Dodaj do ulubionych

Dżinsy level 2

22.05.24, 15:41
Wiem, że podobny wątek już był, ale to, co dziś przeczytałam, to zupełnie inny poziom:

Tekst linku

Nie jestem z frakcji, która pierze dżinsy po każdym założeniu, zresztą rzadko noszę dżinsy przez cały długi dzień, często tylko na podróż do pracy i powrót z pracy, czyli ok godziny. Nie mam świra na punkcie higieny, codziennie zmieniam tylko bieliznę i skarpetki, inne ubrania wtedy jak są brudne lub przepocone.
Ale te zalecenia tutaj - no nie.
A już pomysł, żeby przesiąknięte potem i innymi wydzielinami spodnie wkładać do zamrażalnika, żeby wymrozić bakterie - blee. Przecież w praniu nie tylko o dezynfekcję chodzi
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 15:52
      Ten człowiek zdąży 5 razy umrzeć a media i tak będą dalej robiły artykuły z jego wypowiedzi o niepraniu dżinsów, tak jak czynią to od lat.

Naprawdę nie każdy osobliwy pomysł wygłoszony publicznie trzeba latami analizować. Większości nie trzeba nawet jednorazowo.
      • la_felicja Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 16:00
        Ja akurat tego wcześniej nie znałam
      • bigzaganiaczzz Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 16:03
        Zielony obled trzeba pchac non stop w kazdym miejscu, o szkodliwosci mucia byla ostatnio seria paszkwili, narazie nie chwycilo chyba ale powroci za pare miesiecy
    • heca7 Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 15:56
      Niejaki Kim Ji Hoon, gwiazda koreańskiego Money Heist zaskoczył dziennikarza podczas wywiadu powiadamiając go, że wielu swoich markowych ubrań nigdy nie prał tongue_out Bo rzeczy się niszczą podczas prania a on- uwaga- się nie poci, jest czysty więc prać ich nie musi wink Mina dziennikarza bezcenna big_grin
      cdns.klimg.com/resized/670x/g/8/_/8_potret_transformasi_drastis_kim_ji_hoon_untuk_perannya_di_flower_of_evil_panjangkan_rambut_-_diet_ketat/p/kim_ji_hoon-20200921-004-non_fotografer_kly.jpg
      • daniela34 Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 16:01
        Wczoraj czytałam sobie książkę "Przy stoliku w Czytelniku" i ten fragmencik tak jakoś pasuje:
        "Maria Iwaszkiewicz zachwycała się na przykład poczuciem humoru Kazimierza Rudzkiego. Kiedyś Zygmunt Kałużyński, który jak wiadomo, nie był człowiekiem, który by się specjalnie szorował, zapytał go: „O co ludzie mają do mnie pretensje? Przecież ja się kąpię”. Ten odpowiedział ze spokojem: „Może za rzadko zmieniasz wodę."
        • heca7 Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 19:03
          big_grin big_grin big_grin
          No, tutaj celebryta poinformował zdumionego dziennikarza, że on ubrania... wietrzy big_grin
    • primula.alpicola Re: Dżinsy level 2 22.05.24, 16:46
      Ooo, co nasz princess na to?🙈

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka