Gość: evelincia IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 21:36 Kochane! Polecam Wam zakupy w H&Mie! Kupiłam po prostu prześliczny kostium kąpielowy za jedyne 30 zeta! (15 stanik i 15 majteczki)To są dopiero przeceny! :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kayka Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:17 a co jeszcze mają na przecenach? szukam fajnych spódnic trapezowych, kolorowych, bluzek-tunik i kostiumu, ale z majtkami-szortami i stanikiem push-up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:22 hmm...a w którym H&M są takie powalające przeceny ? bo jakoś dziś nie widziałam tam nic tzn prawie nic przecenionego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: H&M 06.08.05, 22:28 Ja kupiłam w tym tygodniu bardzo fajny, zwykły biały top za 19,90, ale nie z przeceny-zresztą tych w całym sklepie nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:46 zgadza się ! przeceny nie są widoczne gołym okiem .Owszem stoją dwa wieszaki z przeceną a na nich bardzo stara kolekcja, a już z całą pewnością nie wiosna-lato 2005 . W factory jest taniej ale tam z kolei niby dużo a co do czego to same szmatki ;-( jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś