Gość: kayka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:41 mogą być wyszywane lub gładkie, ciemny brąz, gdzie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.mucha Wawa na Chmielnej 13.08.05, 13:58 w Wawie? Jesli sie dobrze orientuje to tylko w sklepie na ulicy Chmielnej, w bramie kolo Szpitalnej. To jest chyba Chmielna 20. W kazdym razie nigdzie nie widzialam tylu kowbojek w jednym miejscu, bo to sklep specjalistyczny. A co do cen - nie pamietam, dawno tam bylam, ale nie bylam zszokowana, wiec chyba spoko. AAA, no i napisz koniecznie, jakie wrazenia, bo ja niedlugo sama sie bede wybierala :) Kupilam tam CUDNA spodnice skorzana, taka 'indianska' i chyba dojrzalam do nastepnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayka Re: Gdzie kupię czekoladowe kowbojki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:48 ło matko, a ile taka spódniczka kosztuje?, toż to musi wyglądać obłędnie, jeszcze razem z takimi kowbojkami i ponczo; mniam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie kupię czekoladowe kowbojki? IP: *.chello.pl 13.08.05, 17:48 Tally Weijl Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mucha Re: Gdzie kupię czekoladowe kowbojki? 13.08.05, 17:59 nie pamietam, ile za nia dalam. Najlepiej jak sie tam przejdziesz, bo ja teraz nie za bardzo mam czas. No i masz racje - moja wyglada oblednie, obojetnie do jakich butow, he he. Ale mam takie 'zbluzowane' (taka pofaldowana skora na lydkach), tez tam kupione i sa niesamowite :))) Odpowiedz Link Zgłoś