Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D

19.07.05, 11:51
    Dziewczyny!!!!!!!!!! :D
    Właśnie dzowniłam do House w M1 w Krakowie i odłożyli mi rozmiar S !!!!

Błagam, niech któraś ją odbierze i mi przesle...
    Zwróce wszystkie koszty przesyłki i moge jeszce dopłacić no prosze nie robcie
    mi tego cala Polske obdzwonilam i w koncu sie udało !!!!!!!!
    www.house.pl/temp/ubrania/HL05-KKD26_144.jpg
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D 19.07.05, 12:06
        up
        Krakowianko, pomóż fance! Dziewczynie tak bardzo zależy. :)
      • mena122 Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D 19.07.05, 13:22
        pomóżcie jej! prosi Opolanka :)
        • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D 19.07.05, 13:31
          :))))))

Do Krakowa mam naprawde daleko :-(
          Niech ktoras sie zlituje
          • Gość: anula Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D IP: *.promax.media.pl 19.07.05, 13:33
            jeju kobitki... pomozcie jej!
            ja niestety do Krakowa mam dluuuuga droge ;/
        • Gość: Ivre Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.07.05, 14:03
          To ja pomoge podciagajc watek i..pozdrawiam Mene122- Opolanke :) Jam tez
          Opolanka :D
      • Gość: Koko Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:29
        Nie ma chetnych:((Ja bym pomogla ale ja z Warszawy;)ale jak sie nie uda i jak
        Ci tak bardzo zalezy to moze niech przesla kurierem-ty zamowisz na adres
        sklepu,ten odbierze i przyniesie pod same drzwi.Stolica to koszt ok.50 pln
      • Gość: natalicja Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D IP: *.autocom.pl 19.07.05, 14:57
        Pisz, n_z@interia.pl, mogę to załatwić, tylko muszę coś wiedzieć oprócz tego , ze ktoś odłożył bluzkę, acha, jeśli Ci łatwiej, to gg 8305591
      • Gość: natalicja Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D IP: *.autocom.pl 19.07.05, 14:59
        To jeszcze raz ja - ale w krakowie jestem do piątku tylko, najchętniej pojechalabym tam dzis albo jutro, póki mam miesięczny:)
        • Gość: madzia Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D IP: *.crowley.pl 19.07.05, 18:59
          ja tez mogę to załatwić, moj nr gg 3436379, rozumiem twoj problem bo tez taki
          mialam :)
      • frigg Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D 19.07.05, 21:11
        Być może będę jutro, najpóźniej pojutrze. Ale w razie Niemca to co mam
        powiedzieć... że przyszłam po bluzkę dla fanki grześków czekoladowych? Odeślą
        mnie do czubków.
      • wiss Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D 19.07.05, 21:16
        Ja moge odebrać i wysłać: wissenna@interia.pl
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Nieaktualne :) 19.07.05, 21:26
        Natalicja odebrała mi ją :*:*

Wiss, Frigg również Wam dziękuję za chęć pomocy

Jesteście super ! :D
        • frigg Re: Nieaktualne :) 19.07.05, 21:39
          A, to pięknie.
      • lady Re: DZIEWCZYNY Z KRAKÓWA BŁAGAM!!!!! :D:D:D:D 19.07.05, 22:03
        A już się miałam zgłaszać... ale Krakowianki uczynne. :-)
        • se.la.vie do fanki grześków 20.07.05, 10:03
          Hej!
          Wczoraj byłam w Housie.Są już zupełnie nowe kolekcje,ani śladu tamtych
          koszul.Też miałam podobną przygodę bo znalazłam prześliczną sukienkę w 2
          egzemplarzach obie rozmiaru M.I co?Mój biust się nie zmieścił:P(a Pamelą wcale
          nie jestem )Nie wiem jak oni szyją te ubrania i dla kogo,chyba dla samych desek.
          No,ale wracając do tematu.Jest szansa,że ktoś na Allegro wystawi tą
          koszule,trzeba wypatrywać.
          W czwartek będzie nowa dostawa pojadę oczywiście.Mam nadzieję ,że przywiozą tą
          sukienkę,o rozmiar większą,bo w M-ce się uduszę.No i być może trafi się twoja
          koszula.
          Pozdrawiam!
          • pandoora Re: do fanki grześków 20.07.05, 11:42
            gratulacje :D tak sie namęczyłaś :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka