Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jakość w India Shopach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:23
    Tak nawiązując do postu kochanicy:,,Zakupy w India Shopach odradzam
    stanowczo! To zupełnie nie ta jakość co dawniej!
    Oferta się kompletnie zeszmaciła."
    Mnie jak do tej pory udawało się kupić dobrze uszyte bluzki/topy. Natomiast
    spódnice i sukienki to prawdziwa katastrofa - źle powszywane zamki,
    odpadające guziki, rozmiary jakieś dziwaczne, szybko prujące i rozchodzące
    się szwy itp.
    A co Wy sądzicie o jakości ubrań ze sklepów indyjskich?
    Obserwuj wątek
      • pink_hamster Re: jakość w India Shopach 31.07.05, 17:34
        zalezy gdzie, zalezy kiedy - zdarzaja sie ladne i dobrze uszyte, ale ostatnio trafiam na bluzki szybko kurczace sie w praniu/farbujace(przy zachowaniu wszelkich nakazow z metki), a zle wszyte zamki czy postrzepione brzegi to juz niestety zaczyna byc coraz bardziej powszechne
      • zettrzy Re: jakość w India Shopach 31.07.05, 21:36
        India Shopy z definicji sprzedaja tanie, byle jak uszyte ciuszki z jak
        najtanszych materialow, wiec nie bardzo rozumiem jak stosowac do nich koncept
        "jakosci"
        • Gość: inaa Re: jakość w India Shopach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:11
          ale wśród tak zwanych markowych ubrań, również się trafiają buble... gdzieś tu
          nawet był taki wątek o najgorszych markach...
          • zettrzy Re: jakość w India Shopach 31.07.05, 22:25
            wsrod ciuchow markowych buble istotnie "trafiaja sie", natomiast India Shopy
            sprzedaja czyste badziewie
            zreszta nie slyszalam zeby jakikolwiek dystrybutor tych towarow mial "jakosc" w
            opisie - sprzedaja tanio "jakosc" trzeciego swiata i nie robia z tego tajemnicy
      • kochanica-francuza Z bluzkami prawda 31.07.05, 23:22
        sama tam kupowałam t-shirty. W poście chodziło mi jednak o ciuchy "typowe" dla
        India shopów - zwiewne itp.
      • Gość: maja Re: jakość w India Shopach IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.08.05, 08:30
        Te ubrania mają na metkach ostrzegawczy znak - II jakość. To własnie może
        znaczyć plame , krzywiznę lub cokolwiek. Dla konesera gatunku !
        • Gość: jo-asiunka Re: jakość w India Shopach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:48
          T-shirtów tam nie kupuję, natomist jeśli chodzi o sukienki, to kilka razy sie
          naciełam. Kupiłam sukienkę na wąskich ramiaczkach. w której ramiączką było
          przekręcone i przyszyte odwrotnie, niestety było tak wszyte, że nia dało sie z
          tym nic zrobić. Nie zapomnę nigdy, jak nadziałce u znajomych urwał mi się
          sznurek od zwiewnej sukienki zawiązywanej na ramionach na na sznurki,
          odsłaniając... biust. Sukienka była nowa, pierwszy raz ją miałam, a urwało sie
          tak jakoś samo z siebie. Ech...
      • Gość: inaa Re: jakość w India Shopach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:23
        jedna bluzka z indyjskiego służy mi już ponad trzy lata - więc można tafić na w
        miarę dobrą jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka