Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz dylemat butowy

12.11.05, 19:47
    Potrzebuję niby kozaków..ale zielonych..Nie liczę nawet,że coś w miarę taniego i w miarę oryginalnego znajdę.Pomyślałam,że może na cieplejsze dni ( powyżej 8 stopni) do grubszych rajstop..takie będą OK...Przydałyby mi się też na wiosnę..
    Oceńcie czy warto..czy się Wam podobają...Dzięki za wszelkie opinie;-)
    img312.imageshack.us/my.php?image=angielskiezielone9qf.jpg
    Obserwuj wątek
      • hiii Re: Jeszcze raz dylemat butowy 12.11.05, 19:54
        buty na zdjęciu nie są w moim "typie" :) ale potrafię sobie wyobrazić, że mogą
        na kimś fajnie wyglądać
        ps.widziałam zamszowe oliwkowe kozaki na koturnie w ryłko
        • malena_b Re: Jeszcze raz dylemat butowy 12.11.05, 19:57
          Ja widziałam zamszowe zielone kozaki w gino rossi.
        • minkair Re: Jeszcze raz dylemat butowy 12.11.05, 19:58
          No właśnie na koturnie bym znalazła..ale mam bordowe na koturnie i nie chcę mieć wszystkich w jednym typie:( Chciałabym na obcasie "słupku"..takim grubszym..
          Są owszem ale takie ponad 500-600zł..A mi zwyczajnie szkoda tyle kasy na buty, które w przyszłym roku mogą być niemodne :-(
          • minkair Re: Jeszcze raz dylemat butowy 12.11.05, 20:00

Aha ! I nie chcę zamszowych bo mam przykre doświadczenia.Ładne są jak są nowe..potem już z nimi gorzej:-(
          • dariaaa1 Re: Jeszcze raz dylemat butowy 12.11.05, 20:01
            Widziałam kozaki w podobnym fasonie ale nigdzie zielonych i raczej w cenie nie
            spadajacej poniżej 300zł..
            POszukaj faktycznie w Ryłce.W Bacie tez mi się cos chyba w oczyska rzuciło..
      • truskawa21 Re: Jeszcze raz dylemat butowy 12.11.05, 20:12
        napewno będą wygodne!Bardzo ładne!!!kozaczków zielonych nie widziałam.pozdrawiam:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka