madziole 17.12.05, 13:12 Ciekawa jestem ile i jakie macie w domu spodnie i ile z nich nisicie w miarę regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 13:23 5 par jeansow (3 niebieskie, 1 granatowe, 1 biale) 2 pary rybaczek (czarne i grafitowe), 1 bojowki i 3 pary bardziej eleganckich (2 pary czarnych i brazowe). i wszystkie nosze regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ile macie par spodni?? 26.12.05, 18:31 i jeszcze sztruksowe brazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
madziole Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 13:35 Ja mam 6 par jeansów (3 niebieskie,3 granatowe,z czego 2 to dzwony), 1 beżowe sztruksy, 5 par spodni z kantem (jasnoszare, ciemnoszare, czarne, brązowe i grafitowe). Ostatnio rzadko zakładam rozszerzane jeansy, sztruksy i jedne ze spodni z kantem, bo są na mnie za luźne Odpowiedz Link Zgłoś
totally_sexy Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 13:53 5 par dżinsów, 2 - rybaczki, 1 - czarne z materiału a potem spódniczki :) wszystkie noszę w miarę regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 14:21 sprowokowałaś mnie do policzenia. Mam 39 par spodni. Noszę większość. Odpowiedz Link Zgłoś
madziole Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 15:18 Wow, nieźle...:)Chciałabym szafę o pojemności Twojej szafy Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ja mam około 30 par, nosze wszystkie 23.12.05, 01:11 Róznia sie rozmiarami, bo u mnie waga czesto sie waha. Mam swoje stany grubsze i chudsze. Spodnie mam w obu rozmiarach. Nie licze letnich szmat Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 14:29 trochę tego mam ok. 15 par moze wicej, z letnimi to ponad 20 par, ale noszę regularnie 4,5 par zaledwie, za to ostatnio kupuję namiętnie spódnice, spodni mam dość jak narazie Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 15:20 hmmm 3 pary granatowych jeansow, 2 pary jasno-niebieskich, jedne przecierane z brazem, 2 pary czarne, 2 pary czarnych sztruksow, jedne grafitowe, jedne bezowe, 2 pary gladkie czarne w kant, jedna czarna prazkowana w kant, rybaczki czarne, jeansowe i bordowe, jedne spodnie w kant w bordowa kratke, jedne bezowe w jodelke, jedne zielone bojowki, jedne biale lniane spodnie-typowo letnie, mam osiemnascie lat, jestem licealistka Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 16:12 ponad 20. nie chce mi sie liczyc. wiekszosc nosze w miare regularnie, ale i tak potrzebuje mowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j.bella Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 16:20 mam ok. 20, ale wiekszosc zalega w szafie, bo sa przeterminowane hehe. chodze w spodniach najwyzej pol roku potem mi sie nudza, teraz nosze w sumie 7 par Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 17:42 pewnie ze 30 par samych długich będzie, są wsród nich spodnie typowo letnie, eleganckie, sztruksy no i jeansy - przeważnie chodzę w tych ostatnich - na bieżąco noszę jakieś pięć par + 2 pary sztruksów reszte czasem tylko ocalam od zapomnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaryniaa Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 18:01 4 pary jeansów (1 jasne rozszerzane na dole, 2 pary granatowych, 1 prawie czarne), białe bojówki, białe z motylkiem na kieszeni, krótkie szorty błękitne, dżinsowe rybaczki x2, 2 pary za dużych jeansów Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 20:13 Jeansy 3 pary, jeansopodobne bezowe 1 para, sztruksy 1 para, materialowe 5 par, rybaczki 1 para. Nie licze tych, których obecnie nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpioniczka Re: Ile macie par spodni?? 17.12.05, 22:04 Trudno zliczyć:))) Wiem że mam aż 3 pary dżinsów, a materiałówek nie liczę. Jednak mam też 3 sukienki i 4 spódnice:)))) Kocham spodnie poprostu:D Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Ile macie par spodni?? 18.12.05, 17:31 okolo 30, ale tyle ich sie uzbieralo przez 5 lat. chodze w sumie w 5. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Ile macie par spodni?? 18.12.05, 17:33 ni8ektore z nich ubralam tylko pare razy, kiedys mialam fiola na punkcie spodni, ale nie moge znalezc ostatnio zadnych fajnych rurek, dlatego nie szaleje. mam zamiar zaczac chodzic w spodnicach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arthemida Re: Ile macie par spodni?? 18.12.05, 17:43 Hmmmm... cztery pary jensów, jedne beżowe bojówki, dwie pary zielonych, jende szare ciepłe, welniane szare w białe paseczki... i jedna para czarnych eleganckich. Ale najczęściej chodze w jensach i tylko 2 parach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hirpi Re: Ile macie par spodni?? 19.12.05, 18:18 noszonych? 3 pary dzinsow- wszystkie ciemnogranatowe, rozszerzane, proste i szerokie szwedki, luzne czarne bojowki,jasne khaki z kantem i kieszeniami na nogach ( czyli tez bojowki ;) pozatym mam nigdy nienoszone grube czarne sztruksy- za obcisle i eleganckie,szare- dla odmiany za luzne. i ze 4 pary krotkich spodenek Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Ile macie par spodni?? 20.12.05, 08:08 Nie wiem ile letnich, bo pochowane i trudno policzyć, a takie na teraz: 2 pary jeansów (z czego chodzę w jednych), materiałowe: czarne, czarne w prążki, czekoladowe, jasnobrązowe, tweedowe szare i grafitowe w prążki od garnituru. Większość za duża bo schudłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
assicka Re: Ile macie par spodni?? 20.12.05, 11:09 9 par, ponieważ gdy jakaś mi się nudzi, oddaję siostrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ile macie par spodni?? 20.12.05, 16:59 Trzy razy dżinsy, raz sztruksy stare, raz bojówki, dwie pary lnianych i rybaczki, w które się nie mieszczę. A, jeszcze spodnie eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Ile macie par spodni?? 20.12.05, 22:06 Jeansy 7 sztuk , sztruksy 4, materiałowe sportowe 5 pary,dresowe 4, eleganckie 2 pary, rybaczki 3 sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ile macie par spodni?? 20.12.05, 22:20 rysia30 napisała: > Jeansy 7 sztuk , sztruksy 4, materiałowe sportowe 5 pary,dresowe 4, eleganckie > 2 pary, rybaczki 3 sztuki O! Dresowe też się liczą? to ja mam ze trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Ile macie par spodni?? 21.12.05, 00:32 Noszonych zimą ze 3 pary, a nienoszonych trochę więcej (z 12), w tym niektóre całkiem ciekawe - np. czarne w anioły. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Ile macie par spodni?? 21.12.05, 11:52 No cóż, liczymy.. 3x dzinsy, 1x dzinsowe rybaczki, 1x spodnie z mojego wątku wyżej na liście, 3xelegackie na, kant z materialu, 1x czerwone z Paryżanki ( zkotalami, cekinami na pasie-zapinane z boku) Dwie pary letnich rybaczek, trzy pary letnich lnianych, raz letnie eleganckie, dwie pary dresowych i dwie pary moich ukochanych skórzanych-jedne rozszerzane na dole, drugie proste... Ile to razem? 20... A ciągle mi mało, potrzebuję sztruksów.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Ile macie par spodni?? 21.12.05, 12:54 z 10 tak na oko, nie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: Ile macie par spodni?? 23.12.05, 12:51 6 par:dzinsy granatowe,dzinsy błekitne,sztruksy czarne,czarne eleganckie zimowe i dwie pary letnich-czerwone eleganckie i khaki płócienne na luzie.nosze regularnie zaleznie od sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
corka_rosy Re: Ile macie par spodni?? 23.12.05, 13:48 10 jeansowych, 2 sztruksowe, 2 dresowe, 1 eleganckie, 1 bojowki. aaa i 2 pary spodenek, ale chyba sie nie licza :-) z tym ze polowy nie nosze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: Ile macie par spodni?? 25.12.05, 17:28 W sumie mam 8 par długich spodni (nie liczę rybaczek, spodenek itp.) 3 pary dzinsów (granatowe, niebieskie, przecierane) 1 sztruksy w paski (brąz) 1 bojówki (zielone) 1 dresowe z weluru (śliwkowe) 1 eleganckie w kant (czarne) 1 lniane na lato (błękitne) Ale brakuje mi jeszcze dżinsów i 1 pary eleganckich spodni :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Ile macie par spodni?? 25.12.05, 17:36 az ruszylam dupsko by policzyc 3 haftowane, 5 skorzanych, 2 w kamuflaz, jedne welwetowa lajkra, letnie w kolorowe paski i inne blado-zielone, chyba jakies czarne oraz niebieskie, ale nie wiem ile par, jedne granatowe od garniturka, i teraz szyje spodnie z kremowej jagniecej skorki... ooo, i takie na zime z Kappahlu, kupilam jak bylam kiedys w Warszawie, z nylonu na termicznej podszewce, kupilam bo mialy chyba z 50 suwakow powszywanych w dziwnych miejscach, ale nadaja sie do noszenia wylacznie w srogi mroz, bo ta podszewka jest jednak bardzo termiczna w sumie nie wiem, okolo 20 par, bo spodnie i tak nosze raz na ruski miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Ile macie par spodni?? 26.12.05, 00:04 mam zdecydowanie za mało dżinsów (ok.15 par).eleganckich 2 pary (od roku nieużywane). planuję zakup kolejnych par dzinsów. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Ile macie par spodni?? 26.12.05, 00:23 15 par dżinsów to mało??? Ja mam 5 i nie posiadam żadnych innych spodni oprócz nich ...no ale dość często noszę spódnice Odpowiedz Link Zgłoś