Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA

18.08.05, 13:11
    jak w temacie + GDZIE?
    Obserwuj wątek
      • Gość: magda Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 13:43
        Nie wiem, czy o to chodzi, ale farbki (dobrej jakości) firmy kakadu do dostania
        w stoisku z farbami mieszczącym się na Hali Koszyki (ul. Koszykowa).
        • Gość: inecita Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.chello.pl 18.08.05, 15:34
          chodzi o farby do zafarbowania całych ubrań a nie o farbki do malowania NA
          odziezy
          • Gość: magda Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 20:17
            Farbki Kakadu to farby do farbowania całych ubrań. Kosztują 3 zł. Trzeba je
            rozpuścić w odpowiedniej ilości wody, zagotować w emaliowanym garnku, włożyć
            ciuch i czekać aż wystygnie. Fabki te są naprawdę dobrej jakości, barwią
            tkaninę na jednolity kolor, nie ma żadnych smug. Jedyny minut to to, ze ubrania
            farbują w czasie prania, ale zmienia się to z czasem.
            • Gość: aga Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.chello.pl 19.08.05, 20:21
              a gdzie mozna je kupić w Warszawie???
              • Gość: magda Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 21:14
                Gość portalu: aga napisał(a):

> a gdzie mozna je kupić w Warszawie???

Napisałam to powyżej.
                "Nie wiem, czy o to chodzi, ale farbki (dobrej jakości) firmy kakadu do
                dostania
                w stoisku z farbami mieszczącym się na Hali Koszyki (ul. Koszykowa)."
                • inecita Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA 20.08.05, 10:39
                  ok, dzięki, zapomniałam już co czytałam :)
                  Mam nadzieję ze uda mi się eksperyment
                  A ile kosztują te farbki? BHo moze w sytuacji braku doświadczenia bardziej
                  opłaca się jednak farbiarnia ???
                  • Gość: magda Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 13:37
                    3zł za sztukę
                    • Gość: inecita Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.chello.pl 20.08.05, 17:33
                      ooo to tanio :) tylko troche sie boje ze nie umiem tego zrobić :)))
                      • Gość: magda Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 18:35
                        Ja też tego nie wiedziałam, ale farbowałam bluzke, której zniszczenie nie było
                        by dla mnie wielką stratą. No, ale jakoś się udało :) Może spróbuj pierw
                        zafarbować jakąś szmatę (znoszoną bluzkę, kawałek materiału, cokolwiek).
                        Zobaczysz jaki będzie efekt...
                    • Gość: kama firmowy sklep jest na al. Jerozolimskich cena 1pln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:46
                      chodzi oczywiście o Kakadu
                      • Gość: aga Re: firmowy sklep jest na al. Jerozolimskich cena IP: *.chello.pl 20.08.05, 19:50
                        napisz mi prosze jak najszybciej w którym miejscu Alej plizzz
                        • Gość: kama Re: firmowy sklep jest na al. Jerozolimskich cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 08:38
                          Al. Jerozolimskie 47 lok.10, jest to po drugiej stronie dworca centralnego -
                          dokładnie nie napiszę czy na jego wysokości bo nie pamiętam, ale mniej więcej -
                          wchodzisz przez bramę na podwórko
      • Gość: inecita Re: farby do ubrań lub Farbiarnia WARSZAWA IP: *.chello.pl 19.08.05, 20:07
        no pomóżcie dziewczyny nooooo
        • Gość: babunowa farbowanie-pytanie IP: *.uje.nat.hnet.pl 19.08.05, 20:36
          i prosze o odpowiedz,jak udalo się osobie,która farbowała,zafarbować na
          jednolity kolor?mnie się to nigdy nie udaje, mimo wielkiego gara...
          • Gość: magda Re: farbowanie-pytanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 21:17
            Nie wiem jak... Po prostu się udało. Kupiłam farbkę w kolorze różowym. Całą
            zużyłam na farbowanie białej bawełnianej koszulki polo. W rezultacie otrzymałam
            kolor malinowy. Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją. Ot, cała tajemnica...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka