Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak tam Stella

10.11.05, 11:31
    podoba sie Wam? Kupilyscie juz cos?
    Obserwuj wątek
      • kati_p Re: jak tam Stella 10.11.05, 11:49
        a, bo to dzisiaj ;)
        • edavenpo Re: jak tam Stella 10.11.05, 13:59
          Uffff! Wlasnie powrocilam z eskapady. Bylam pod H&M na Covent Garden juz o za pietnascie dziewiata,
          bylo kilka osob, kolo dziesiatej byla juz stumetrowa kolejka. Ciuchy byly na pietrze wiec byl wyscig po
          schodach ;-) Wszelkie satyny mnie nie interesowaly wiec skoncentrowalam sie na tym co naprawde
          chcialam dostac. Jestem b. zadowolona bo dostalam wszystko co chcialam w moim rozmiarze. Mam
          szary rozpinany sweter, szarozielony sweter, dzinsy z zamkami i dzinsowa spodnice z zamkami po
          bokach plus bialy luzny bawelniany top.

Ciekawe zjawisko boo dziewczyny mimo ze walczyly o ciuchy i porywaly doslownie wszystko (byl jeden
          facet ktory mial liste rzeczy i rozmiarow dla swojej zony ;-) w kolejce do przymierzalni wymienialy sie
          rozmiarami i ustalaly czym moga sie wymienic jesli nie bedzie pasowalo ;-)

Ogolnie jestem zadowolona ;-)
          • gruba_baba Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:26
            a ja kupilam tylko satyne - sukienke i sweter laczony z satyna. Tam gdzie ja
            bylam, nie bylo swetrow :( a mialam ochote na ten dlugi na zamek. Chociaz nie
            wiem jak wygladal w rzeczywistosci.
            • edavenpo Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:34
              gruba_baba napisał:

> a ja kupilam tylko satyne - sukienke i sweter laczony z satyna. Tam gdzie ja
              > bylam, nie bylo swetrow :( a mialam ochote na ten dlugi na zamek. Chociaz nie
              > wiem jak wygladal w rzeczywistosci.
              ____
              W rzeczywistosci wyglada swietnie, tylko trzeba miec jak najmniejszy rozmiar bo jest naprawde wielki!
              Mialam szczescie zlapac XS wiec uklada sie b. dobrze. Choc jak pomysle o praniu tej masy welny to juz
              mi sie slabo robi. Ma znaczek ze mozna prac chemicznie, wiec chyba pojdzie do pralni chemicznej ;-)
          • zettrzy Re: jak tam Stella 14.11.05, 01:11
            edavenpo napisała:

> Uffff! Wlasnie powrocilam z eskapady. Bylam pod H&M na Covent Garden juz o za p
            > ietnascie dziewiata,
            > bylo kilka osob, kolo dziesiatej byla juz stumetrowa kolejka. Ciuchy byly na pi
            > etrze wiec byl wyscig po
            > schodach ;-) Wszelkie satyny mnie nie interesowaly wiec skoncentrowalam sie na
            > tym co naprawde
            > chcialam dostac. Jestem b. zadowolona bo dostalam wszystko co chcialam w moim r
            > ozmiarze. Mam
            > szary rozpinany sweter, szarozielony sweter, dzinsy z zamkami i dzinsowa spodni
            > ce z zamkami po
            > bokach plus bialy luzny bawelniany top.
            >

i dla tych paru banalnych ciuchow warto bylo sie zabijac?
      • miumiu75 Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:19
        Akurat dzisiaj rano przechodzilam obok H&M na Oxford Street i postanowialam
        obejrzec sobie. Niewiele pozostalo na wieszakach, to co widzialam nic
        ciekawego. Klientela tez nie za wybredna, dziewczyny kupowaly wszystko co im w
        rece wpadlo.
        Przy okazji kupilam bardzo fajny golf w kolorze midnight blue. Pierwszy zakup w
        H&M od okolo trzech lat.
        • edavenpo Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:26
          Fakt... Dziewczyny lapaly pierwsze lepsze ciuchy z wieszakow, po kilka rozmiarow. Bylo to wszystko
          troche na wariackich papierach. Szczegolnie te gaciowate satyny fruwaly w powietrzu ;-)

P.S. Na Oxford Street musial byc niezly kociol!
          • jo-asiunka Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:32
            mnei się nic nie spodobało:(( Byłam w Arkadii. Wszystko takie szarobure jak dla
            mnie, nie czuję się dobrze w takich kolorach - nawet czerń jest taka mało czarna
            tych ubrań wg mnie.
          • miumiu75 Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:33
            Byl, ale nie taki straszny.
            Poza tym kazda przy kasie pytala do kiedy mozna zwrocic:)
            • edavenpo Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:36
              miumiu75 napisała:

> Byl, ale nie taki straszny.
              > Poza tym kazda przy kasie pytala do kiedy mozna zwrocic:)
              ___

Tak tak... Wiele dziewczyn po prostu zlapalo co bylo pod reka i do kasy...
              • sumire Re: jak tam Stella 10.11.05, 15:02
                U nas to chyba takiej gorączki nie będzie, chociaż kto to wie? :) Idę to
                pooglądać dziś po południu. Się zobaczy, czy się spłuczę.
      • cioccolato_bianco Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:47
        mi sie nie podoba
      • eirenne Re: jak tam Stella 10.11.05, 14:49
        Ehhhh... to ja już wolę iśc do roboty i tyrać po nocach, a potem iść do sklepu
        firmowego Stelli i kupić jedną rzecz jak człowiek, a nie jak element spędu bydła;/
        Dziewczyny nie bierzcie tego do siebie, ja po prostu nie znoszę takich akcji, bo
        mam wrażenie, że ktoś traktuje mnie jakbym kupowała rozum na wyprzedaży:///
        • sabriel Re: jak tam Stella 10.11.05, 16:45
          Eirenne też odnoszę podobne wrażenie.Niektórzy zachowują się jak bydło ,gdyby
          mogli to by się stratowali o kawałek głupiej szmatki.No ale co tam ważne że
          to "Stella",ha ha ha .
          W H&M byłam,ludzi tyle co zwykle,dzikich tłumów nie widziałam.Zakupiłam sobie
          płaszczyk,ale niestety chyba będę go jutro zwracać :(
      • lunalovelight Re: jak tam Stella 10.11.05, 15:47
        kolekcja mi sie nieszczegolnie podoba.
        poza tym - juz bym wolala 'prawdziwa' stelle, choc jej projekty mnie nie
        powalaja. i nie rozumiem w ogole tych dziewczatek / kobiet zabijajacych sie o
        byle szmatke [a na kupowanie bez mierzenia, bo 'stella' to juz mnie smiech
        ogarnia ;)].
        • annie_laurie_starr Re: jak tam Stella 10.11.05, 19:33
          Mojemu mezowi pdobala sie reklama, chcial mi nawet cosik kupic, ale jak mu
          wytlumaczylam, ze H&M beda dzisiaj oblegane i ze trzebaby wstac wczesnie i
          jechac az do Krakowa, to se dal spokoj.
      • jaleo Re: jak tam Stella 10.11.05, 19:36
        Hmm, dziwne bo u mnie w lokalnym H&M (Newcastle) wcale nie bylo tloku. Bylam
        akurat na kursie w centrum, wiec sobie wpadlam do H&M na przerwie. Tyle ludzi,
        co zwykle, nikt sobie nic nie wyrywal. Chyba tu na polnocy ludzie bardziej
        oziebli ;-)

Nie mialam czasu dokladnie sie przyjrzec, ale nic mi sie specjalnie nie rzucilo
        w oko. Zreszta ja nie naleze do fanek Stelli. Co innego, jakby Mouret pare
        sukienek zaprojektowal dla H&M, albo McQueen jakas garsonke, pewnie tez bym
        stala pod H&M za 15 dziewiata...
        • miumiu75 Re: jak tam Stella 10.11.05, 19:55
          w oko. Zreszta ja nie naleze do fanek Stelli. Co innego, jakby Mouret pare
          > sukienek zaprojektowal dla H&M, albo McQueen jakas garsonke, pewnie tez bym
          > stala pod H&M za 15 dziewiata...
          >
          Ja bym stala juz dzien wczesniej:)
          • edavenpo Re: jak tam Stella 10.11.05, 20:16
            Fakt jak Lagerfeld w zeszlym roku robil dla nich kolekcje to nawet nie poszlam jej zobaczyc w sklepie
            bo mi sie nie podobala.

Co do Rolanda Mouret, zgadzam sie z Jaleo, jego wersja sukienki Galaxy dla H&M sprawilaby ze
            moglabym stac i od 5 rano ;-))

www.myfashionlife.com/uploads/roland3.JPG
            • jaleo Re: jak tam Stella 10.11.05, 20:39
              edavenpo napisała:

> > Co do Rolanda Mouret, zgadzam sie z Jaleo, jego wersja sukienki Galaxy dla
              H&M
              > sprawilaby ze
              > moglabym stac i od 5 rano ;-))
              >

Tym bardziej, ze sukienki Moureta (na szczescie dla mojego portfela) maja dla
              mnie za nisko talie (ja w ogole mam krotki tulow i niewiele "tailored" rzeczy
              na mnie pasuje). A jakbym kupila w H&M za jakies 50 funtow, to by mi nie
              przeszkadzalo, ze musze wszystko rozpruc i przerobic u krawca.
            • cherry_pop Re: jak tam Stella 11.11.05, 14:31
              o mouret, mouret !
              to by bylo cos. zwolnilabym sie z pracy nawet :)
              a zagladacie na net-a-porter ? ostatnio byla wyprzedaz moureta. choc jak dla mnie ceny nadal lekko
              zaporowe ;/
              • edavenpo Re: jak tam Stella 11.11.05, 14:38
                Wlasnie co z tym Mouret'em? Ostatnio zerwal ze swoja partnerka w biznesie (ktora posiada prawa do
                uzywania jego imienia i nazwiska czyli do samej marki Roland Mouret) i odszedl z firmy. Wlasnie teraz,
                gdy absolutnie wszystkie liczace sie gwiazdy nosza Galaxy i jego ciuchy sie sprzedaja jak swieze bulki
                (podczas promocji w harvey Nicks sprzedal 20 sukienek w poltorej godziny, 800 funtow za sztuke!).
                Co teraz bedzie z Rolandem?
      • lestka Re: jak tam Stella 10.11.05, 19:59
        bylam nie bylo nic fajnego
        wyszlam
        za to w zarze sliczne rzeczy :>
        • sabriel Re: jak tam Stella 10.11.05, 22:16
          Lestka, a co tam takiego ślicznego czego jeszcze ja nie widziałam?
          • lestka Re: jak tam Stella 11.11.05, 10:54
            kurde buty
            ....
            ja jak zawsze buty
            przecudne kozaki za 4stowki
            CHLORELLA
      • minkair Re: jak tam Stella 10.11.05, 21:53
        Byłam na Marszałkowskiej( Wawa) w drodze z pracy...nic bym nie wybrała nawet jakbym się bardzo uparła z prostego powodu: nie podchodzi mi ta kolekcja.Tłumów nie było..Obsługa ubrana w koszulki Stelli...naprawdę nic specjalnego bynajmniej dla mnie...
      • sumire Re: jak tam Stella 11.11.05, 09:35
        A tak w ogóle to ja tonę w rozmiarze S tych ciuszków. To zapewne twórcze
        zamierzenie, ale na mnie to wszystko wisi smętnie... Jeśli to faktycznie moda
        dla szczupłych, to chiba zbyt szczupła jestem :)
        • elejna Re: jak tam Stella 11.11.05, 12:53
          A jak tam w Krakowie sprzedaje sie kolekcja Stelli?Był ktos z Was w Galerii
          Kazimierz lub M1?Miliony dziewuch wyrywające sobie szmatki czy jak zwykle
          spokojnie i bez tłumów?Cos mi sie wydaje ze generalnie w Polsce takiego
          wielkiego bumu na Stelle z H&M nie bedzie a to ze wzgledu na ceny ktore
          bynajmniej nie są na kieszen standardowej polskiej nastolatki.
          • sumire Re: jak tam Stella 11.11.05, 13:04
            Byłam wczoraj - totalny, absolutny spokój. Właściwie to sama grzebałam w tych
            ciuchach. Owczego pędu nie było, bo i po co? Ceny nie zabijają może, ale ja już
            mam nienastoletnią perspektywę :) wydaje mi się jednak, że nastolatka
            niekoniecznie włoży taką szmizjerkę na przykład.
            No i zwisało to ze mnie :) może i to celowy zabieg, ale nie lubię się czuć w
            ubraniu tak, jakby ktoś jeszcze mógł w nie wejść oprócz mnie.
            • kinga38 Re: jak tam Stella 11.11.05, 14:30
              ja dzis byłam.Wogóle mi się nie podobają te ciuchy(TAK NAPRAWDE TYLKO JEDNA
              BLUZKA-200ZŁ).Lipa straszna ta cała Stella
              • edavenpo Re: jak tam Stella 11.11.05, 14:53
                To jest oczywiscie kwestia gustu. Stella robi te ogromne swetrzycha i super-waskie spodnie juz od kilku
                lat i powiem wam ze mi sie to podoba. Fakt, sa wielkie te jej swetry ale ja wzielam rozmiar XS i leza fajnie.
                Luzne, bo takie maja byc. Przeciez lata 80-te wracaja ;-)
      • ewuchaklucha Re: jak tam Stella 11.11.05, 15:14
        no coz, w sklepie jeszcze nie bylam, ale przejrzalam strone internetowa h&m i
        szalu nie ma. wydaje mi sie, ze kolekcja ta nie jest dla polek. i nie chodzi mi
        bynajmniej o kwestie pieniazkow, ale o styl. mieszkam w norwegii, a tu ta
        kolekcja jak najbardziej sie sprawdzi- norwezki po prostu tak sie ubieraja, czy
        to stella,czy nie:)
        • elejna Re: jak tam Stella 11.11.05, 17:30
          Tak to prawda polki tak sie nie ubierają u nas obecnie na topie małe kurteczki
          z futerkiem przy kapturku, wywiniete dzinsy ,kozaczki z czubem i koniecznie
          solarka + tipsy+ balejaż
          • etcetera Re: jak tam Stella 11.11.05, 19:06
            a tam! nie przesadzaj - o gustach sie nie dyskutuje, a po ulichach chodza nie
            tylko belejaze, czy jak je tam zwa. choc wiekszosc to tipsiary, potwierdzam.
            niemniej - wracajac do Stelli - kupilam dzinsy, czarne spodnie i koszulke -
            ciesze sie, bo juz od dawna polowalam na obcisle dzinsy. no a pozostale rzeczy
            obejrzalam na stronie, sporo nawet przypadlo mi do gustu, ale po mierzeniu w
            sklepie juz nie.
            kolekcka jak kolekcja - bo i czego mozemy sie spodziewac po ciuchach za te
            cene...? Stella zreszta przereklamowana jest, choc przyznaje, spodnie (i
            dzinsy) sa bardzo ok.

• anetka701 Re: jak tam Stella 11.11.05, 18:54
        W Krakowie tylko w Galerii Kazimierz można dostać coś od Stelli.Niestety nie
        jest to nawet jedna trzecia z tej kolekcji.Dosłownie z kilka modeli i jeden
        płaszczyk(zresztą bardzo ładny).Ruchu nie ma wcale- bo też po co jak zostały
        tylko rozmiary 44 i 46.Nie moge zrozumieć dlaczego tylko do Warszawy na
        Marszałkowską trafiają całe kolekcje a w Krakowie musimy zadawalać się kilkoma
        modelami.Denerwujące jest również to że nie pierwszy raz usłyszałam od obsługi
        sklepu że większość porządnych rzeczy trafia na Marszałkowską albo
        Mokotów.Troche to przykre że taką różnice widzi firma H&M pomiędzy klientem
        warszawskim a krakowskim.Może warto to naprawić?
        • miska_malcova Re: jak tam Stella 11.11.05, 18:59
          bylam wczoraj z czystej ciekawosci (w Wiedniu) czekajac na tralalumpka
          :-))) ale bez emocji ta kolekcja...
        • siusiusiu1 Re: jak tam Stella 12.11.05, 18:31
          do galerii mokotów nie trafiają najlepsze rzeczy bo tam jest tylko Divided!
          więc może tylko z tego działu są te ciekawsze rzeczy?Może chodzi o Arkadię. A z
          tą Marszałkowską to trochę przesadziłaś. Każda filia dostaje bardzo prawie ten
          sam towar żeby mógł trafić do jak największej liczby klientów.A na
          Marszałkowską trafia po prostu większa ilość tych rzeczy bo jest to główny
          sklep w Polsce.
          • piroksena Re: jak tam Stella 12.11.05, 18:42
            10-ego byłam w krakowskim M1 - pustki straszne, na palvcach u jednej ręki mozna
            było wyliczyć pare dziewczyn krecacych sie przy regale z ozdobami. I nic. Samej
            Stelli chyba w ogole nie bylo bo wszystko jakies senne i zminimalizowane do
            paru sztuk. Z rozzewnieniem wspominam paryski, trzypietrowy HM - tylko tłumy
            Murzynek (bo to jak dla nich jeden z najtanszych na rynku sklepow) i
            francuskich nastolatek nie nastrajaly do zakupow.
        • deanke Re: jak tam Stella 15.11.05, 11:23
          popieram.. widac roznice miedzy warszwskim hm a np szczecinskim :(

D.
      • zebra83 TOTALNA PORAZKA... 12.11.05, 22:46
        .. a w brukseli i tak wykupili.
      • cioccolato_bianco Re: jak tam Stella 13.11.05, 11:40
        wlasnie widzialam w tv reklame stelli i h&m - to chyba najlepsza czesc
        kolekcji:))))
      • j.bella Re: jak tam Stella 13.11.05, 22:04
        przeczytalam niedawno artykul o rzeczach, ktore sa szczytem snobizmu w
        dzisiejszych czasach(czytaj: w tym sezonie)i dowiedzialam sie , ze prym wsrod
        mlodych kobiet wiesc bedzie kolecja stelli w h&m. powaznie! dla
        zainteresowanych podam nawet tytul gazety i autora tekstu!mimo tego i tak
        zaluje, ze w moim miescie nie mamy tego sklepu, bo chetnie bym obejrzala te
        cudenka, bo ogladac zdjecia to nie to samo... powaznie ta kolekcja jest tak
        rewelacyjna, czy po prostu rewelacyjnie jest miec cos z ta metka?
        • sabriel Re: jak tam Stella 18.11.05, 22:34
          Tak,nieważne czy to ładne i sie komuś podoba.Najważnjejsze, że jakaś wyrocznia
          w pismaku orzeknie, że to jest modne i trzeba to mieć i już tłum rusza po to do
          sklepów.Jak dla mnie obłęd.
      • grey-apple Re: jak tam Stella 14.11.05, 02:44
        Obejrzalam w sklepie, HM zawsze reprezentowal slabej jakosci lachy z Europy.
        Stella nie jest wyjatkiem.
      • patyska Re: jak tam Stella 15.11.05, 09:39
        bylam, przejrzalam resztki ;) w sumie ok, ale zeby cos kupic... no, moze gdyby ten szlafrok zielony ;)
        byl w moim rozmiarze to bym pewnie wziela. jesli chodzi o jakosc to nic wielkiego ale tez nic
        strasznego ;)
        • tavion Re: jak tam Stella 18.11.05, 22:15
          dupa.rozmiary jak dla sloni, a rzeczy ktore mialam kupic wogole nie sprowadzili
          do krakowa :/ my jacys gorsi jestesmy... ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka