Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MODELKA

IP: 81.210.83.* 11.08.05, 15:34
    na jakim stanowisku są tam osoby zajmujące się organizacją pokazów/eventów, )
    (oprócz stylistów)..te, które "opiekują się" modelkami, strojami etc.
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO 11.08.05, 21:25
        Agencje reklamowe nie zajmują się takimi rzeczami. Eventami zajmują się agencje
        od eventów:)
        • Gość: maja Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: 81.210.83.* 12.08.05, 08:36
          ok. chodzi mi o pokazy mody. zajmują np. organizowanie wyborów new face etc.
          chodzi mi ogólnie o osoby pracujące w agencji ale nie jako modelki
          • Gość: kaja Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.05, 11:34
            dziecko mylisz 2 dziedziny agencja reklamowa to nie agencja panienek
            • Gość: maja Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: 81.210.83.* 12.08.05, 12:40
              dzieckiem byłam kiedyś, jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie, nie
              udzielaj się. dziękuje.
              • Gość: eary Re: PRACA W AGENCJACH RAKLAMOWYCH ALE NIE JAKO MO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:25
                Supervisor albo event manager.
                Agencje reklamowe moga zajmowac sie i BTL i ATL i nie są one wylącznie od
                modelek.
                Od modelek są agencje modelingu. Reklamowe tworzą reklame. i eventy tez.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka