jowita20 08.12.05, 13:00 Wybiram się wkrótce do Warszawy na małe zakupy. Bardzo proszę o informację, gdzie warto się w tym celu udać? Czy w Arkadii jest Zara? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xrene Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 13:07 Proponuję Ci jak najbardziej Arkadię! Jedź tam. Znajdziesz na miejscu wszytkie sklepy, w tym Zara. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 13:07 w arkadii jest zara. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 13:08 river island tam nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 13:15 Jak zasugerowała koleżanka zaraz po mnie,że R.Islanda tam nie ma, uzupełniając wypowiedź możesz skoczyć do centrum-tam jest w G.C.Jak zakładam,że założycielka postu pewnie zainteresowana jest innymi sklepami, więc nadal proponuję Arkadię. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 14:51 w arkadii na pewno jest większy wybór sklepów, jednak też towar bardziej przebrany i większe tłumy niż w wola parku Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 15:13 napisz na jakich sklepach ci najbardziej zalezy, w arkadii jest wiecej sklepow, ale ja np. nie lubię zakupów robić w tłumie i w molochowatych budynkach; w wola parku jest dość przyzwoity wybór sklepów-zara, promod, h/m, reserved, kappahl, c/a, tatuum, solar, wallis, j. riu, jest tez sporo butików z butami, ryłko i kilka włoskich salonów-via roma itp., g. rossi; jak na kilkugodzinny wypad wystarczy sklepów i zgubić się tu nie da, bo jest bardzo prosty plan, żadnego błądzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 15:59 Wolę Wola Park, jest zdecydowanie spokojniej, zawsze mi tam zakupy wychodzą świetnie, a Arkadia strasznie jest męcząca, prawie jak Galeria Mokotów Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Arkadia czy Wola Park? 08.12.05, 16:47 Za Arkadią przemawia lepszy dojazd,więcej jest tam sklepów,ale i o wiele więcej ludzi niż w Wola Parku.Czyli jak na jakimś ciuszku ci zależy,a jest on rozchwytywany to masz mniejsze prawdopodobieństwo że w w Arkadii go dostaniesz. W Wola Parku jest mniej ludzi,ale też są fajne sklepy,również Zara. Odpowiedz Link Zgłoś