zosia231 03.01.06, 16:37 dziewczyny pomozcie jaka jest teraz najbardziej na topie perfuma ,lub woda toaletowa dla faceta...? musze kupic prezent urodzinowy dla meza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: PYRFUMKA 03.01.06, 16:46 Perfumka to dla kobiet, a dla faceta to ten perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
galja Re: PYRFUMKA 03.01.06, 16:48 BLACK XS i BLACK CODE ARMANIEGO oraz DKNY BE DELICIOUS Dla mnie zawsze M7 YSL Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: PYRFUMKA 03.01.06, 17:33 Pytasz, co jest najładniejsze, czy co jest najbardziej popularne? Najpopularniejsze jest chyba City Glam Armaniego, tegoroczna nowość. Najładniejsze jest to, co podoba się Twojemu mężowi:) PS. Mówi się "te perfumy" PS2. Kupowanie podróbek jest bardzo nie na czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
coll_age Re: PYRFUMKA 03.01.06, 18:57 a czy wiecie że można w sepchorze lub innej drogerii/perfumerii kupić podróbę???? Niemożliwe ale prawdziwe... tylko jak wtedy udowodnić sprzedającemu, że to co mamy w ręku to faktycznie falsyfikat??? Ja swego czasu długo używałam zapachu X i pewnego razu nowy flakon okazał się śmierdziuchem jak rodem ze stadionu... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: PYRFUMKA 03.01.06, 19:26 moje ulubione meskie to chanel allure i emporio armani, ale to pierwsze, 'klasyczne'. pozniej CK One, Fcuk, Gucci pour Homme. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja102 Re: PYRFUMKA 03.01.06, 20:05 Jest ciekawe forum "O perfumach",tylko nie wiem czy Ci z takim nazewnictwem coś poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: PYRFUMKA 03.01.06, 20:19 idz do sklepu powachaj to czy siamto i wybierz to co podobac sie moze mezowi... he...bo co maja na topie perfumia jak sie nie wie co sie lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: PYRFUMKA 04.01.06, 17:59 www.douglas.de/DGKategorieSectionView.processKategorieID=011100&Action=loadKateg orie Sorry, nie umiem w dalszym ciagu wklejac linkow (choc juz czesto probowalam), ale dokladnie na tej stronie jest "top ten" meskich perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: PYRFUMKA 04.01.06, 18:10 www.douglas.de/DGKategorieSectionView.process?KategorieID=011100&Action=loadKategorie Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich b-bb: Dzieki! 04.01.06, 18:18 Ale dlaczego mi sie nigdy nie wyswietlaja? Istnieje jakis specjalny trick, o ktorym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: b-bb: Dzieki! 04.01.06, 18:44 Najprościej jest skopiować adres z okienka przeglądarki. ;) Aby link był aktywny, musi być poprzedzony HTTP:// (oczywiście małe literki). A tu znajdziesz całe kompendium wiedzy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694 Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś