Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda rowerowa...

22.09.05, 20:51
    nie mam na mysli tylko w czym pedalujemy...ale czy wogole
    p.s strasznie sie rozkochalam w tym srodku transportu ;)
    szybciej niz tramwajem , taniej , i z parkowaniem latwiej
    p.s czy sa tu tez rowerowe kobiety?
    Obserwuj wątek
      • nadinka_nadinka Re: moda rowerowa... 22.09.05, 21:40
        sa, sa :D

...Hold your breath and count to ten,
        Start again, start again...
      • zettrzy Re: moda rowerowa... 22.09.05, 21:50
        o zgin przepadnij! horror na chodnikach, brud w pociagach i windach, zawsze mam
        uczucie ze mnie kolo takiego roweru uswini
        • etykietka Re: moda rowerowa... 23.09.05, 08:05
          Hmmmm... ten wiatr we włosach:) Kocham swój rower, a zimą cierpię gdy nie mogę
          udać się "na rower"
      • joasia.sadowska Re: moda rowerowa... 23.09.05, 08:14
        nnooooooooooooo rower jest boski:))))))))))))). ja to zima tez sie postaram
        jezdzic.
      • lilarose Re: moda rowerowa... 23.09.05, 13:31
        A mi bedzie bardzo brakowało roweru zimą i jesienią...bo nie usmiecha mi sie
        jazda na mrozie z nerkami na wierzchu ;/
        • gosica37 Re: moda rowerowa... 23.09.05, 15:24
          Rower jest naprawde wspanialym srodkiem transportu,ale trzeba uwazac na tych
          wszystkich zapedzonych i bezmyslnych kierowcow. pozdrawiam!:)
          • schaetzchen Re: moda rowerowa... 23.09.05, 21:53
            O, ja jestem rowerową maniaczką, ale jeżdżę tylko na wypady za miasto, ew.
            obrzeża. Do pracy nie - jeszcze mi życie miłe, nie chcę ryzykować starcia z
            samochodem lub autobusem, poza tym metrem jest szybciej :) Ale strasznie
            podobają mi się obrazki z różnych europejskich miast na których widzę fajnie
            ubrane rowerzystki, na pięknych, starych rowerach... Marzę o takim wielgachnym
            holenderskim. Mój jest spory, damka, z koszyczkiem wiklinowym z przodu, ale to
            jednak nie to - normalny, współczesny model.
      • jaleo Re: moda rowerowa... 23.09.05, 22:12
        Ja jezdze rekreacyjnie, niestety nie do pracy. Glownie dlatego, ze do pracy
        caly czas musialabym pedalowac droga szybkiego ruchu.

Co do ubioru, na dluzsze wypady jednak nic nie zastapi gaci z gabka.
      • lilly10 Re: moda rowerowa... 23.09.05, 23:25
        a tak z innej beczki - mąż mojej koleżanki stwierdził, że najnowsza moda
        rowerowa to podwinięta jedna nogawka spodni (tak jakoś do polowy łydki i w jego
        przypadku jeansów) i tak jeździ, do tego ma skarpetki jak do garnituru, mocno
        naciągnięte i koszulkę polo wpuszczoną w spodnie. I co wy na to? Fajnie co?
        • joasia.sadowska Re: moda rowerowa... 27.09.05, 10:32
          czy ja wiem czy to najnowsza moda???????? raczej koniecznosc:) nogawke
          podwijasz, zeby ci jej nie poszarpalo badz ubrudzilo, koszulke wkladasz w
          spodnie, zeby ci po nerkach nie wialo. a skarpetka? moze oszalal:)?

powiedz mu, ze bikerzy od tak takie triki stosuja:) zadna nowosci:)
          • lorelaii Re: moda rowerowa... 27.09.05, 14:31
            Rower jest super! Mieszkam w Holandii i tu na rowerze jezdza wszyscy.Czasem
            mozna nawet zobaczyc faceta w garniturze na rowerze... Nie ma problemu z
            kierowcami, bo wszedzie sa drogi rowerowe. Mam stary holenderski rower, ktory
            odremontowalam i go uwielbiam. Tylko na poczatku musialam sie przyzwyczaic, bo
            jest wysoki. Ale za to jaki wygodny - siedzi sie prosto, jak na krzesle. Dzieki
            temu mozna na nim jezdzic w kazdym stroju (nawet w spodnicy). Pozdrawiam
            wszystkie rowerzystki!
            • kalinakalina Re: moda rowerowa... 27.09.05, 17:26
              takiego jednego holendra upatrzylam sobie na allegro...pomaluje go na zloto...uuu
              ja tez w spodnicy i na obcasach
              p.s pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka