coontinuo 11.11.05, 10:28 Prosze o pomoc! Lubie rajstopy Gatta i mam zamiar sprzedaz je na Wegrzech. Ale nie wiem gdzie jest firm który jest producent tych rajstop. Jesli ktos wie adres tego firma, to prosze pisac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: rajstopy GATTA 11.11.05, 10:51 skoro nawet producenta nie umiesz wyszukac za pomoca internetu, to zycze powodzenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
coontinuo Re: rajstopy GATTA 11.11.05, 11:29 Nie rozumiesz. Owszem szukalem strony internetowe gdzie mozna kupic, ale mam zamiar kupic duzo i troche taniej. Bo na Wegrzech te rajstopy jeszcze nie sa w sklepie, i warto je sprzedaz. Ale chcialbym kupic troche taniej, dlatego interesuje sie do adresu firmy. Szukam kontaktu z firmem. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: rajstopy GATTA 11.11.05, 12:25 zainteresowanie rynkiem wegierskim + widac, ze polski nie jest 'twoim' jezykiem. :) rece mi opadaja na caly _problem_ z wyszukaniem sobie adresu producenta (producenta, nie firm sprzedajacych), ale coz.. tolerancyjnym trzeba byc. www.gatta.pl polecam tez www.google.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: rajstopy GATTA 13.11.05, 20:51 tolerancyjnym to ,trzeba NIESTETY byc dla osob ktore reprezentuja twoj poziom umyslowy facet nauczyl sie polskiego,moze robi bledy ale da sie go zrozumiec,ciekawe jaki ty bys przedstawila poziom jego jezyka "perfect"? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: rajstopy GATTA 13.11.05, 22:36 Wow! Gratulacje! Twoj polski jest b. dobry! Moj maz juz od lat uczy sie polskiego a mialby problem z pisaniem na forum. Producentem rajstop Gatta jest Ferax-Iril Sp. Zoo Ferax-Iril Sp. z o.o. (HB4-057) ul. Szadkowska 4/6 98-220 Zdunska Wola Poland FERAX-IRIL Sp. z o.o. Dział Handlowy ul. Ceramiczna 1 98-220 Zduńska Wola tel. 043- 824 44 43 Odpowiedz Link Zgłoś
coontinuo Re: rajstopy GATTA 16.11.05, 12:49 Czesc wam! Co do mnie, ucze sie polskiego z ksazki, bez nauczycielem. Mam tylko kilka przyjacielów w Polsce: Dobrze wiem, ze jeszcze duzo musze sie uczyc, wiec gdy cos niedobrze pisze, to pomózcie mie. Bardzo cieszylbym, jelsi pomózcie mie z polskiego. Lubie sie uczyc tego jezyka. I tez interesuje sie do wszystkiego w tematu rajstop. Witajcie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: rajstopy GATTA 14.11.05, 09:07 alez ja nigdzie nie oceniam (w sensie krytukuje) poziom znajomosci jezyka i nie wytykam ilosci bledow:) spokojnie.. a dla glupoty we wszelkich jej odmianach tolerancji nie mam, bo niby dlaczego mialabym miec? Odpowiedz Link Zgłoś
elizucha-l Re: rajstopy GATTA 21.11.05, 08:27 zgadzam sie, jesli faktycznie jest wegrem to nie ma zadnego znaczenia. sam moglby znalezc adres producenta. jesli facet nie potrafi nawet wyszukac producenta to faktycznie trzeba mu zyczyc powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elizucha-l Re: rajstopy GATTA 21.11.05, 08:25 "Lubie rajstopy Gatta..." zakladasz je pod spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
coontinuo Re: rajstopy GATTA 23.11.05, 16:25 Tak, nosze! Moze wiesz, ze duzo producentów rajstop robia rajstopy i dla mezczyzn. Ale ja mysle ze wszystko jedno. Dlaczego sa rajstopy damskie? Jest jakis znak? Mysle ze nie. Jesli zimno jest, i cos jest przyjemne i cieplo, dlaczego nie nosic? Mysle ze nie ma nic dziwnego w tym. Lunie bo sa cieplo i przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
coontinuo Re: rajstopy GATTA 23.11.05, 16:31 I jesli chce je spzredac na Wegrzech, musze wiedziec jakie one sa. Odpowiedz Link Zgłoś