batutka 12.01.06, 02:49 Dziewczyny, jaki polecacie sklep z fajnymi czapkami pilotkami? Z gory dziekuje z a odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nianaa Re: czapki pilotki 12.01.06, 17:32 Ja kupiłam czapke pilotke w Reservedzie:) Ale na początku zimyy;] Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: czapki pilotki 12.01.06, 17:37 a ja swoją kupiąm w Zakopanem w śridku lata ;))) super te czapki i ogromny wybór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: czapki pilotki 21.01.06, 21:40 ja dostalam od wujka z Czech na gwiazdke i dopatrzylam sie na metce Marks and spencer,o tam zobacz, fajnie sie w tym wyglada - crazy frog :-),ale mnie osobiscie podobaja sie takie stroje pilotow,mam jeszcze kurtke na ten styl i teraz ta czapke. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: czapki pilotki 21.01.06, 22:24 swoja kupilam w sklepie sportowym. cieplutka, szwedzka bodajze. firma satila, ale nie wiem gdzie tego szukac ;-| Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: czapki pilotki 21.01.06, 23:05 wlsnie niedawno znalazlam fajna w carry i jeszcze fajne widzialam w c&a :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: czapki pilotki 22.01.06, 05:17 Trzeba zapoznac sobie pilota i patrzec mu gleboko w oczy . Jak mu czapka spadnie z wrazenia to szybko podnosimy i oddalamy sie krokiem tanecznym . Wlasciwosci takiej czapki sa ogromne bo ona jest swiatowa , od bieguna do bieguna od wschodu na zachod przemierzala swiat . Zakladajac taka czapke pilotke glownie podczas snu mamy niesamowite wrazenia i przezywamy przygody A w zimie , kiedy szaro za oknem widzimy obloki oswietlane sloncem , poswietlone chmurki i mamy wrazenie , ze zycie jest piekne ! Odpowiedz Link Zgłoś