kalinakalina 22.09.05, 20:51 nie mam na mysli tylko w czym pedalujemy...ale czy wogole p.s strasznie sie rozkochalam w tym srodku transportu ;) szybciej niz tramwajem , taniej , i z parkowaniem latwiej p.s czy sa tu tez rowerowe kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: moda rowerowa... 22.09.05, 21:40 sa, sa :D **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: moda rowerowa... 22.09.05, 21:50 o zgin przepadnij! horror na chodnikach, brud w pociagach i windach, zawsze mam uczucie ze mnie kolo takiego roweru uswini Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: moda rowerowa... 23.09.05, 08:05 Hmmmm... ten wiatr we włosach:) Kocham swój rower, a zimą cierpię gdy nie mogę udać się "na rower" Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: moda rowerowa... 23.09.05, 08:14 nnooooooooooooo rower jest boski:))))))))))))). ja to zima tez sie postaram jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: moda rowerowa... 23.09.05, 13:31 A mi bedzie bardzo brakowało roweru zimą i jesienią...bo nie usmiecha mi sie jazda na mrozie z nerkami na wierzchu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: moda rowerowa... 23.09.05, 15:24 Rower jest naprawde wspanialym srodkiem transportu,ale trzeba uwazac na tych wszystkich zapedzonych i bezmyslnych kierowcow. pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: moda rowerowa... 23.09.05, 21:53 O, ja jestem rowerową maniaczką, ale jeżdżę tylko na wypady za miasto, ew. obrzeża. Do pracy nie - jeszcze mi życie miłe, nie chcę ryzykować starcia z samochodem lub autobusem, poza tym metrem jest szybciej :) Ale strasznie podobają mi się obrazki z różnych europejskich miast na których widzę fajnie ubrane rowerzystki, na pięknych, starych rowerach... Marzę o takim wielgachnym holenderskim. Mój jest spory, damka, z koszyczkiem wiklinowym z przodu, ale to jednak nie to - normalny, współczesny model. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: moda rowerowa... 23.09.05, 22:12 Ja jezdze rekreacyjnie, niestety nie do pracy. Glownie dlatego, ze do pracy caly czas musialabym pedalowac droga szybkiego ruchu. Co do ubioru, na dluzsze wypady jednak nic nie zastapi gaci z gabka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: moda rowerowa... 23.09.05, 23:25 a tak z innej beczki - mąż mojej koleżanki stwierdził, że najnowsza moda rowerowa to podwinięta jedna nogawka spodni (tak jakoś do polowy łydki i w jego przypadku jeansów) i tak jeździ, do tego ma skarpetki jak do garnituru, mocno naciągnięte i koszulkę polo wpuszczoną w spodnie. I co wy na to? Fajnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: moda rowerowa... 27.09.05, 10:32 czy ja wiem czy to najnowsza moda???????? raczej koniecznosc:) nogawke podwijasz, zeby ci jej nie poszarpalo badz ubrudzilo, koszulke wkladasz w spodnie, zeby ci po nerkach nie wialo. a skarpetka? moze oszalal:)? powiedz mu, ze bikerzy od tak takie triki stosuja:) zadna nowosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
lorelaii Re: moda rowerowa... 27.09.05, 14:31 Rower jest super! Mieszkam w Holandii i tu na rowerze jezdza wszyscy.Czasem mozna nawet zobaczyc faceta w garniturze na rowerze... Nie ma problemu z kierowcami, bo wszedzie sa drogi rowerowe. Mam stary holenderski rower, ktory odremontowalam i go uwielbiam. Tylko na poczatku musialam sie przyzwyczaic, bo jest wysoki. Ale za to jaki wygodny - siedzi sie prosto, jak na krzesle. Dzieki temu mozna na nim jezdzic w kazdym stroju (nawet w spodnicy). Pozdrawiam wszystkie rowerzystki! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: moda rowerowa... 27.09.05, 17:26 takiego jednego holendra upatrzylam sobie na allegro...pomaluje go na zloto...uuu ja tez w spodnicy i na obcasach p.s pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś