aniabos 09.12.05, 17:28 ale o kroju tradycyjnych spodni: www.neimanmarcus.com:80/store/catalog/productImagesPopup.jhtml?item=prod25060010&displayImage=alternate Moga byc? Zettrzy niech sie nie wypowiada, bo wszyscy wiemy, co ona sadzi o jeansach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: Jeansy... 09.12.05, 17:42 mnie sie tez podobaja, ale niekoniecznie do szpilek Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jeansy... 09.12.05, 18:10 dostrzegam zdecydowany przypadek zettrzyzmu... moga byc, ale nie wolalabys prawdziwych spodni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Jeansy... 09.12.05, 19:12 zettrzy napisała: > dostrzegam zdecydowany przypadek zettrzyzmu... Hej, ja Ci chcialam zaoszczedzic tzw. aggrewacji :-P. > > moga byc, ale nie wolalabys prawdziwych spodni? ;) Spodnie juz mam ;-). Zreszta to nie dla mnie, ale dla kolezanki. Ona zapytala mnie o zdanie, a ja pytam Was... Mnie sie dosc podobaja, ale natychmiast odprulabym to paskudztwo z kieszeni. Co do tych butow, to sie zgadzam, ze to nieporozumienie. Nawet nie dlatego, ze to szpilki (sama nosze czasem szpilki do jeansow), ale to brzydkie szpile i te zadarte do gory czubki... brr. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jeansy... 09.12.05, 20:29 aniabos napisała: > zettrzy napisała: > > > dostrzegam zdecydowany przypadek zettrzyzmu... > > Hej, ja Ci chcialam zaoszczedzic tzw. aggrewacji :-P. > alez ja sie nie aggravuje, ja mowie co mysle... doceniam Twoja delikatnosc, though ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: Jeansy... 09.12.05, 21:27 Nie podoba mi się napis na kieszeni (od razu bym go zlikwidowała), poza tym są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Jeansy... 09.12.05, 21:52 jak dla mnie to za szerokie w udach, a poza tym takie kieszenie sie zwykle fatalnie ukladaja. no i stan za wysoki... ale oczywiscie to wszystko kwestia gustu:) ps. ja nie wiem co zettrzy sadzi o jeansach;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Jeansy... 09.12.05, 22:49 cioccolato_bianco napisała: > jak dla mnie to za szerokie w udach, No przeciez o to chodzi, ze ma byc kroj zwyklych spodni, tylko z materialu jeansowego. > no i stan za wysoki... ale oczywiscie to wszystko kwestia > gustu:) Nie tylko gustu, ale i mody - wyzszy stan w spodniach (tzn. nie-biodrowki) jest bardziej "na czasie" w tej chwili. Niedawno w brytyjskiej Grazii wyczytalam, ze spodnie o "spodniowym" kroju, ale z materialu jeansowego, beda bardzo modne tej wiosny/lata, a Grazia jak do tej pory ma bardzo dobry "radar" jesli chodzi o trendy (przynajmniej w UK). Mnie sie to srednio podoba. Ale niewatpliwie staje sie i bedzie bardzo modne. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Jeansy... 10.12.05, 14:11 co to sa wlasciwie zwykle spodnie? chodzi chyba nie tylko o material, ale i o fason:) jak zyje widzialam dziesiatki fasonow spodni z roznych materialow, ktore jeansem nie sa. moda jest twoim zdaniem nadrzedna wobec gustu? no coz. szanuje twoja opinie, ale ja mam inna i tez mi z tym dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Jeansy... 10.12.05, 17:03 bardzo fajne, osobiście wolałabym troszkę niższe i bez tego słonca na kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Jeansy... 10.12.05, 17:09 świetne :) (prócz tego haftu na kieszeni ) Odpowiedz Link Zgłoś