Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.10.05, 20:46
    Czy zna ktos firme women nails??? Robia paznokcie. Maja salon w warszawie i
    zdaje mi sie ze tez w lodzi. Powiedzcie czy warto do nich isc, czy dobrze robia??
    Obserwuj wątek
      • perelkaa Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:11
        o kochana panstwo jakubowscy robia przesliczne paznokietki :) jak dla mnie bym nie zalowala kaski naprawde cudenka :D
        • amitka Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:23
          panstwo jakubowscy??? to znaczy rodzina??? maz i zona? maz tez robi paznokcie?
          kolezanka mi polecila. ale nie mowila ze to rodzina. ona robi w lodzi ale
          mowila mi ze sa tez w warszawie. znasz moze adres, bo ona nie zna.
          kolezanka mowila ze jest bardzo zadowolona i nigdzie indziej nigdy nie pojdzie,
          ale wiem jak to jest, zawsze jak sie gdzies chodzi to sie zachwala, wiec
          wolalam sie upewnic. napisz jak sie ksztaltuja ceny, bo kolezanka, chyba ze
          wzgledu ze mąż byl obok ,nie chciala mowic o cenie. pewnie duzo??? nie mam az
          tak dobrego kontaktu z kolezanka, bo poznalysmy sie przez mężow, wiec nie chce
          dzwonic i pytac jeszcze raz o to samo. kolezanka bardzo bogata,a raczej jej
          maz, wiec pewnie duzo wydaje na paznokcie.
          • dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:28
            teraz jakubowscy to spadająca gwiazda niestety i jak kiedys ich wzory były
            cudowne to teraz niestety jakoś sobie pod tym względem podupadli :/
            ale możesz oczywiscie zadecydować sama bo ja nie patrzę na to pod kątem klientki.
            Zdecydowanie jednak polecam Beauticę z łodzi.
            www.beautica.pl
            • amitka Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:36
              ja jestem z warszawy ,dlatego sie zainteresowalam bo podobno women nails jest w
              warsazawie. Mnie raczej nie zalezy na fantazyjnych wzorach tylko na tym zeby
              paznokiec byl ladniutki i dobrze sie trzymal. Troche mnie zniechecilas. Napisz
              jeszcze czy oni robia porzadnie paznokcie. kolezanka strasznie zachwalala,
              mowila ze sa najlepsi w polsce, a ty mnie troszke rozczarowalas.
              • dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.05, 11:12
                no to cie rzoczaruję jeszcze bardziej-są dobrzy ale nie najlepsi,ogólnie szum
                wokół nich robi gorsza połowa-aneta ,która ze swoimi różowymi włosami i (za
                przeproszeniem) niewyparzoną gębą, więcej gada niż robi.
                Powiem tak-paznokcie które robią na pewno są trwałe ale moim zdaniem zabulisz
                kupę kasy za ich paznokcie nie tylko dlatego,że są rewela,tylko dlatego,ze w ICH
                mniemaniu(które o sobie mają zbyt wysokie) są najlepsze i także dlatego,że robia
                je także Mandarynie.
                W Beauticy robi paznokcie Doda ,a właścicielka nie zadziera nosa i nie robi z
                siebie wielkiego niewiadomoco :/
                • zabkam Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.05, 13:29
                  ale bulki robi zamiast paznokci :)
                  • annajar Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 10.11.05, 23:27
                    zabkam nie wiem kto ci to powiedzial ale ja chodze do beautici juz 4 miesiace a
                    wczesniej paznokcie robil mi tomek z womennails i powiem tak- i tu i tu bylam i
                    jestem zadowolona, ale beautici juz nie zamienie na nic innego, atmosfera jaka
                    tam panuje i kawa jaka podaja robi swoje. paznokcie mi sie trzymaja b dobrze,
                    sa cienke, zawsze kolorowe:] i nie place tak chorych sum jak u tomka.
                    pozdr
                    • dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 11.11.05, 20:01
                      bzdury gadasz i tyle.
                      • dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 11.11.05, 20:02
                        oczywiscie zabkam gada bzdury :)
                        • dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 11.11.05, 20:03
                          osz,,że tu nie ma opcji <edytuj> :/
                          apropos-na stronie są już starawe zdjecia i życzę ci abyś nosiła tylko takie
                          bullki na paznokciach :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka