zuzazuza 27.10.05, 23:15 coraz wiecej i wiecej na okladkach anny marii jopek i coraz mniej slychac jej muzykei wyglada coraz gorzej..makijaz wieczorowo - sylwestrowy od rana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzazuza Re: anna maria jopek 27.10.05, 23:18 gala.onet.pl/0,1256281,1,tematy.html Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: anna maria jopek 28.10.05, 02:05 Nie wiem jak Wy,ale ja nie mogą patrzeć na jej ostatnią okładkę;O oczy mnie bolą,jak próbują same ostrość złapać.Ktoś przekombinował. Tutaj okładka w pełnej krasie;) vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1711 i ostatnie zdjęcie. Muzycznie to nie mogę zrozumieć umieszczenia covera No Doubt 'Don't Speak' na pewnej płycie.Zwyczajnie jej nie wyszedł i to jest łagodnie powiedziane. Co do wyglądu,to gdzieś była w zdjęciach 'przed/po' w towarzystwie innych zoperowanych polskich gwiazd.Widać było usta powiększone.I generalnie były pokazane zmiany w wyglądzie-schudnięcie,powiększenie się piersi(naturalnie albo niekoniecznie) i zmiany imagu:).Ja uważam,że jako kobieta,to ona dojrzała zwyczajnie i stąd zmiana stylu.Każdy z nas się zmienia i rzadko dokładnie to samo co 5 lat temu w ten sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii Re: anna maria jopek 28.10.05, 02:49 Faktycznie okladka jest nieostra i bola oczy. Czy ona usta to zawsze miala takie obfite? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: anna maria jopek 28.10.05, 14:44 "0-700 ooooosiem, osiem, osiem - call me bejbe, now" :))))))) [to moj komentarz dotyczacy okladki, ktory wyglosilam wczesniej na forum muzyka] Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: anna maria jopek 28.10.05, 14:52 widzialam kiedys anne na zywca - drobna, sliczna istotka. na zdjeciach z linkow to wlasciwie tylko nadmuchac i do sexshopu... a skoro juz jestesmy przy dmuchaniu, to cos nie tak z jej ustami jakby... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: anna maria jopek 28.10.05, 14:59 AMJ upodabnia sie chyba do Kylie,niestety muzycznie tez troche spuscila z tonu.O powiekszanych ustach juz tu dyskutowalysmy,natomiast osytatnia okladka jej plyty to czysta zenda.Nie mam nic przeciwko nagosci,ale taka to nadaje sie niestety do Faktu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
patyska do black_magic_women 28.10.05, 15:44 to ile was jest, drogie black_magic_women? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: do black_magic_women 28.10.05, 16:15 patyska napisała: > to ile was jest, drogie black_magic_women? ;) Jak to?sa nas miliony;))) Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: do black_magic_women 28.10.05, 16:16 lomatko, jestes black?! super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: anna maria jopek 28.10.05, 15:20 jak dla mnie Jopek najgorzej wygląda na plakatach reklamujących rmf fm. Ma ohydne czarne krechy na oczach które chyba miały być makijażem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: anna maria jopek 28.10.05, 16:05 cos się Jopkowej podziało w główce, albo to nowy wizerunek Anny Marii wcielany przez męża Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: anna maria jopek 28.10.05, 19:52 Porazka:/ Kiedys jej maz stwierdzil, ze Ania to brzydzkie kaczatko, bo on przed malzenstwem spotykal sie z samymi extra dupami. Parafrazuje jego slowa, ale tak je moza bylo zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
polkas508 Re: anna maria jopek 28.10.05, 20:18 Wstrętne, co piszecie... Okropność... A.M. J. to skromna i przesympatyczna osoba. Wygląd nie jest najważniejszy... a i tak uważam że jest b. ladna.Zresztą to chyba nieważne? Ważna jest muzyka... to, że czuje jak śpiewa, że słuchający jej głosu może oderwać sie od rzeczywistości. No tak, ale najlepiej osądzać kogoś po wyglądzie, jaki jest i co ma w głowie... To jest bardzo niesprawiedliwe i okrutne, co piszecie... Nie zgadzam się z tym ani troszkę...:( Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: anna maria jopek 28.10.05, 20:32 Zgadzam sie AMJ to miła , sympatyczna , utalentowana dziewczyna. Czasami wszystkie robimy gafy wizerunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: anna maria jopek 28.10.05, 21:35 Ta miła,skromna zawsze cicha dziewczyna teraz świeci bombkami na okładce. Postępy,postępy... Jeszcze troche ,a będzie wyglądała jak Augilera po metamorfozie. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: anna maria jopek 29.10.05, 01:32 A czy my piszemy, ze jest niemila, niesympatyczna i nie ma talentu? NIE. Twierdzimy jedynie, ze ta mila-sympatyczna-i-utalentowana dziewczyna wyglada na tej okladce jak zdzira z sextelefonu, co jest faktem, gdyz trudno o brak obiektywizmu w ocenie tego zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: anna maria jopek 29.10.05, 09:53 no... brzydka ta okładka. :/ aż to trochę żałosne.. --- www.kati.boo.pl/ <- Ręcznie robiona Biżuteria :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.ukrecja Re: anna maria jopek 29.10.05, 10:43 www.anna-maria-jopek.com/pl/ "Autorem zdjęcia jest Marcin Kydryński" - i wszystko jasne. Koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: anna maria jopek 29.10.05, 11:41 Dopiero teraz się przyjrzałam tej okładce. Trzeba jej domalować taki dymek z tekstem: "Kam on, bejbe. Ajl giw ju de longest bloł dżob in jor lajf". Brrrrr ! A to przecież dobra wokalistka... Kompletnie jej to nie pasuje. No i duck lips, fuj. Co do makijażu, to dziwię sie, że się do tej pory nikt profesjonalnie nie zajął tą w końcu ważną stroną wizerunku. Ona chyba sama go sobie robi, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
emmma Re: anna maria jopek 30.10.05, 12:51 Ja bardzo lubię Annę Marię Jopek jako osobę. Wystarczy posłuchać wywiadów z nią, by stwierdzić, że to sympatyczna, miła i skromna osoba. Natomiast z okładką swojej ostatniej płyty trochę zszokowała, ale może właśnie taki był jej zamiar...? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: anna maria jopek 30.10.05, 14:32 tani, banalny chwyt - nie zaden szok Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: anna maria jopek 30.10.05, 14:45 Mnie w tej okładce nawet nie razi nagość,bo już tyle babek się tego chwytało,ze ojej;).Może tak Ona wyobraża sobie niebo?:)Wszyscy nadzy:).A sama nagość by bardziej pasoała do tytułu płyty 'barefoot';),przez analogie można dojść,że stopy też może mieć bose;) Mnie zwyczajnie w tej okładce razi fakt,że dokonali zabiegu,który jest zabójczy dla wzroku;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: anna maria jopek 30.10.05, 15:21 jakas bidulka spuchnięta - jakby do ula wpadła www.anna-maria-jopek.com/pl/niebo/singiel1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś