amitka 17.10.05, 20:46 Czy zna ktos firme women nails??? Robia paznokcie. Maja salon w warszawie i zdaje mi sie ze tez w lodzi. Powiedzcie czy warto do nich isc, czy dobrze robia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perelkaa Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:11 o kochana panstwo jakubowscy robia przesliczne paznokietki :) jak dla mnie bym nie zalowala kaski naprawde cudenka :D Odpowiedz Link Zgłoś
amitka Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:23 panstwo jakubowscy??? to znaczy rodzina??? maz i zona? maz tez robi paznokcie? kolezanka mi polecila. ale nie mowila ze to rodzina. ona robi w lodzi ale mowila mi ze sa tez w warszawie. znasz moze adres, bo ona nie zna. kolezanka mowila ze jest bardzo zadowolona i nigdzie indziej nigdy nie pojdzie, ale wiem jak to jest, zawsze jak sie gdzies chodzi to sie zachwala, wiec wolalam sie upewnic. napisz jak sie ksztaltuja ceny, bo kolezanka, chyba ze wzgledu ze mąż byl obok ,nie chciala mowic o cenie. pewnie duzo??? nie mam az tak dobrego kontaktu z kolezanka, bo poznalysmy sie przez mężow, wiec nie chce dzwonic i pytac jeszcze raz o to samo. kolezanka bardzo bogata,a raczej jej maz, wiec pewnie duzo wydaje na paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:28 teraz jakubowscy to spadająca gwiazda niestety i jak kiedys ich wzory były cudowne to teraz niestety jakoś sobie pod tym względem podupadli :/ ale możesz oczywiscie zadecydować sama bo ja nie patrzę na to pod kątem klientki. Zdecydowanie jednak polecam Beauticę z łodzi. www.beautica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amitka Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 22:36 ja jestem z warszawy ,dlatego sie zainteresowalam bo podobno women nails jest w warsazawie. Mnie raczej nie zalezy na fantazyjnych wzorach tylko na tym zeby paznokiec byl ladniutki i dobrze sie trzymal. Troche mnie zniechecilas. Napisz jeszcze czy oni robia porzadnie paznokcie. kolezanka strasznie zachwalala, mowila ze sa najlepsi w polsce, a ty mnie troszke rozczarowalas. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.05, 11:12 no to cie rzoczaruję jeszcze bardziej-są dobrzy ale nie najlepsi,ogólnie szum wokół nich robi gorsza połowa-aneta ,która ze swoimi różowymi włosami i (za przeproszeniem) niewyparzoną gębą, więcej gada niż robi. Powiem tak-paznokcie które robią na pewno są trwałe ale moim zdaniem zabulisz kupę kasy za ich paznokcie nie tylko dlatego,że są rewela,tylko dlatego,ze w ICH mniemaniu(które o sobie mają zbyt wysokie) są najlepsze i także dlatego,że robia je także Mandarynie. W Beauticy robi paznokcie Doda ,a właścicielka nie zadziera nosa i nie robi z siebie wielkiego niewiadomoco :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zabkam Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.05, 13:29 ale bulki robi zamiast paznokci :) Odpowiedz Link Zgłoś
annajar Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 10.11.05, 23:27 zabkam nie wiem kto ci to powiedzial ale ja chodze do beautici juz 4 miesiace a wczesniej paznokcie robil mi tomek z womennails i powiem tak- i tu i tu bylam i jestem zadowolona, ale beautici juz nie zamienie na nic innego, atmosfera jaka tam panuje i kawa jaka podaja robi swoje. paznokcie mi sie trzymaja b dobrze, sa cienke, zawsze kolorowe:] i nie place tak chorych sum jak u tomka. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 11.11.05, 20:01 bzdury gadasz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 11.11.05, 20:02 oczywiscie zabkam gada bzdury :) Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Women nails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 11.11.05, 20:03 osz,,że tu nie ma opcji <edytuj> :/ apropos-na stronie są już starawe zdjecia i życzę ci abyś nosiła tylko takie bullki na paznokciach :P Odpowiedz Link Zgłoś