Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak sie wkleja zdjecia w imageshack?

13.11.05, 15:41
    Wlasnie probuje wkleic moje zdjecia do imageshack. I cos mi nie wychodzi z
    linkami. Jakos dziwnie mi to wyglada, ale sprobuje wkleic tutaj na forum, moze
    tym razem cos wyjdzie...
    Metoda prob i bledow...;-)))

[url=imageshack.us][img=http://img380.imageshack.us/img380/4120/f11000253ng.jpg][/url]
    Obserwuj wątek
      • lunedor Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 13.11.05, 15:44
        I kolejna proba. Moze cos tym razem wyjdzie ;-)

[URL=imageshack.us]http://img380.imageshack.us/img380/4120/f11000253ng.jpg[/URL]

• b_bb Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 13.11.05, 15:50
          img380.imageshack.us/img380/4120/f11000253ng.jpg
          • bianka111 fajne zdjątko ! 14.11.05, 14:53
            Miło się ogląda takie plażowe zdjęcia w taki szarobury jesienny dzień jak dziś.
            PS.Lundor, jeżeli to ty jesteś na tym zdjeciu to niezła z Ciebie laseczka :))
            • lunedor Re: fajne zdjątko ! 14.11.05, 18:50
              Tak, to moje zdjecie z wakacji. Dzieki Bianka za mile slowko ;-)
              • la.parisienne A czy moglabys wkleic fajne zdjątko lunedorku 14.11.05, 19:02
                Elciu05/Trinity twojej dziobatej geby (najlepiej w makro)w makro, tak zeby
                zobaczyc, co za masakra kryje sie pod tym nakryciem glowy.
                Pour mémoire:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=29791585&a=30565465
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=29791585&a=30565465
                www.elizabethdeportzamparc.com/espionne.html
                Stala klientka luksusowego butiku dla Vipow "Espionne" à la Porte Maillot
                • lunedor Znowu ty? ;-))) 14.11.05, 19:40
                  Dlugo jeszcze bedziesz wklejala te same linki? ;-))))))))))))))
                  Znowu je wklejasz kolejny raz, jeszcze ci sie nie znudzilo? ;-), obsesje masz na
                  moim punkcie, czy co? ;-)))
                  Poza tym juz ci mowilam ze mnie to nie rusza, bo po pierwsze, klopoty z cera to
                  juz dla mnie przeszlosc (jak wynika zreszta z owych linkow ;-)A poza tym coz to
                  za wstyd miec w mlodosci przejsciowe klopoty z cera? 3/4 populacji je ma.
                  Widzisz, to jest tak : jak sie nie ma kompleksow na jakims punkcie to czyjes
                  glupie insynuacje nic a nic nie ruszaja. Rownie dobrze moglabys mi napisac ze
                  mam krzywe nogi czy ze jestem gruba. Nie jest to zgodne z prawda, wiec mnie nie
                  rusza. I tyle. Wklejaj wiec swoje linki i pisz sobie o mojej "gebie" co tylko
                  chcesz ;-))))
                  Ekspertem od, cytuje,"dziobatej geby" zdecydowanie nie ja tu jestem. Litosciwie
                  nie wkleje tu linka do postu Nelki w ktorym zdemaskowala cie do reszty.

A moze zamiast wklejac n-ty raz moje linki, wkleilabys wreszcie jakies SWOJE
                  zdjecie ;-)))))? Chociaz doskonale wiemy, ze tego nie zrobisz. I zgadnijmy
                  dlaczego?;-)
                  • la.parisienne lunedorek=nelcia05=krosty na gebie=posty na FU 14.11.05, 20:19
                    lunedor napisała:

chcesz ;-))))
                    > Ekspertem od, cytuje,"dziobatej geby" zdecydowanie nie ja tu jestem.
                    Jak to nie jestes "ekspertem". Nawet odkrylas cud samoleczenie, bo nie stac cie
                    na dobrego dermatologa we Francji jak i i chirurga plastycznego francuskiego.W
                    kazdym razie, jak jest jakis post o krostach na urodzie to sie wlaczasz
                    automatycznie.
                    Litosciwie
                    > nie wkleje tu linka do postu Nelki w ktorym zdemaskowala cie do reszty.
                    Bo Nelcia, przypisujaca mi krosty to Lunedorek piszacy z autopsj. Przeciez
                    temat znasz na pamiec. Dlaczego akurat krosty u mnie. Mam inne problemy( to moj
                    sekret) ale NIGDY nawet w mlodosci nie mialam krost, bo moja mama jest lekarka
                    i stac ja bylo na gratisowa wizyte u kolezanki-dermatologa, jezli taki problem
                    bym miala.

> A moze zamiast wklejac n-ty raz moje linki, wkleilabys wreszcie jakies SWOJE
                    > zdjecie ;-)))))? Chociaz doskonale wiemy, ze tego nie zrobisz. I zgadnijmy
                    > dlaczego?;-)
                    Bo moje zdjecia jako modelki, kosztuja duzo, i nie sa moja wlasnoscia tylko
                    agencji. Chcesz zobaczyc to wysle ci najtansze zdjecie przez agencje za cene za
                    jaka ci zaproponuja.Do tego bedzie dolaczony kontrakt, co mozesz, a co nie
                    mozesz zrobic z moim zdjeciem.

Ps; Lunedorku dlaczego nie pojechales na Toussaint do rzymu jak napisalas.
                    twoja sasiadka dzwonilami, ze nidzie sie nie ruszyliscie, bo za bogaci to wy
                    nie
                    jestescie. Twoj mezulek przt telefonie wzial ja za jakas Ize, hihihi
                    • lunedor Re: lunedorek=nelcia05=krosty na gebie=posty na F 14.11.05, 21:18
                      1)Nelka to NIE JA i doskonale o tym wiesz. Nelka pisala z Polski, z polska
                      czcionka, ja z Polski nie pisze i polskiej czcionki w komputerze nie mam.
                      Zreszta co ja cie tu bede przekonywala, kto jak kto, ale TY doskonale o tym
                      wiesz. I nie pajacuj juz wiecej, ze Nelka to ja, bo i tak nikt ci nie wierzy
                      ;-)) i obie wiemy, ze to nieprawda.
                      Wszyscy natomiast odniesli wrazenie, ze Nelka doskonale wie, kim jestes. Byla
                      bardzo pewna siebie i chyba wiedziala o czym, a raczej o kim mowi ;-))

2) Ty = modelka ;-)) Nie rozsmieszaj mnie ;-))))

3) Po naszym powrocie z weekendu w Rzymie odebralismy kolejny telefon od ciebie
                      (musisz byc naprawde chora zeby wydzwaniac do obcych ludzi. Nie wyobrazam sobie,
                      zeby normalna osoba mogla robic takie rzeczy). Moj ukochany i zyczliwy ludziom
                      maz wzial cie po rpostu za moja kolezanke Ize, bo mowisz ze STRASZNYM POLSKIM
                      AKCENTEM (i ty tu wmawiasz ludziom ze jestes rodowita francuzka, hahaha dobre
                      ;-) I nie gadaj mi tu o sasiadkach, bo moi sasiedzi nawet nie wiedza jak mam na
                      imie (a co dopiero "na co mnie stac" itp ;-)), moi sasiedzi wygladaja na
                      normalnych ludzi, a nie na jakichs concierges, ktorzy chcieliby mnie sledzic i
                      spowiadac sie przez telefon jakiejs nieznajomej chorej kobiecinie z polskim
                      akcentem.
                      Za to ty sie zachowujesz jak jakas konsjerzka, zyjesz zyciem innych ludzi,
                      sledzisz ich, wydzwaniasz do domow itp. Moj maz powiedzial ze jeszcze jeden
                      telefon od ciebie i zawiadomi policje. Wtedy to z kolei twoj maz straci prace,
                      bo w jego firmie (obie wiemy jakiej) "divulger les informations confidentielles"
                      nie jest chyba zbyt mile widziane, zwlaszcza jesli to sie zamienia w
                      "harcelement moral".

4) I ODWAL SIE wreszcie ode mnie, przestan mnie wreszcie atakowac na forum i w
                      moim domowym zaciszu swoimi durnymi telefonami tym okropnym glosem z polskim
                      akcentem. Ja jestem bardzo szczesliwa osoba, i mam generalnie w nosie twoje
                      prowokacje, a jesli ty masz jakis problemy w zyciu to nie probuj leczyc swoich
                      kompleksow moim kosztem!
                      • b_bb Re: lunedorek=nelcia05=krosty na gebie=posty na F 14.11.05, 22:22
                        Lunedor, jasna ma rację: nie karm trolla, tylko zawiadom policję. Dowodów masz
                        aż nadto, a sprawdzenie, spod jakiego numeru telefonu dzwoniono, nie jest
                        przecież żadnym problemem.
                        Po co się tłumaczysz???????
                        Nie odpowiadaj więcej, przecież postów trolla i tak połowa forum nie widzi, a Ty
                        marnujesz siły i nerwy.
                    • felinecaline Re: lunedorek=nelcia05=krosty na gebie=posty na F 14.11.05, 23:11
                      Musze cie zmartwic, Knacki, twoj sekret jest ...sekretem Poliszynela - wszyscy
                      wiedza, ze ty nie masz mozgu.
      • lunedor Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 13.11.05, 15:49
        Dziwne. Klikam w "hotlink fo forums" i ten link jakos nie dziala.
        No dobra, ostatnia proba.
        Sorry za zasmiecanie forum ;-))

img380.imageshack.us/img380/4120/f11000253ng.jpg
        • rzesa20 Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 13.11.05, 15:51
          Widzisz, nie było tak trudno :) swoją drogą ładna opalenizna ;]
        • lunedor Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 13.11.05, 15:52
          Jejku, czemu takie wielkie ??????
          A wiec ostatnie podejscie ( niestety nie jestem informatycznym geniuszem ;-))

img380.imageshack.us/my.php?image=f11000253ng.jpg
          • lunedor Dzieki, rzesa ;-) 13.11.05, 15:54
            No, wreszcie ten link wyszedl mi tak jak powinien wyjsc ;-)
      • blinski Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 14.11.05, 20:31
        ale, jaki był cel? chciałaś się pcohwalić spodniami, górą od kostiumu, czapką,
        okularami, opalenizną, figurą, a moze chciałaś wprowadzić trochę letniego
        nastroju w zimowy dzień?;) tak czy owak, ciepło się przez chwilę zrobiło:)
        haha, no i wyglądasz całkiem nieźle;)
        • la.parisienne Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 14.11.05, 20:35
          Ona chcila sie pochwalic, ze w tym jej niebezpiecznym "banlieue" Lattes miasta
          Montpelleier, gdzie mieszka 80% arabow i czarnych, to nie oni ja spalili ale
          slonce.
        • lunedor do blinski 14.11.05, 21:47
          Po pierwsze blinski dzieki za mile slowko, az milo sie robi po tym strzykaniu
          jadem Laparowy.
          A wklejanie zdjec potrzebne bylo mi do zupelnie innego celu niz to forum. Otoz
          chcialam wyslac moje zdjecia z tegorocznych wakacji (w postaci linkow) moim
          przyjaciolom, poniewaz zdjecia te maja duzy format w jpeg a jest ich sporo, wiec
          nie przechodza mi jednorazowo przez skrzynke mailowa, a nie chcialo mi sie
          wysylac po kilka. Wpadlam wiec na genialny pomysl ze z pomoca linkow mozna ich
          przeslac naraz cala tone. Wklejalam je tam pierwszy raz i moze rzeczywiscie
          niepotrzebnie akurat tu zrobilam test wklejania na TYM forum, gdzie wiadomy
          dyzurny troll az piszczy zeby mi dowalic. No, ale coz, trudno, zreszta mam
          gdzies jej prowokacje.
      • jasna_79 Re: jak sie wkleja zdjecia w imageshack? 14.11.05, 21:29
        Dżizus, lunedor nie odzywaj się do tej żałosnej wariatki tylko przy kolejnej próbie skontaktowania się po prostu złóż zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestepstwa. Tym niemniej jednak obawiam się, że prokurator nic jej nie zrobi, jej żółte papiery aż walą po oczach. Osoby nękające można też cywilnie pozwać o zadośćuczynienie za naruszenie dóbr takich jak godność, spokój ogniska domowego.
        TO podobno jest zamężne, serdecznie współczuję temu biednemu człowiekowi... i to niezaleznie czy go oszukuje co do swojego drugiego ja... żyć z potworem... jakie to smutne.
        • lunedor Wiem, wiem 14.11.05, 22:05
          ze nie powinnam dac sie prowokowac, ale az mnie palce swedza jak widze te jej
          potworne bzdury.
          Ja = Nelka, ja = dziobata, dzielnica arabska, tez cos!
          Ale najgorsze jest to ze ona autentycznie wydzwania do mnie do domu, bo
          wyszperala moj nr telefonu, wiec teraz dzwoni sprawdzac, czy wyjechalam na
          weekend itp.
          Wlos sie jezy, W ZYCIU czegos takiego nie widzialam!!
          • zettrzy Re: Wiem, wiem 14.11.05, 22:20
            to po co w ogole kontaktowalas sie z nia prywatnie?
            przeciez toto jest jak karaluch - mozna rozdeptac albo potraktowac muchozolem,
            ale nie sposob traktowac tego powaznie
            • lunedor Re: Wiem, wiem 14.11.05, 22:52
              Bo bylam dosyc "mloda" na forum i nie mialam pojecia do czego ona jest zdolna.
              Nie moglam przypuszczac, ze wytropi moj numer telefonu, adres i ze bedzie
              wydzwaniac wieczorami z drugiego konca Francji. Coz, naiwna jestem i za bardzo
              ufam ludziom ;-)))
              Oczywiscie nie traktuje jej powaznie, ale poraza mnie piramidalnosc wypisywanych
              przez nia bzdur. Ale w koncu chyba faktycznie dam jej ignora, macie racje, po co
              mi te jej bzdety.
          • la.parisienne Droga Nelciu/lunedorku 14.11.05, 23:31
            Oczywiscie lunedorku, juz dawno udowodnilam ci ze willi z basenem nie masz,
            tylko mieszkasz w blokowiskach dla niskich klas spolecznych. Jezeli ktos na
            forum nie wie, co to jest zyc w blokowiskach we Francji, to teraz chyba sie
            dowiedzial po wydarzeniach we Francji. Kolejarze mieszkajacy w blokowiskach to
            warstwa spoleczenstwa we Francji uposazona jak inne fizole francuskie czy
            arabskie czy czarne, czyli nie lepiej niz ci co zyja z pomocy spolecznej. Co do
            sprawdzania czy jestes w domu czy nie, to jasno dalam ci do zrozumienia w moim
            mailu, ze twoje zycie mam w d...i na kolegownie sie z toba nie mam ochoty(poza
            moja zyczliwa porada na temat botoksu i operacji plastycznych, jakich ci
            udzielilam), chociaz prosilas o moje zdjecia i wymiane korespondencji z toba.
            Przy okazje sama wyszlam na glupka, bo moj lekarz powiedzial, ze jak czegos
            brakuje w montpellier, to nie botoksu, ale tobie forsy na wizyte u francuskiego
            lekarza vide. twoje zdumienie, ze lekarze we Francji obowiazkowo daja wizyte
            darmowa korekcyjna, bo najlepszy lekarz na zachodzie nie moze zagwarantowac,
            jak produkt rozejdzie sie w miesniach, i czy potrzeba jest lekka korrekta czy
            nie, i czy rezultat odpowiada twoim oczekiwaniom.
            Twoje posty to glupie wpadki, bo nie dam sie wciagnac w dywagacje typu, ze nie
            ma botoksu w najlepszej klinice w Montpellier, wybacz nie wierzylam w to od
            poczatku, tak jak w twoja wille za basenem i palmami. Moj lekarz nic nie
            powiedzial tylko parskanal smiechem.
            Twoje dane jak najbardziej sprawdze i to jeszcze doglebniej, bo akurart mamy
            znajomego szefa zandarmerii W Montpellier. To tak na wszelki wypadek, zebys sie
            nie okazala taka zakrecona vel pamplune siedzaca od lat nielegalnie we Francji
            (ktora nota bene zamknela gebe, jak je powiedzialam, ze takie pianie na forum,
            ze jej sie swietnie powodzi we Francji, a na priva mi napisala, ze od lat jest
            nielegalnie i sprzedaja rowniez nielegalnie jakies wypociny malarskie w strachu
            przed policja(a na forum napisala, ze miala tu pare wernisazy we Francji).
            Powiedzialam jej, ze rowniez te jej bajery na forum nie przelkne, moze sobie
            karmic nimi forumki w Polsce, ktore nic nie wiedza i nic nie widzialy i zeby
            zamknela dziub, jezli chce prowadzic glupia dyskusje ze mna na forum, bo moze
            to ja kosztowac deportacja, bo lapki mam dluzsze niz ona. Zreszta moj maz
            zamknal jej ten dziub, bo epidermicznie nie cierpi klamstwa niewdziecznych
            Polakow (mialam kilka takich elementow jako pomoce domowe), mam nadzieje na
            zawsze, co i tobie radze w stosunku do mojej osoby.
            A pisac trzcionka polska, to chyba, az na tyle idiotkka w informatyce nie
            jestes , ze mozna to robic zmieniajac parametry w Windowsie, czy poslugujac sie
            klawiatura wirtualna z znakami polskimi.
            • felinecaline Re: Droga Nelciu/lunedorku 14.11.05, 23:40
              Pisac trzcionka tlumoku nie mozna w zadnym jezyku i zmieniajac wszelkie mozliwe
              parametry w Windowsie tez tego nie osiagniesz. Bo trzcionka nie istnieje. Pisze
              sie czcionka.
              • pianazludzen Re: Droga Nelciu/lunedorku 14.11.05, 23:44
                dopuszcza się też pierwotną formę "trzcionka".
              • zettrzy Re: Droga Nelciu/lunedorku 14.11.05, 23:50
                felinecaline napisała:

> Pisac trzcionka tlumoku nie mozna w zadnym jezyku i zmieniajac wszelkie mozliwe
                > parametry w Windowsie tez tego nie osiagniesz. Bo trzcionka nie istnieje. Pisze
                > sie czcionka.

literowka - ona miala na mysli trzcinke, taka jakiej uzywali np. Egipcjanie do
                pisania
                • pianazludzen no i co mądrale?:) 15.11.05, 00:00
                  wkurza mnie jak ktoś wytyka niby ortografy, które wcale błędami nie są (często
                  wytykany jest też np. też "kondon" że niby niepoprawne, mądrale. a trzcionka to
                  już chyba wszędzie)

Czcionka (1)
                  - dawniej trzcionka, krotło, rodzaj materiału zecerskiego do ręcznego składania
                  tekstów, w postaci prostopadłościennego słupka (zazwyczaj z metalu, niekiedy z
                  drewna lub tworzywa sztucznego)............

www.lipka.klub.chip.pl/slownik/komputerowy_c.htm
                  • jasna_79 Re: no i co mądrale?:) 15.11.05, 00:05
                    Piana... bijesz pianę... co innego, gdy erudyta napisze "trzcionka" - wtedy człowiek zastanawia się, o co chodzi i co mnie ominęło w szkole. Ale kiedy półanalfabeta używa słowa "trzcionka" w znaczeniu "czcionka" to nikt nie będzie o to bił piany... no prawie nikt... bo na to szkoda czasu. Półanalfabeta i tak nie wie, co napisał i dlaczego źle a dlaczego być może dobrze. To nie język staropolski - to język pokaleczony.
                    • zettrzy Re: no i co mądrale?:) 15.11.05, 00:14
                      pół?
                      nie pół tylko dziesieciokrotny lub wiecej, w tym konkretnym przypadku
                • viprk Re: Droga Nelciu/lunedorku 15.11.05, 09:47
                  ona nie mogla nic miec na mysli, ona nie mysli tylko dywaguje.
      • bianka111 Parówo, dziobata oszustko, SPADAJ 14.11.05, 22:42
        Odwal się od zacnych forumowiczek, mitomanko.
        Co, zazdrościsz lundor, że fajnie wygląda? Chciałabyś być taką laseczką jak ona,
        nie? I kiedy zazdrość zżera, to atakujesz, co, żałosna istoto?
        Ty lepiej nie inwestuj w ten swój głupi "butik dla wipów"(lol) tylko zafunduj
        sobie piling : samopoczucie ci się poprawi i przestaniesz trollować.

I do lundor:Ty ją po prostu olej. Nie pisz do niej, nie kłóć się z nią, toż to
        chora psychicznie baba. Walnij jej ignora po prostu. Ja na przykład jej nie
        zignoruję, bo uwielbiam jej docinać, zasługuje na to, oszustka jedna. Po tamtym
        obnażającym jej dziobatośc i mitomanię wątku tej jej znajomej, Parówa logicznie
        rzecz biorąc powinna raz na zawsze zniknać z forum i nei robić sobie więcej
        obciachu. Ale ona jest jak karaluch - nie da się wytępić i ciągle wraca. Nawet
        nika nie zmieniła, bezczelna. Pfuj.

PS. Ona faktycznie nęka forumki telefonami? O matko, przecież to przestępstwo i
        pod paragraf podchodzi! A sama wypisuje jakieś durne petycje do jabbura i
        moderatorek!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka