Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

reserved- zwrot spodni

24.09.05, 23:29
    Mam problem w piatek kupialm jeansy reserved ubralam dzis, nosilam pol dnie i
    co sie okazalo że jedna nogawka jest krotsza od drugiej o kajies 2 cm co widac
    jesli sei ma ubrane jakiekolwiek buty. Chce nie oddac ale wymien spodnie a
    problme w tym ze nie mam juz metek (moze sie jeszcze znajda w smietniku, ale
    mam paragon) no bo jak mialam nosic je z metkami.

Jak mam wplynac na sklep zeby mi wymienili spodnie!

Pomozcie bo mnie zalewa krew jak o tym pomysle!
    Obserwuj wątek
      • mateuszwierzbicki Re: reserved- zwrot spodni 25.09.05, 00:29
        pójść ze spodniami i paragonem do sklepu, wytłumaczyć o co chodzi i nie zalewać
        się krwią :-)
        • deep6 Re: reserved- zwrot spodni 25.09.05, 10:30
          Jeżeli towar jest wadliwy ( no a różniące się dlugością nogawki to chyba nie
          jest stan pożądany:), to sklep ma obowiązek wymienić go na dobry albo odać
          pieniądze i wcale nie musisz mieć ciucha z metką. Niektóre wady ujawniają się
          przecież po jakims czasie używania, no a nikt nie będzie na wszelki wypadek
          chodził z metkami:)
          Tak więc idź do sklepu i powiedz w czym rzecz!
          • dariaaa1 Re: reserved- zwrot spodni 25.09.05, 13:01
            Ja kiedyś zwróciłam spódnicę,bo okazało się,że po kilku praniach zardzewiały
            metalowe,ozdobne klamerki,a ponieważ spódnica była biała to plamy były nie do
            usunięcia :/
            Zanosisz ciuch,wypełniasz formularz i masz do wyboru dwie opcje-zwrot kasy albo
            wymianę towaru na ten sam lub inny w tej samej cenie.
            Ja wybrałam ostatnią opcje.
      • patrysha1 Re: reserved- zwrot spodni 25.09.05, 16:26
        Poszłam wymienili mi bez zadnego gadania (ale mialam szczescie bo byly takie 2
        ostatnie pary z czego jedna miala tez wade), nawet paragonu nie kazali mi
        pokazywac. Powidzialam ze chcialabym zareklamowac, a ekspedientka czy nie
        wolalabym odrazu wymienic na nowe. wszystko zajelo jakies 10 min, z moim
        przymiezaniem wlacznie.

Dla reserved w Medisonie w Gdansku DUZY plus, za obsluge

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka