delicja11 09.01.06, 00:20 oczywiście nudzącej się niemiłosiernie la.parisienne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: Poniżej kolejny idiotyczny wątek pseudo frans 09.01.06, 00:21 Wszyscy sie denerwuja, ale rozmawiaja z tym prostakiem, ktory tak naprawde ma ogromna satysfakcje z tego, ze odnosi sukcesy w prowokowaniu co poniektorych. Normalnie nie rozumiem po co z nia dyskutujecie - my, Polki pokazmy klase i nie dyskutujmy z kims tak marnym pod kazdym wzgledem. Nie znizajmy sie do jej poziomu nie warto - istnieje ryzyko, ze w dziedzinie prostactwa, glupoty i chamstwa pokona nas doswiadczeniem i nie daj Boze zepchnie do swego poziomu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Poniżej kolejny idiotyczny wątek pseudo frans 09.01.06, 00:23 ... ja się nie denerwuję , ja pękam ze śmiechu czytając jej idiotyczne wypociny. :PPP pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Poniżej kolejny idiotyczny wątek pseudo frans 09.01.06, 00:24 wlasciwie to raczej parowa sie denerwuje, nie wiem czemu bo przeciez smiech na sali to widomy znak ze publicznosc swietnie sie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Poniżej kolejny idiotyczny wątek pseudo frans 09.01.06, 00:26 no zobacz jaka fransa... bawi polskie kobiety i to za darmo hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Poniżej kolejny idiotyczny wątek pseudo frans 09.01.06, 00:35 delicja11 napisała: > no zobacz jaka fransa... chcialas powiedziec FARSA? > bawi polskie kobiety i to za darmo hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Poniżej kolejny idiotyczny wątek pseudo frans 09.01.06, 00:43 zettrzy dzieki za poprawkę :)) ... dokładnie tak jak piszesz chcialam powiedzieć hahaha :P Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:49 FARSI to jezyk perski. Do you speak farsi? www.farsidic.com Odpowiedz Link Zgłoś
somewhere_tonight Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:51 staro-perski Ty biedna, zakompleksiona kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:55 patrz, wygrzebala z sieci kolejny temat ... ciekawe kiedy nam zacznie wypisywac posty o egzotycznych podrozach do Iranu i co tam i za ile kupila Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:57 fransa dawaj dalej... cos o podróży wymyśl bo o teatrach juz mi zbrzydło :P Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:54 franso - ja nie ponimaju a ty ponimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:56 kolezanka szybko biega po stronach internetowych i zaczytuje się w brukowcach i stąd te wiadomości,Internet pewnie też ma w ramach pomocy dla bezrobotnych - od ichniego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:58 no, jutro jak w banku mamy pare watkow o perskich dywanach, jakimi parowa ma gwarantowanie wytapetowane cale mieszkanie zobaczycie, nie chce straszyc, lepiej sie przygotowac juz dzis Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 00:59 zettrzy ja zaraz pękne ze śmiechu :))) mam nadzięję , że sie przygotuje fransa jedna . Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 01:00 i jeszcze nam tu coś napisze w języku farsi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: ona chciala powidzec FARSI 09.01.06, 01:03 kochan .... starego- farsi hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: fransa? 09.01.06, 11:00 coz chyba nie doczekam sie odpowiedzi. fransa... to jakies prostackie okreslenie a ty je z takim upodobaniem wymieniasz w kazdym niemal zdaniu:) obawiam sie ze prostaczek na tym forum jest o wiele wiecej niz tylko laparowa. jezyk moze byc wulgarny ale kiedy jest prostacko chamski tak jak twoj to juz prawdziwy dramat. Odpowiedz Link Zgłoś