Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię czekoladowe kowbojki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:41
    mogą być wyszywane lub gładkie, ciemny brąz, gdzie i za ile?
    Obserwuj wątek
      • czarna.mucha Wawa na Chmielnej 13.08.05, 13:58
        w Wawie? Jesli sie dobrze orientuje to tylko w sklepie na ulicy Chmielnej, w
        bramie kolo Szpitalnej. To jest chyba Chmielna 20. W kazdym razie nigdzie nie
        widzialam tylu kowbojek w jednym miejscu, bo to sklep specjalistyczny. A co do
        cen - nie pamietam, dawno tam bylam, ale nie bylam zszokowana, wiec chyba
        spoko. AAA, no i napisz koniecznie, jakie wrazenia, bo ja niedlugo sama sie
        bede wybierala :) Kupilam tam CUDNA spodnice skorzana, taka 'indianska' i chyba
        dojrzalam do nastepnej.
      • Gość: kayka Re: Gdzie kupię czekoladowe kowbojki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:48
        ło matko, a ile taka spódniczka kosztuje?, toż to musi wyglądać obłędnie,
        jeszcze razem z takimi kowbojkami i ponczo; mniam!!
      • Gość: Ania Re: Gdzie kupię czekoladowe kowbojki? IP: *.chello.pl 13.08.05, 17:48
        Tally Weijl
        • czarna.mucha Re: Gdzie kupię czekoladowe kowbojki? 13.08.05, 17:59
          nie pamietam, ile za nia dalam. Najlepiej jak sie tam przejdziesz, bo ja teraz
          nie za bardzo mam czas. No i masz racje - moja wyglada oblednie, obojetnie do
          jakich butow, he he. Ale mam takie 'zbluzowane' (taka pofaldowana skora na
          lydkach), tez tam kupione i sa niesamowite :)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka