kalinakalina 26.07.05, 18:46 macie cos takiego jak ulubiona piosenka, utwor muzyczny ... cos co wprawia was w dobry nastroj? moj typ: - cyganek (tekst a.osiecka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt sory, ale 26.07.05, 18:50 na dźwięk zbitki "piosenka przewodnia" przed oczmami mam przeegzaltowaną Ally McB. (której to szczerze nie cierpię) ale skoro już tu piszę: nie, nie mam takowej (choć za muzykąw hurtowych ilościach przepadam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: sory, ale 26.07.05, 18:56 tak "to bylo z ally mcb", ta piosenka przewodnia....ale moze ulubiona...moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt oj, jak ma być ulubiona, to 26.07.05, 21:41 to jeszcze większy problem ;-) ciężko mi wybrać, ale generalnie kubańska i meksykańska salsa ostatnio baaardzo mi leży (Juan Gabriel.. zakochać się można;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 18:50 z cygankiem, z cygankiem, panowie wy slubu nie bierzcie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 19:39 "I believe in miracle...." - nie ulubiona, aczkolwiek najczesciej adekwatna do danej sytuacji =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... IP: *.nycap.res.rr.com 26.07.05, 20:28 uhmmm.. jesli cos takiego jak fragment filmu z piosenka mozna uznac za piosenke przewodnia, to moja jest fragment z filmu 'Bruce Almighty' gdzie Jim spiewa "..I`ve got the power!.." Poprawia mi humor na caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 20:39 ech, stairway to heaven, zawsze i wszedzie, albo LA drone Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 21:09 Mnie zawsze wprawia w dobry nastroj "Hungry Heart" Springsteena. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 21:14 ooo jest ich wiele, np. "I feel good" :) albo hmmm "Fly away" i "American Woman" Kravitza lub "Tasty" Kelis :) Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 21:27 I... "Just another day" - J.Secada ;) mam wiele takich piosenek... Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 26.07.05, 21:23 "Would I lie" - Charles & Eddie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka always look on the bright side of life IP: *.bpl.vectranet.pl 27.07.05, 07:51 monty python oczywiscie :D Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 27.07.05, 07:57 Where the streets have no name U2 - pokrzyczę z rana i się rozkręcam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:22 A moja to i will survive,najlepiej z rana,w samochodzie,w drodze do pracy;nic tak nie rusza;) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: PIOSENKA PRZEWODNIA... 27.07.05, 13:31 Słucham piosenki Timo Maas feat.Kelis -HELP ME. Lubię też Enrique Iglesiasa/ALE TYLKO JEDEN KAWAŁEK;)z Kelis-I"M NOT IN LOVE> To na dziś,bo dużo ściągam muzyki z internetu i co kilka dni mi się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt to może lepiej 27.07.05, 13:57 się nie przyznawaj:-) jeszcze cię ktoś namierzy.. Odpowiedz Link Zgłoś