Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dodatki do gazet

25.10.05, 00:03
    chciałąbym się dowiedzieć co myślicie na temat dodatków do gazet, a dokładnie
    szali, toreb itp? Ostatnio zauważyłam, że na ulicach wiele dziewczn i kobiet
    nosi torebki z gazet, ja osobiście nie kupiłabym torby, która ma skajowe
    wykończenia, nawet w sklepie
    ale jeśli chodzi o szale, to nie umiem się oprzeć i kupuję:)
    a wy?
    Obserwuj wątek
      • kati_p Re: dodatki do gazet 25.10.05, 08:07
        a ja nic nie kupuję, bo uważam, że dodają szajs, i naciągają.
        Kupuję tylko bez dodatków.
        • lunalovelight ja tak samo n/t 25.10.05, 08:37

• kochamgobardzo Re: dodatki do gazet 25.10.05, 08:10
        Nigdy nie kupuję gazet z dodatkami-wybieram wersje bez.
        Nie wyszłabym na ulice z torebka, która była dodatkiem w gazecie.Dla mnie sa to
        bezwartościowe przedmioty-pomijając płyty z filmami, muzyka..
      • panna_turkus Re: dodatki do gazet 25.10.05, 08:36
        fajans. nie kupuję.
        • kismet3 Re: dodatki do gazet 25.10.05, 09:39
          Nie kupuje. Uważam,że to obciach.
          -
          To jest moje zdanie. Nie musicie się z nim zgadzać !
      • kragmel Re: dodatki do gazet 25.10.05, 09:45
        uwielbam tegoroczne wakacyjne torby TS i MC, gdyż o wiele bardziej od dodatków
        gazetowych nie lubię foliowych toreb z supermarketu. tak więc jeśli widzisz
        kogoś niosącego na jednym ramieniu różową torbę TS, a na drugim lnianą z Piotra
        i Pawła to niemal jest pewne, że to ja.
      • minkair Re: dodatki do gazet 25.10.05, 09:55
        Nie wiem jak jest w innych miastach ale w Warszawie,co 2-ga babka np w autobusie ma jakąś torebkę z gazety.Występuje ona albo solo albo jako druga w towarzystwie tej "osobistej".Najgorsze jest to,że jak jakaś gazeta wypuści torebkę raptownie wszyscy ją biorą ze sobą ,,czy pasuje czy nie..Nie rozumiem tej chęci klonowania i na własne życzenie zaniku oryginalności..Bo mając taką masową torebkę przy sobie już żaden strój nie pomoże..I tak teraz widać jakieś brezentowe w kolorze khaki ze skajowymi paskami ( chyba Viva) oraz duże z nadrukiem liter z Claudii...Jakaś plaga i jakaś dziwna modna na brak indywidualizmu...
        • viprk Re: dodatki do gazet 25.10.05, 10:01
          Ta "moda" zastapila inna, sprzed lat dwudziestu paru, gdzie szczytem elegancji
          bylo miec plastikowa torbe markowego, zagranicznego sklepu. Wrociwszy z wakacji
          we Francji nie moglam sie opedzic od kolezanek, ktore rozdrapaly wszystkie
          moje "trofea" (wracalam z bagazem 4x wiekszym niz wylatujac i wszystko mialam
          poupychane w te egzotyczne torby. Teraz, kiedy bywam na wakacjach w Polsce
          kupuje gazety z dodatkami (obowiazkowo rozne CD i ksiazki z
          powodow "patriotyczno-jezykowych" a torebki sluza mi do magazynowania roznych
          nieporecznych drobiazgow w domu (z dala od oczu tak domownikow, jak i gosci).
        • kasiaa29 Re: dodatki do gazet 25.10.05, 10:08
          ale ta z vivy jest dla mnie wręcz idalna na rzeczy na fitnes, akurat w tym
          względzie kwestia indywidualizmu jest mi totalnie obojętna :) nie znosze
          reklamówek a plecak z torebką towarzysząca wygląda równie dziwnie wiec wydaje
          mi sie ze troche przesadzasz
          • pinkpanther Re: dodatki do gazet 25.10.05, 10:54
            kupuję często te z większymi torbami, które potem wożę w bagażniku jako torby
            na zakupy - zawsze to lepiej wygląda, niż plastikowe reklamówki
            • babunowa Re: dodatki do gazet 25.10.05, 15:04
              A mi się spodobała torba w lato,taka seria 'jackpota'-różowa i zielona.Chyba w
              Elle to było.Ona jest z takiej jakby 'ceraty',z której miałam już torbę z Only i
              przez sentyment kupiłam 2 razy pismo w tym letnim miesiącu;)Torebki na razie
              leżą nietknięte,ale może kiedyś...:)
              Kupiłam też pakiet starej marie claire z dwoma filmami i torba czarna(czeka na
              przerobienie);)więcej grzechów nie pamiętam:)
      • maggi9 Re: dodatki do gazet 25.10.05, 11:05
        Nie nosze.Mimo,że jestem młoda uważam za obciach nosić to co połowa ulicy choćby nie wiem jak trendy to było.To samo myśle o tych gumowych bransoletkach i innych gadżetach na które pojawia się moda co jakiś czas.
        • magdaksp Re: dodatki do gazet 25.10.05, 15:12
          nie nosze i nie kupuje.chociaz raz mi się zdarzyło kupić marie claire z dużą
          czarna torba ale naszylłam na nią folię za którą można wkładc różne
          zdjęcia .więc nosiłam na niej m.in.zdjęcia mojej siostry i kayahsi:)
          • miska_malcova Re: dodatki do gazet 25.10.05, 15:58
            nie nęcą mnie dodatki do gazet, nie kręci mnie to :-)
      • disa Re: dodatki do gazet 25.10.05, 15:56
        Nigdy w zyciu nic bym nie ublara i nigdy w zyciu bym nic nie nosila z gazety..
        HORROR
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka