Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

była która w hotelu Amir Palace ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:15
    w Monastirze? wiem,wiem że to nie forum o turystyce,ale mam pare pytań,
    dotyczących mody też :p
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: była która w hotelu Amir Palace ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:35
        hej chociaż byłam w Hamammecie i byłam zachwycona słyszałam, że Monastir jest
        znacznie piękniejszy...heh nawet lotnisko ma ładne (ale to już wiem z własnych
        doświadczen). Proszę Cię nie podniecaj się tymi 5*, bo możesz się mocno
        rozczarować, mam nadzieje, że wiesz że (kurcze 2 że!)standard hoteli w
        arabskich krajach jest sporo zaniżony i dopóki tych gwiazdek nie przyzna jakieś
        porządne biuro (TUI, Orbis, Neckermann, Scan holiday, a ztego co widze szukając
        w google to wyświetlają się same drugorzędne biura)nie masz pewności o jego
        standardzie! Nigdy nie patrz na kategorię lokalną!
        Jeżeli myślisz, że w hotelu 5* musisz chodzić w sukni balowej, z mocnym,
        kunsztownym makijażem (który bedzie Ci spływać w nieefektowny sposób po twarzy
        pod wpływem upału)oraz z maleńką, gustowną parasolką chroniącą przed promykami
        niesfornego słoneczka to jesteś w sporym błędzie...najważniejszy jest luz!
        Jesteś na urlopie! Niejednokrotnie w katalogach spotykałam się z tekstami
        typu "Mężczyżni na czas kolacji proszeni są o założenie długich spodni" jednak
        w praktyce jest to zupełnie ignorowane, przecież wszyscy chcą wypocząć być
        zrelaksowani i czuć się komfortowo (upał jest niemiłosierny i długie spodnie to
        kiepskie rozwiązanie) no, ale tu chodzi o kulturę....
        • Gość: Mena Tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:58
          www.habring.de/assets/images/AmirPalace_Halle1.gif
      • Gość: ? Re: była która w hotelu Amir Palace ? IP: 193.111.166.* 18.07.05, 13:45
        A może tak - "czy ktoś z Was był". Twoje "Była która (...)" kojarzy mi się
        nieodparcie ze stodołą...
        Poza taym istnieje forum pt Tunezja - hotele.
        • Gość: Mena Re: była która w hotelu Amir Palace ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:14
          widać skarbie że na tym forum nie bywasz ;-)))
          • Gość: ? Re: była która w hotelu Amir Palace ? IP: 193.111.166.* 18.07.05, 16:38
            Ciekawa, z czego to wnioskujesz?
      • Gość: aga Re: była która w hotelu Amir Palace ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:22
        byłam 5 lat temu. rewelacyjny hotel, polecam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka