Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paloma Picasso

06.12.05, 14:51
    Drogie Panie,

Czy wiecie, który z warszawskich sklepów oferuje obecnie perfumy Paloma
    Picasso?
    Poszukuję ich od jakiegoś czasu, odwiedziłem już kilka perfumerii i ze
    wszystkich odszedłem z przysłowiowym kwitkiem.
    Wygląda na to, że zniknęły z rynku, ale może nie do końca.
    Może któraś z Was podczas zakupowych rajdów i sklepowych wypraw natknęła się
    na nie i mogłaby mi pomóc.
    Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pozdrawiam. :-)
    Obserwuj wątek
      • monia515 Re: Paloma Picasso 06.12.05, 14:55
        dw.pedet.pl/x_C_Sz2.html?P2=Paloma+Picasso&S1=MARKA&ESID1=0
        Polecam Ci zakupy na perfumerii- ceny mają niższe, wysyłki są błyskawiczne.
        Pozdrawiam.
        • eirenne Re: Paloma Picasso 06.12.05, 15:14
          Pedet jest ok, robiłam tam zakupy.
          Jeszcze tutaj:
          www.strawberrynet.com/wfrag.aspx?BrandId=9&goChar=P#1208
          • eirenne Re: Paloma Picasso 06.12.05, 15:15
            I jeszcze tutaj, ale sklepu nie znam, uprzedzam:
            www.aleperfumy.pl
      • konewka_dorotki Re: Paloma Picasso 06.12.05, 16:47
        ja tu jakąś palomy znalazłam..
        www.ceneo.pl/categories.aspx?search=yes&categoryID=0&searchText=paloma%20picasso&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=99999999&resPage=False
        poszukaj tam, może będzie więcej
        • eirenne Re: Paloma Picasso 06.12.05, 16:56
          Puknij się w łepetynę, ten, pożal się Boże, serwis nie uwzględnia połowy
          perfumerii internetowych, wczoraj miałam nieprzyjemność z niego korzystać i to
          był pierwszy i ostatni raz.

Poza tym po raz drugi Ci mówię- spamujesz!!!
          • konewka_dorotki Re: Paloma Picasso 07.12.05, 15:47
            eirenne aj nie wiem co ty masz za problem..ktos szuka czegos czego nigdzie nie
            ma , ja mu to znajduje i podsyłam link, chyba nie ma w tym nic złego... ty tak
            nie robisz?? a druga sprawa, że ogustach - nawet tych zakupowych - się nie
            dyskutuje- każdy z nas ma swoje ulubione miejsca w kt. robi zakupy...
            • eirenne Re: Paloma Picasso 07.12.05, 16:24
              Wybacz, ale jeśli ten serwis ma być miarodajny, to powinien uwzględniać
              wszystkie perfumerie, bo w innym przypadku porównywanie cen jest bez sensu.
              Gdzie jest:
              www.e-perfumy.pl/
              www.pretty.pl/index.php
              www.flakonik.pl/
              www.lumiere.pl/???
              I to nie ma nic wspólnego z gustami, bo jeśli reklamujesz miejsce, dzięki
              któremu można zrobić korzystne zakupy, to powinnaś uwzględnić WSZYSTKIE dostępne
              sklepy.
              To po pierwsze.

Po drugie, Ty nie dajesz linka do sklepu, gdzie autorka wątku kupi sobie
              perfumy- Ty dajesz link do "porównywarki cen" (boszzz, co za język), więc po raz
              kolejny proszę, nie wciskaj kitu o swoich niby gustach zakupowych.

Po trzecie- jak widać dałam linki do konkretnych sklepów. Czaisz różnicę?

Po czwarte- spamujesz na tylu forach, że nie dziw się, iż ktoś Cię uznał za
              spamerkę.
      • peaka Re: Paloma Picasso 07.12.05, 09:28
        Bardzo dziękuję wszystkim Paniom za odzew i podanie konkretnych odsyłaczy.
        Czy to znaczy, że zapach ten zupełnie zniknął z normalnych perfumerii i jedynym
        jego źródłem pozostają sklepy internetowe?
        Ciekawe dlaczego.
        • b_bb Re: Paloma Picasso 07.12.05, 09:47
          To normalne, że zapachy znikają z perfumerii, gdy pojawiają się nowe. Ja nie
          mogę odżałować perfum Casmir Chopard, które też są już dostępne wyłącznie w
          perfumeriach internetowych.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka