Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AMERICANOS

03.08.05, 16:33
    Widziałam w sklepie bardzo ładne jeansy z "Americanosa", ale obawiam się, że
    po jakimś czasie bardzo się rozejdą i będą mi wisiały na pupie ( wiem,
    że "big stary" mają to do siebie); czy któraś z was miała może spodnie z tej
    firmy i może mi powiedzieć czy one się rozchodzą? Jeżeli tak to jak bardzo?
    Obserwuj wątek
      • mena122 Re: AMERICANOS 03.08.05, 16:40
        moja mama ma 2 lata Americanosy, i wcale się nie rozeszły.
        • Gość: mysza19 Re: AMERICANOS IP: 83.17.225.* 03.08.05, 17:06
          ja mialam pol roku ameracanos'y i nie dosc ze sie od razu rozeszly to po pol
          roku potargaly

Pzdr, Julia
          • belinia Re: AMERICANOS 03.08.05, 17:13
            hmmm.... kurcze mam dylemat czy je kupić czy nie. Mierzyłam wiele par
            spodni "Wranglery", "Lee" itp. ale wszystkie na mnie źle leżą, albo sprawiają
            wrażenie zwężanych na dole (a ja chcę lekko rozszerzane), albo spłaszczają mi
            pupę :/ ; bardzo proszę o więcej opinii i pomoc w podjęciu decyzji
      • belinia Re: AMERICANOS 03.08.05, 17:35
        czekam na jakieś komentarze :) nikt nie kupuje "AMERICANOSÓW" czy co??
        \
      • Gość: xpk Re: AMERICANOS IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 03.08.05, 17:35
        ja bardzo lubie spodnie z tej firmy, americanos jako jedyny szyje jeansy które
        dobrze leżą na mnie, nie mam jakiś przykrych wspomnien, sa dobre jakościowo,
        a może ktos zna inną tańszą firmę która szyje spodnie w stylu americanosa?

pozdrawiam
        • belinia Re: AMERICANOS 03.08.05, 17:58
          niestety nie znam innej firmy, a też mi się bardzo podoba krój tych spodni, są
          niskie, ale nie za niskie i lekko rozszerzane, takie jakich teraz szukam właśnie
      • mena122 Re: AMERICANOS 03.08.05, 18:43
        eeee,ja tam jestem na tak ;-))
      • Gość: mm Re: AMERICANOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:36
        jeśli chodzi o Americanosy, to nie są to złe spodnie...chodzę też w Big
        Star'ach i Wranglerach...i jeśli chodzi o wygodę to najlepsze są Big Star'y,
        noszę je czesto więc chyba dlatego tak szybko się przecierają. Americanos ma
        fajne modele, ale jeśli chodzi o rozmiarowke i ceny to nie za bardzo..chociaż
        polecam model Reversible, bardzo praktyczny, ale to są baardzo niskie
        biodrówki. Zależnie od sezonu są w 2 lub 3 wariantach materiałów, cieńszym i
        grubszym(te są lepsze ;)mają chyba też różne stany..ceny od 250 zł. no i inny
        model z którego jestem zadowolona, to taki "w kant" ciemno niebieskie, lekko
        rozszerzane. ok 220 zł. Big Star ma teraz niezbyt ciekawe modele, i podwyższone
        ceny...do ok 209 zł (kiedyś 169 zł) a jak niby były te przeceny do 70 %..to
        jeansy przecenili o 10 zł. Okey, kończe, mam nadzieje że pomogłam. Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka