katee111 26.09.05, 21:28 Mam dosc nietypowe pytanie. Co myślicie o szalikach, czy sa dla was wazny elementyem stroju? A moze ktos wie jak sie szalik"zasłużył" w przeszlosci i w ogole wszytko o szlaikach!slucham!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big.munich.apple Re: szalik 27.09.05, 00:41 Mam fiola na punkcie szalikow i chust(-ek)! Uwielbiam te z kaszmiru, jedwabiu, paszminy i milutkiej welenki. Nosze praktycznie do wszystkiego - kurtek, plaszczykow, marynarek, sukienek, sweterkow itd. Bez szalika lub chustki czuje sie "naga" - wyjatek: upaly! Dlaczego tak jest - moze dlatego, ze nie lubie nosic bizuterii. Owszem, mam sznur perelek, najprzerozniejsze srebrne i zlote wisiorki, ale to wszystko prezenty. Taki sliczny milusi szaliczek to dla mnie najcudniejsza rzecz - nie potrafie przejsc obojetnie. Inne kobietki kochaja buty, a ja szaliczki... Odpowiedz Link Zgłoś
akcesoriamody Re: szalik 28.09.05, 09:43 Witam, ja uwielbiam dodatki,tj,szaliczki,chusty,apaszki...noszę je bez przerwy ;-)) polecam fajną stronkę na allegro z dodatkami.... allegro.pl/my_page.php?uid=3917038 www.allegro.pl/my_page.php?uid=2472169 od 14 października mapowstać duży sklep internetowy z dodatkami , www.akcesoriamody.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: szalik 28.09.05, 09:55 Lubię, jeden szal potrafi całkowicie odmienić strój.Dodatkowo moje gardziołko jest pod ochroną :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: szalik 28.09.05, 11:05 ja odkąd moje gardlo jest chore nie rozstaje się z szalikiem, bądź zwiewnymi chustami- nawet podczas lata. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: szalik 28.09.05, 17:33 lubie, ale takie zimowe, grube, dlugie i zamotane po uszy ;D **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś
josko2 Re: szalik 28.09.05, 19:08 A ja dopiero od niedawna odkrywam uroki noszenia szalików. Zwłaszcza teraz, te jesienne, jeszcze nie grube - zimowe, ale właśnie te, które można założyć na jesienną słotę, zwiewne, bajecznie kolorowe. Dziewczyny, noście apaszki, szaliki i chusty, bo naprawdę jest w nich tyle uroku!!!! Szalowe szaleństwo! Odpowiedz Link Zgłoś