tasha69 07.09.05, 22:22 Które najtańsze, które najleszpe, najbardziej wytrzymałe itp? Poradźcie prosze bo kompletnie sie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pestka86 Re: Lee, Levis czy Wrangler? 07.09.05, 23:34 Lee mam juz 3 rok i są prawie jak nowe, Levisy 2 lata i super sie trzymaja z kolei Wranglery po niecalym roku porwały się i to w dziwnym miejscu, nad kolanem, po prostu sie przetarły. a co do cen to Levisy sa najdrozsze, z kolei ceny Lee i Wrangler są zbliżone:) Pozdrawiam i polecam LEE! Odpowiedz Link Zgłoś
siusiusiu1 Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 00:13 Jeansy H&M są szyte z tych samych materiałów i w tych samych fabrykach co Levisy. Serio. A ceny niższe, teraz nowe kolekcje, modele. A jeansy naprawde wytrzymałe. A i jeszcze jedno jak Ci się rozpieprzą z winy producenta możesz je reklamować(tak jak wszystko w H&M ale nie wiem na jaki okres). Ja już sobie jedne upolowałam i jedne mam. Są super. To tylko taki stereotyp że te trzy marki są najnaj. Faktycznie są dobre ale nie są jedyne. przemyśl i zyczę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 01:58 nocniczek czy pieluchę? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 06:54 levisy mi sie trochę rozciagnęły i sprały. miałam dość długo (trzy lata?). wranglery mam od grubo ponad dwóch... kolor i stan idealny. lee nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 08:24 akurat z h&m spodni nie polecam. I ja i moj chłopak skusilismy się fajnymi fasonami. Moje spodnie nie wytrzymały roku, jego też szybciej sie niszcza niz wranglery. nie jest to moje jedyne ubranie, inne dżinsy, np Benettona mam już chyba 3 lata! dlatego nie polecam h&m, są bardzo cienkie i niewytrzymałe, no chba ze masz 100 par spodni i zamierzasz je nosić raz na kwartał. Ja przymierzam siedo kupna Lee i obserwuję na forum dyskusje na temat fasonów: będę szukac w sklepie desoto, felton i leola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia_p Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 08:41 ja polecam levi'sy. nie wiem po ilu się całkiem sprierają bo ja w spodniach chodzę około pół roku...ale levi'sy moim zdaniem są super...no moze trochę drogie.Ale teraz są jeszcze wyprzedaże.Ostatnio właśnie widziałam spodnie które ja kupiłam za 409 zł za 199...nieźle nie...są naprawdę fajne modele i duży wybór rozmiarów:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 09:17 Polecam Levisy. Co do szycia spodni H&M w Leviesie, to bym polemizowała. Akurat czasami pracuję dla Levisa w Płocku i nie ma czegoś takiego jak szycie dla kiepskich marek. Levis szyje dla Levisa. Jeśli chodzi o ceny, to właśnie w Płocku jest sklep fabryczny gdzie można kupić spodnie i inne ciuchy w II gat. lub poza gatunkiem w bardzo niskich cenach - nieraz te wady są zupełnie niewidoczne. Ceny parokrotnie niższe. Spodnie od 40 zł; koszulki, bluzy od 15 zł. Kurtki, swetry od 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 09:28 z tych 3 marek na moją figurę (wąska talia, duża pupa) pasują jedynie Lee. Innych nawet nie mierzę, nie ma sensu;). Musisz przymierzyć po kilka par z danej firmy , i kupić te, w których się najlepiej czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 09:41 Ja to zdecydowanie wolę jeansy Diesel, ich wada jest na pewnoo cena. Co do pozostałych, Levisy na pewno dobre, wytrzymałe, LEE też są ok - chociaż fasony pozostawiaja wiele do zyczenia no a Wranglery - miałam kiedys jedna parę - szybko się zniszczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
joinas Re: Lee, Levis czy Wrangler? 08.09.05, 10:21 A ja mam troszkę inne pytanie... Szukam prostych, niskich, nieprzetarych dżinsów. Widziałam niedawno na dziewczynie na ulicy takie właśnie Lee, ale jakoś głupio mi było spytać o model. Na stronie Lee nie widziałam takiego modelu, a przynajmniej tak mi sie wydaje. Jeśli wiecie, jaki to model, dajcie znać. Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś