Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sklepy typu DEFEKT

27.07.05, 13:43
    znacie takie sklepy? kiedys przypadkowo trafilam na taki sklep w krakowie...
    bylo tam mnostwo ubran ESPRIT - t-shirty kosztowaly ok. 35 zl - czy to
    mozliwe aby oryginalny t-shirt kosztowal tak malo? t-shirty nie mialy
    widocznych wad...
    pytam bo nie mam mozliwosci sledzenia biezacych kolekcji esprit a jakos tak
    zaciekawil mnie powyzszy fakt:)
    Obserwuj wątek
      • solbi ?? 28.07.05, 07:59
      • patrysha1 Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 10:00
        Sklepów Defekt jest sporo w trojmieście. Mają oni nie tylko rzeczy uszkodzone,
        ale czasem ubrudzone w trakcie transportu czy koncówki kolekcji. Często kupuje
        tam spodenie, ostatnie(jeansy vero moda) kosztowały mnie 39 zł ich defekt to to
        że nie mają jednej szlufki, czego wogole nie widać, kapnełam sie po jakiemś
        miesiącu chodzenia w nich.

tu jest link do ich strony www.defekt.pl/
        • Gość: iza Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:09
          a w warszawie sa tek sklepy? gdzie?
          • monia515 Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 11:35
            Gdzieś widziałam w Wawie... nie pamiętam. jak mi się przypomni to napiszę.
            Można też kupować on line.
            www.levian.pl/index.php?cPath=22
        • solbi Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 13:10
          a moglabys podac jakies blizsze namiary na te sklepy w trojmiescie?:)
          • patrysha1 Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 14:20
            1. w Starym Młynie na I pietrze (gdańsk główny)
            2. Stare centróm handleowe we wrzeszczu- obok manachatanu, tak za mcdonaldem, 2
            wejście
            3. W Gdyni prawie na końcu grunwaldzkiej- ale nie pamiętam dokładnie
            4. W sopocie już ktoś podał
            • solbi Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 14:36
              dzieki patrysha:) od poniedzialku bede w trojmiescie, wiec na pewno tam zajrze:)

patrysha1 napisała:

> 1. w Starym Młynie na I pietrze (gdańsk główny)
              > 2. Stare centróm handleowe we wrzeszczu- obok manachatanu, tak za mcdonaldem,
              2
              > wejście
              > 3. W Gdyni prawie na końcu grunwaldzkiej- ale nie pamiętam dokładnie
              > 4. W sopocie już ktoś podał
            • Gość: fifii Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.05, 20:31
              Dzisiaj przechodziłam koło tego sklepu w Gdyni na Starowiejskiej (róg 3 Maja).
              Na temat asortymentu nie wypowiem się bo nie weszłam do sklepu.
        • solbi Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 13:20
          jakies blizsze namiary??:)
          • mef8 Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 13:35
            sklep Defekt w Warszawie jest gdzies na Jana Pawła (w kwadracie między
            Nowolipkami a Al.Solidarności), po przeciwnej stronie niż "Selekcja". nie byłam
            tam nigdy ale przejeżdżam obok.
            • solbi defekt w trojmiescie - gdzie ?? 28.07.05, 13:40
              • cesaria2 Re: defekt w trojmiescie - gdzie ?? 28.07.05, 13:59
                Widzialam taki sklep w Sopocie na Monciaku, obok McDonalda.
              • monia515 Re: defekt w trojmiescie - gdzie ?? 28.07.05, 14:35
                No masz odpowiedź wyżej. Co sie dopytujesz? Nie wiesz gdzie jest stary młyn w
                Gdańsku?
            • Gość: cc Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:46
              Niestety już nie istnieje
              • poline Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 14:59
                Pierwszy raz słysze o takich sklepach :]
                Właśnie weszłam na stronę którą tu ktoś podał i czy zwróciłyście uwagę jakie
                mają "urocze" sukienki :D
                • solbi Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 15:07
                  sukienki rzeczywiscie urocze:D a sklepy.... bardzo lubie:) w krakowie zawsze
                  znajde cos fajnego:) szkoda ze w katowicach nie ma takiego sklepu (tzn jest ale
                  asortyment mnie nie zadowala:))
              • patrysha1 Re: sklepy typu DEFEKT 28.07.05, 16:46
                Istnieje, istnieje zostal przeniesiony na I piętro jak wejdziesz po schodach to
                prosto na niego.

Ciuchy ktore są na stronie są raczej tylko "pokazowe" w sklepach są tak czeste
                dostawy że praktycznie co 2 dni znjdziesz cos nowego.

• Gość: AGA Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.litnet.osi.pl 28.07.05, 17:17
                  gdzie w Katowicach,tam gdzie był koło dworca??
                  • solbi Re: sklepy typu DEFEKT 29.07.05, 08:29
                    tak, na Pl. Szewczyka...
                • Gość: cc Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:05
                  Nie istnieje już sklep przy Jana Pawła ( w Wawie). I nie przenieśli na
                  piętro , bo po prostu nie istniało ;D hi hi hi
      • lucy215 Re: sklepy typu DEFEKT 29.07.05, 10:11
        w Krakowie jest na Stradomiu i na Starowiślnej przy skrzyżowaniu z Miodową
        • Gość: Ania DEFEKT - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:18
          gdzie w Poznaniu są tego typu sklepy?
          • Gość: nusiątko Re: DEFEKT - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:13
            No własnie czy w Poznaniu są tego typu sklepy?? bo jakoś ich nie widziałam :((((
            • babunowa defekt opinia:) 29.07.05, 22:18
              Co prawda robiłam tylko raz w tym sklepie zakupy i to bardzo dawno temu.Moja
              opinia-dla osób, które uwielbiają kopać w ciuchach-raj :) gęstwina na wieszakach:)
              co do defektów to pamiętam,że widziałam wtedy bluzki,które były czymś ubrudzone
              lub posiadały takie wady jak krzywa nitka.Trzeba mieć dużo czasu wchodząc tam,bo
              wszystko co nam sie spodoba trzeba solidnie przejrzeć:)
              Ja podczas tych wojaży,które miały miejsce na Grunwaldzikiem w Gdańsku jakieś
              dobre 7 lat temu (sklep jak widać dobrze się trzyma)zaopatrzyłam się w kurtkę
              sztruksową zimową pepe jeans za cenę,wydaje mi się,że 199 zł.Jedynym mankamentem
              był brak paska,którego i tak bym nie używała:)Będąc potem na wycieczce,widziałam
              taką samą kurtkę za równowartość naszych 500 zł.Zakup się więc opłacił:)Kupiłam
              płaszczyk,który był końcówką kolekcji wiosennej.
              Z sentymentem wspominam tamte,jakże udane zakupy:)Warto tam się udać.
              • Gość: AGA Re: defekt opinia:) IP: *.litnet.osi.pl 30.07.05, 10:20
                ja kupilam 4 bluzeczki bez zadnego defektu spodnie bez metki i chlopakowi
                koszulke jesetesmy zadowoleni
                • miska_malcova Re: defekt opinia:) 31.07.05, 20:47
                  oj, zdarza mi sie coś tam kupić - koszulki, spodnie, kurtka, jeszcze nigdy nie
                  żałowałam. Defekty były "poprawialne" - np. rozpruty bok, czy za długie spodnie
      • Gość: Gajdzia Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:39
        Słońce!w Defektach są oryginałki więc spokojnie możesz kupować.W Krakowie
        najfajniejsze są na Długiej jeden po lewej drugi trochę dalej po prawej jak sie
        jedzie w stronę Kleparza.Ja tam się swego czasu zaopatrywałam w różne fajności
        ale teraz to tylko oglądam z trambaju jak jadę na "skakanki" do Herbewa:-)i
        jakoś ciągle mi mało po drodze.Pozdrawiam:-)
      • Gość: agga Re: sklepy typu DEFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:47
        w Poznaniu mamy Bestselera,to jets cos tak w ten desen...
        • Gość: ola Re: sklepy typu DEFEKT - Poznań IP: *.icpnet.pl 01.08.05, 22:13
          no sorki, ale w Bestselerze to ceny raczej od tych w Defektach znacznie
          odbiegają :D - do góry, to nie jest sklep z ciuchami drugiego gatunku. Jak ktos
          cos wie o sklepach w Poznaniu to prosimy o info
          • Gość: iza Re: sklepy typu DEFEKT - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:01
            ej no łaziłam dzisiaj w tę i z powrotem Jana Pawła i nie mogłam znaleźć tego
            defektu grrrrrr.... >=P on tak ciągle jest (chodzi o warszawe)
        • Gość: Ania do Agga - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:09
          w Bestselerze sa ciuchy z wadami ?

myslalam ze tam sprzedaja ubrania Vero Moda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka