kochanica-francuza 12.09.05, 00:04 film.wp.pl/f/prev/man/o0005497.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: ładny? 12.09.05, 00:15 kalinakalina napisała: > KLIKAM NA KOSZ Koniecznie!!! bo mój post jest bardzo szkodliwy społecznie i trzeba mnie zbanować! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ładny? 12.09.05, 00:25 jej chodzi o to ze pytasz czy ladny a trzeba bylo pytac czy modny Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny? 12.09.05, 00:28 zettrzy napisała: > jej chodzi o to ze pytasz czy ladny a trzeba bylo pytac czy modny no modny to chyba jest, skoro film z nim leci? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ładny? 12.09.05, 01:11 kochanica-francuza napisała: > no modny to chyba jest, skoro film z nim leci? dzisiaj to nic nie znaczy - miesiacami np. lecial film o biedronkach, zuczkach i slimaczkach (Microcosm), a przeciez owady sa kompletnie niemodne od czasu wynalezienia azotoksu Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: ładny? 12.09.05, 01:15 > a przeciez owady sa kompletnie niemodne od czasu > wynalezienia azotoksu Tego lata owady, a zwłaszcza motyle, były bardzo_ bardzo na topie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: ładny? 12.09.05, 02:07 a ja słyszalam,że wręcz super mode stały się pingwiny w Usa po premierze filmu dokumentalnego z ich udziałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ładny? 12.09.05, 03:26 a kto rozpuszcza takie ploty... popatrz lepiej jak Michael Moore zrobil sie niemodny po calym halasie ubieglego roku Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny? 12.09.05, 17:42 zettrzy napisała: > jej chodzi o to ze pytasz czy ladny a trzeba bylo pytac czy modny a jak założę wątek na temat, to co? figa! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=28909446 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina czyli 12.09.05, 22:07 czarny mezczyzna, poslubiony z wielkiej milosci przez pania biala ( nieprzecietnej urody i przewaznie wiekszych wymiarow) na safari w kenii upolowany jeszcze ta MODA nie dotarla do polskiale juz chyba niebawem... p.s dzieci piekne Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: czyli 12.09.05, 22:14 kalinakalina napisała: > jeszcze ta MODA nie dotarla do polskiale juz chyba niebawem... taka moda panowala w czasach komunizmu, kiedy to niejedna panna byla gotowa "poswiecic sie" byle tylko wyjechac z raju Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: czyli 12.09.05, 22:52 o innej mowie modzie... p.s murzynow w komunizmie jak na lekarstwo bylo, prawda? to inna moda i wilk syty i owca cala moze sie przyjmie tez w polsce i wiele nieszczesliwych panien.. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: czyli 12.09.05, 22:54 > p.s murzynow w komunizmie jak na lekarstwo bylo, prawda? one jezdzily na tych murzynow do krajow osciennych - jakas Szwecja czy Austria, moze Niemcy kapitalistyczne, bo to bylo juz poza strefa rubla a bliziutko Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: czyli 12.09.05, 23:02 moze uda sie troche murzynow importowac... nie wiem czy chodzi ci o murzynow konkretnie...czy oni w czasach komunizmu byli takimi lakomymi kaskami? chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny? 12.09.05, 00:31 tralalumpek napisała: > a ty dalej w czarnuszkach gustujesz? ja tolerancyjna jestem - białas też może być, jak ładny (i modny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny? 12.09.05, 00:36 kate-gun napisała: > krawat - owszem ;) > a mnie się nie podoba:-) > jeszcze może być zarost;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: ładny? 12.09.05, 00:36 co to za niewolnik? hahahahaa, zartuje przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ładny? 12.09.05, 01:08 gdyby przynajmniej to prawda była z tą murzyńską wielkością Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ładny? 12.09.05, 18:11 Podobny do mojego kolegi z pracy - ale ja nie gustuję w takowych. Mam swojego ulubieńca... Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy [...] 12.09.05, 19:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: ładny? 12.09.05, 19:12 tak teoretycznie zapytam: jakbym powiedziała, że nie podoba mi się, bo czarny, to by było, że jestem nietolerancyjna, prawda? ale jakbym napisała, że nie podoba mi się, bo ma za duży/mały nos, to dlaczego to juz by nie była nietolerancja. jeśli offtopic, to przepraszam, ale sądzę, że dzis słowo "tolerancja" to bardoz modne słowo, Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: ładny? 12.09.05, 20:19 Nieładny. I do tego łysy. Ale to zdanie subiektywne, bo czarni mi się w ogóle nie podobają. Te szerokie nosy, te mięsiste wargi, błe. (I niech mi nikt tu nie wyjeżdża z tekstami nt. rasizmu, bo świńscy blondyni nie podobaja mi się tak samo) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: ładny? 12.09.05, 20:28 :D Wolę facetów w typie Bruce Willisa. Murzyni wydają się bardzo podobni-jeden do drugiego.Toćka w toćkę. Murzynki są bardzo ładne.Cokolwiek wiekowa Naomi,Alek Wek.Modne i ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Wiekowa??? 12.09.05, 22:37 uka_m napisała: > Cokolwiek wiekowa Naomi,Alek Wek. Naomi Campbell ma 35 lat, a Alek Wek 28. Rzeczywiscie "wiekowe"!! Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Wiekowa??? 13.09.05, 10:46 Tak,jak na modelki chodzące po wybiegach to mają dużo lat.I chwała im za to że ciągle są na topie.Naomi uwielbiam(mimo jej charakterku)Alek bardzo cenię za to,że nie zapomniała skąd pochodzi.A ogólnie to młode dziewuchy. Alek chyba niedawno była w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładny? 13.09.05, 19:41 sineira napisała: > te mięsiste wargi To prawda. Wolę całować się z białymi... Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: ładny? 13.09.05, 22:05 Ja w sumie za czarnymi tez nie przepadam (nie za wszystkimi, ale raczej wiekszoscia), jednak z powodu zachowania, a nie wygladu. Natomiast uwazam, ze ten pan wyglada jak cukierek, chociaz ma spory nos i wargi. www.wma.com/0/cta/college/lectures/images/tyrese.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 [...] 12.09.05, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
caoba Re: ładny? 13.09.05, 19:51 nie podoba mi sie. Jesli chodzi o panow o innym kolorze skory niz ja, to ten pan jest boski: www.scottsdaletennis.com/images/dbimages/james_blake_puppy_1.jpg abszinth.freeblog.hu/Files/James-Blake-HQ7.jpg www.dailytimes.com.pk/images/8_7_2004_blake7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: ładny? 13.09.05, 20:46 Na tvp 1 jest mecz-można wyłuskać paru ładnych i zgrabnych Murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś