Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile za płaszczyk?

29.11.05, 23:00
    Witam
    Kłopot mam, i liczę, że pomożecie. Nie mam czasu chodzić teraz zupełnie po
    sklepach ("nowe" stare mieszkanie, piękne, ale do kompletnego remontu zajmuje
    moje wzystkie wolne chwile) a potrzebuję płaszczyka zimowego. No i trafiła się
    okazja, znajoma ma do sprzedania, prawie nowy, chodziła w nim może 2 razy,
    przyniosła do obejrzenia i przymiarki, ale chce za niego jakieś 300 zł. Czysta
    wełna, firmy Hennes, ale czy to mimo wszystko nie za dużo? Marka mi znana, ale
    jakie ceny maja? Tyły mam, nie wiem nawet czy gdzieś na Ślasku jest ich sklep,
    a nie mam czasu jeździć szukać :(
    Jak się ktoś orientuje, to podpowiedzcie czy warto.
    Obserwuj wątek
      • anka874 Re: ile za płaszczyk? 29.11.05, 23:12
        Na allegro patrzyłam,większość to używane i prawie zawsze w świetnym stanie od
        około 50 zł do 150.
        Najlepiej wejdz na allegro wpisz w wyszukiwarke hennes,a w drugiej opcji H&M i
        pod odzież wierzchnią-płaszcze,to sama zobaczysz.
      • kochanica-francuza Re: ile za płaszczyk? 29.11.05, 23:49
        ania_i napisała:

> Witam
        > Kłopot mam, i liczę, że pomożecie. Nie mam czasu chodzić teraz zupełnie po
        > sklepach ("nowe" stare mieszkanie, piękne, ale do kompletnego remontu zajmuje
        > moje wzystkie wolne chwile) a potrzebuję płaszczyka zimowego. No i trafiła się
        > okazja, znajoma ma do sprzedania, prawie nowy, chodziła w nim może 2 razy,
        > przyniosła do obejrzenia i przymiarki, ale chce za niego jakieś 300 zł. Czysta
        > wełna, firmy Hennes

jak dla mnie 300 za płaszczyk wełniany to świetna okazja , jeszcze pytanie: to
        dobra firma?
        • zettrzy Re: ile za płaszczyk? 30.11.05, 04:08
          Hermes to jest swietna firma, oczywiscie jesli jest to prawdziwy Hermes
          plaszczyk welniany za 300 zl czyli jakies $80? bierz i nie pytaj, bo okazja nie
          lubi trafiac sie 2 razy
          • zettrzy Re: ile za płaszczyk? 30.11.05, 04:10
            ups, co to za firma? bo nieco z przyzwyczajenia odczytalam HERMES, a po drugim
            uwaznym spojrzeniu HENNES - tej drugiej w ogole nie znam, za Hermesa jednak moge
            reczyc
            • miska_malcova Re: ile za płaszczyk? 30.11.05, 06:45
              hennes to po prostu h&m :-))) tak nazywa sie jedna z linii ubrań tej firmy
              • zettrzy Re: ile za płaszczyk? 01.12.05, 01:41
                h&m, mowisz? o rany, ale im podwyzszylam, i to wszystko przez czytanie w pospiechu
                za h&m to chyba nie jest az tak tanio, ale tez nie az tak drogo, czyli mozna
                taka cene zaakceptowac
                • pinkpanther Re: ile za płaszczyk? 01.12.05, 10:47
                  chyba za dużo chcę
                  wątpię żeby nowy płaszcz w hennesie kosztował trzy stówy a co dopiero noszony
      • carolina80 Re: ile za płaszczyk? 01.12.05, 14:28
        300 pln to raczej normalna cena jak na h&m, z tym ze w chwili obecnej sa juz
        wyprzedaze i plaszcze sa przecenione o 30-70%, ok. 250-300pln kosztuja teraz na
        bank cieple kurtki "alaski"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka