci dopiero... Nie wiem bo nie oglądałem ale podobno po skoku Małysza, Kwaśniewski wzniósł oczy ku niebu, później uklęknął i pocałował ziemie. Dzieje się, oj dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Kwaśniewski na kolanach IP: *.skf.com 21.01.02, 16:32 Gość portalu: greg napisał(a): > A to ci dopiero... > Nie wiem bo nie oglądałem ale podobno po skoku Małysza, Kwaśniewski wzniósł > oczy ku niebu, później uklęknął i pocałował ziemie. > Dzieje się, oj dzieje. Coś Ci się pomyliło - Kwasniewski rzeczywiście wznosił oczy do nieba, ale ziemię całował (klęcząc) Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Kwaśniewski na kolanach IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.01.02, 16:48 Małysz? Kumpel pomylił Małysza z Kwasem? Może i są troche podobni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kwaśniewski na kolanach IP: *.skf.com 21.01.02, 16:59 A może kumpel już świętował zwyciestwo Małysza i trochę mu się obraz rozmył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: Małysz bluźnierca ! IP: *.chello.pl 21.01.02, 18:11 Myślę, że Adaś beknie za te jaja z O.Ś. (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Małysz bluźnierca ! 21.01.02, 21:12 Ale jakie jaja? O co chodzi? To papież ma monopol na całowanie ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Małysz bluźnierca ! 21.01.02, 21:35 Nie wiedziałam że Papież am patent na całowanie ziemi. To mnie też radyjo Maryja powinno podać do sądu bo za każdym razem jak wysiadam z samolotu to całuję ziemię w podziękowaniu że pozwoliła mi szczęśłiwie wylądować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Małysz bluźnierca ! IP: *.chello.pl 21.01.02, 22:43 kuleczka napisał(a): > Nie wiedziałam że Papież am patent na całowanie ziemi. To mnie też radyjo > Maryja powinno podać do sądu bo za każdym razem jak wysiadam z samolotu to > całuję ziemię w podziękowaniu że pozwoliła mi szczęśłiwie wylądować. No to z pierdla nie wyjdziesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Małysz bluźnierca ! IP: 192.168.100.* 22.01.02, 09:41 A to Ty nie wiesz, że w ziemi mogą znajdować sie zarazki wąglika i całowac jej nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Małysz bluźnierca ! 08.02.02, 00:02 Gość portalu: mmikki napisał(a): > Myślę, że Adaś beknie za te jaja z O.Ś. (?!) Od pewnego czasu jakiś osobnik, uzywający jak ja sztywnego łącza chello, podszywa się pod mojego nicka. Charakteryzują go zabawnie lewackie poglady (niekonsekwentne i niespójne), ale i co gorsza ubóstwo myślowe oraz prymitywizm językowy. Osobnik ten od miesiaca napominany łagodnie, by zaprzestał praktyki podkradania mojego nicka (który wybitnie mu się podoba) nie reaguje. Nie jestem w stanie - i nie jest moim zadaniem - stale kontrolować forum w poszukiwaniu złodziejaszka. Mogę tylko prosić Państwa o to, byście przeczytawszy post pozbawiony myśli i ubogi językowo, pełen wykrzykników i prościótkich hasełek, nie przypisywali go prawdziwemu nickowi mmikki Odpowiedz Link Zgłoś