misae 05.09.05, 15:48 nowa moda na wystajace piety (Vogue...) www.style.com/slideshows/fashionshows/F2005RTW/DGABBANA/DETAILS/00820m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Za male buty...? 05.09.05, 16:02 o fuj, przeciez to moze uszkodzic skore na piecie trzymam sie starej wersji o pelnej podeszwie Odpowiedz Link Zgłoś
anitamarciniak Re: Za male buty...? 05.09.05, 16:07 nizle, niestety to te biedne modelki na wybiegach sie musza tak meczyc!! wszystkei narzekaja na za male buty. ostatnio slyszalam Tyra'e Banks ( nei wiem czy dobrze napisalam..) nawet jej te stopki krwawily............ coz:) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Za male buty...? 05.09.05, 16:12 nastepne www.style.com/slideshows/fashionshows/F2005RTW/VERSACE/DETAILS/00250m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Za male buty...? 05.09.05, 16:17 modelki powinny dostawać specjalny dodatek za ciężkie warunki w pracy. Nie dość że na ogół chodzą po wybiegu w butach na bardzo wysokich obcasach to jeszcze za małe te buty.Tp jest niebezpieczne dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Za male buty...? 05.09.05, 16:28 te buty nie sa za male przyjrzyjcie sie dokladnie - z przodu nawet troche wystaja i nie wpijaja sie w stope, nie widac odciskow malego palca na pasku a ze pieta wystaje to taki styl - wiele takich butow mozna znalezc w sklepach, przymierzyc i przekonac sie ze albo sa dobre z przodu i za male z tylu albo dobre pod pieta ale za duze z przodu i podbicie buta nie pasuje do podbicia stopy wiec wiekszy rozmiar moze byc po prostu niebezpieczny w ogole w ciagu ostatnich paru lat widzialam obuwie o takich pietach ze strach bylo na to patrzec - najgorsze chyba te gdzie pieta jest osobno i wyglada jak kolek czyli nie bylo mowy o pelnym wsparciu stopy Odpowiedz Link Zgłoś
doremisol Re: Za male buty...? 05.09.05, 17:36 To kup sobie buty następnym razem w sklepie: www.highheels.com.pl. Wiem, że realizują też zamówienia indywidualne. Pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Za male buty...? 05.09.05, 18:35 doremisol napisała: > To kup sobie buty następnym razem w sklepie: www.highheels.com.pl. i po coz, ach po coz mialabym popelnic taki akt? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Za male buty...? 05.09.05, 17:40 wedlug mnie buty sa zdecydowanie za male i wyglada to tragicznie z przodu wprawdzie panienka ma maly "zapas" ale prawdopodobnie ma za duza stopke (za wysokie podbicie sie chyba po polsku mowi) i nogi dalej wepchnac nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Re: Za male buty...? 05.09.05, 19:31 Może innej modelki nie mieli, albo cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Za male buty...? 05.09.05, 20:18 ale pomyslcie, takie obcasy, do tego za male buty czyli pieta wystaje i paski cisna, no i wyjdz w czyms takim na wybieg i przejdz z gracja, chyle czolo ... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Za male buty...? 05.09.05, 21:24 teraz pomysl, takie obcasy i wszystko inne, nie jestes modelka tylko socjalitka, dajesz party ktore potrwa 4 godziny (przejscie po wybiegu trwa okolo minuty) i musisz wlozyc takie pantofeleczki z przyczyn towarzyskich i do tego musisz skakac wokol gosci, i zwracac uwage aby kazdy mial co jesc i pic i partnera do konwersacji... brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Za male buty...? 06.09.05, 08:29 nie wydaje mi sie abym musiala zakladac za male buty tzn z wystajaca pieta i cisnacymi paskami, a wysoki obcas jest OK raz kupilam troche przyciasne buty bo wiedzialam ze sie rozejda, mialy tylko cisnace paski, obcas nie taki wysoki i dlugosc dobra, chodzilam w nich jak pokrecona przez pare godzin... :o( teraz sa w sam raz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Za male buty...? 05.09.05, 21:55 w tych butach chuda, niedożywiona stópka chudej, niedożywionej modelki jak gira wyglada... feee Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Za duze...? 06.09.05, 08:33 www.style.com/slideshows/fashionshows/F2005RTW/NRODRIGU/DETAILS/00220m.jpg w czyms takim mozna sobie zeby wybic i teras sie zastanawiam co gorsze: za male sandalki ale przymocowane do nogi, czy za duze pantofelki? Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Za duze...? 06.09.05, 09:59 nie wiem, czy wy tez tak macie, ale jak widze buty, gdzie paluchy wystaja lub stopa sie topi, to uwazam, ze to jednak troche nieestetyczne jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Za duze...? 06.09.05, 10:02 i nawet przyklad przytocze, wczoraj widzialam pania w butach bez piety, z dlugim czubkiem, na niskim obcasie i wystawal jej z buta najmniejszy palec. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Za duze...? 06.09.05, 10:08 ale masz sokoli wzrok ;o) musze przyznac ze nie podoba mi sie za bardzo...choc sama mam jedne buty i mi widac troche "rowki" pomiedzy palcami, ostatnio mierzylam balerinki na wysokich obcasach i musze przyznac, ze w kazdym fasonie troche palcow bylo widac...taka uroda mocno wycietych butow, ale jesli o czuby to takich widokow - caly palec na wierzchu - raczej bym sie nie spodziewala... Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Za duze...? 06.09.05, 10:37 ten palec kojarzy mi sie naprawde zle, bo nie dosc, ze but byl juz znoszony, to i palec nie byl zadbany. Nieraz zastanawiam sie, czy ludzie nie mysla troche o estetyce jak sie ubieraja, mnie nie przyszloby do glowy, zeby kupic buty, jak mi palec wylazi, ten byl juz rozklapany, wiec musial tez wystawac jak byl nowy(?). Mnie sie bardzo duzo butow podoba. ale nie kazdy dobrze lezy na mojej nodze i jeszcze na dodatek, aby nie zapelniac szafy nieuzytkami, postanowilam kupowac buty tylko wygodne buty, zeby znalezc fajne szpilki i do tego dobrze lezace, to trzeba sie nabiegac, w moim przypadku... wlascicielka szerokich stop pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś