percy 29.10.05, 06:02 Piękna sesja.... piękna dziewczyna bardzo zmysłowa i z klasą. Lubię takie kolory. Patrzę na efekt artystyczny a nie ceny ubrań czy ich dobór to nie jest ważne - dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_turkus Re: Sobota z żabotem 30.10.05, 08:59 kolejna udana sesja. inspirujące zestawy w ponadczasowym stylu. prosze o więcej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Sobota z żabotem 30.10.05, 10:22 percy napisał: > Piękna sesja.... piękna dziewczyna bardzo zmysłowa i z klasą. Lubię takie > kolory. Patrzę na efekt artystyczny a nie ceny ubrań czy ich dobór to nie jest > ważne - dla mnie. przylaczam sie do zachwytu, z jednym wyjatkiem: kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,2984676.html?x=5 kto ja tak paskudnie ustawil? moze sie czepiam, ale po latach walki z wada postawy draznia mnie takie obrazki **** Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie Viel schöner als meine Phantasie Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Sobota z żabotem 30.10.05, 10:42 nadinka_nadinka napisała: > > kto ja tak paskudnie ustawil? moze sie czepiam, ale po latach walki z wada > postawy draznia mnie takie obrazki > Taka "postawa" najwidoczniej jest trendy - Scarlett Johansson tak stoi na kazdym zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Sobota z żabotem 30.10.05, 10:51 a to taki zabieg który ma wysmuklać (wydłużać) sylwetkę układanie ciała w literę S. czasem to wygląda niechlujnie a czasem wręcz komicznie (jakby się traciło równowagę) Odpowiedz Link Zgłoś