Gość: maja IP: 81.210.83.* 11.08.05, 15:34 na jakim stanowisku są tam osoby zajmujące się organizacją pokazów/eventów, ) (oprócz stylistów)..te, które "opiekują się" modelkami, strojami etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO 11.08.05, 21:25 Agencje reklamowe nie zajmują się takimi rzeczami. Eventami zajmują się agencje od eventów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: 81.210.83.* 12.08.05, 08:36 ok. chodzi mi o pokazy mody. zajmują np. organizowanie wyborów new face etc. chodzi mi ogólnie o osoby pracujące w agencji ale nie jako modelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.05, 11:34 dziecko mylisz 2 dziedziny agencja reklamowa to nie agencja panienek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: 81.210.83.* 12.08.05, 12:40 dzieckiem byłam kiedyś, jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie, nie udzielaj się. dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eary Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:25 Supervisor albo event manager. Agencje reklamowe moga zajmowac sie i BTL i ATL i nie są one wylącznie od modelek. Od modelek są agencje modelingu. Reklamowe tworzą reklame. i eventy tez. Odpowiedz Link Zgłoś