geene 12.01.06, 12:52 Szukam jeansów rurek, nie poprzecieranych, bez haftów i innych koronek, dobrej jakości. Znalazłam tylko FCUK, jeden jedyny fason, może macie inne namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 12:55 Diesel Keate lub Diesel Moonie - te ostatnie sa grafitowe - b. ladny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:02 Wydaje mi się, że one maja proste nogawki, a mnie chodzi o zdecydowanie zwężane. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:31 Chodzi ci o takie zupelnie obcisle? Bo szczegolnie Moonie przylegaja dosc mocno do lydek. Jesli chodzi o b. obcisle i dopasowane to polecam model Norma Lee (ciemny granat i czarne kolory), niestety nie wiem czy jest osiagalny w Polsce bo na polskiej stronie Lee go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:33 edavenpo czy ty moze orientujesz sie dobrze w kolorach dzinsów diesel w tym keate? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:44 courtney napisała: > edavenpo czy ty moze orientujesz sie dobrze w kolorach dzinsów diesel w tym > keate? ___ Z tego co wiem to sa trzy. Ja mam podniszczany z zlotawymi przeblyskami i delikatnymi przetarciami na kieszeniach z przodu i z tylu. Sa dosc ciemne ale na pewno nie granatowe. Maja taki ciut przybrudzony sredni kolor, jesli wiesz o co mi chodzi. Drugi to ten tzw. japanese style jest ciemny, granatowy, wpadajacy w grafit z takimi przetartymi jasniejszymi liniami. W rzeczywistosci wyglada to fajnie ale mi osobiscie nie podchodzily takie zoltawe przeblyski w materiale przy przetarciach. Trzeci to tzw. basic wash, taki zwykly, ciemnoniebieski (ale nie granatowy), podejrzewam najbezpieczniejszy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:50 Na allegro jest ten aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=80182778 czy moze widziałas go na żywo i mozesz mi powiedziec jaki on jest dokładnie bo te wszystkie zdjecia jak wiem z doświadczenia są przekłamane. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 14:05 Powiem ci tak. One wygladaja prawie dokladnie tak jak moje lacznie z tymi zlotawymi poprzecznymi zabrudzeniami na przednich kieszeniach tylko na zdjeciu wygladaja na ciut jasniejsze ale nie wiem czy to foto czy ten kolor jakis dziwny. Sprzedawca zapewnia ze sa oryginalne, ale ja widze jeden problem... Otoz na tym zdjeciu widac ze naszywka z tym charakterystycznym D jest w polowie skorzana i obszyta czerwona nicia. photos.allegro.pl/photos/oryginal/80/8018/801827/80182778_3 Na moich jeansach kupionych w firmowym sklepie Diesel tego nie ma. Naszywka jest z dzinsu, nie ze skory, D jest naszyte na ten skrawek dzinsu i nie ma tego czerwonego obszycia. Opcje sa dwie: 1. Sa to b. dobrze zrobione tajlandzkie podrobki ktore sa prawie nie do odroznienia. Moja znajoma wrocila ostatnio z tajlandii z nareczem dzinsow Diesel ktore wygladaja jak autentyczne ale sa podrobami za kilka funtow. 2. Zdjecie nie oddaje wlasciwego koloru i moze sie myle co do tego ze sa takie same jak moje. Inne modele moze tez mialy te inne naszywki choc watpie bo na zblizeniach Keate na stronie Diesel tego czerwonego obszycia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 14:18 edavenpo ale mnie zbiłas z tropu słowo daje,bo ten sprzedawca sprzedaje tez jak widziałam dzinsy na niemieckim ebayu ma same pozytywy ,ludzie twierdza ze są autentyczne i on sam sie zarzeka ze tak jest ,widziałas ten napis JEŻELI JAKIKOLWIEK RENOMOWANY SKLEP DIESEL STWIERDZI BRAK AUTENTYCZNOŚCI MOICH SPODNI ZWRACAM 200% CENY ZAKUPU!!! Pozatym one mają wszelkie metki ,wszywki z symbolami fabryk kolorów itd aha tu pokaze ci te same z tym ze u innego sprzedawcy, moze teraz bedziesz mogła powiedziec cos wiecej aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75694288 Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 15:31 Nie chce cie zniechecac do zakupu jak sie juz zdecydowalas ;-) zreszta nie jestem wyrocznia tylko wyciagam wnioski z tego co wiem o jeansach Diesel. Wejdz na strone Diesel, kliknij na collections ->denim->super slim->keate. Po prawej stronie masz takie zakladki Close ups. kliknij na ostatnia - tam jest metka z tylu i nie ma ani skory ani czerwonego obszycia. Spojrzalam na towar tego drugiego sprzedawcy i widze to samo logo z czerwonym obszyciem wiec moze to ten sam sprzedawca albo ktos zeni ten sam towar. Ja zawsze podchodze do takich ofert sceptycznie bo Keate kosztuja 95 funtow za podstawowy odcien do 120 za japanese style. Jak moga sprzedawac oryginaly za 300 zl i jeszcze na tym zarobic to nie wiem. A jesli chodzi o zapewnienie zwrotu pieniedzy to takie haslo od sprzedawcy to po prostu chwyt reklamowy. A kto pojdzie z tymi spodniami do sklepu Diesla i faktycznie bedzie sprawdzal autentycznosc to nastepna sprawa. Przeciez nie wejde z tymi spodniami do sklepu Diesla i nie powiem "Pani mi tu wystawi certyfikat autentycznosci bo kupilam na gieldzie internetowej i nie jestem pewna czy to oryginaly" Jakos sobie nie wyobrazam ;-) Z drugiej strony to poza ciut innym kolorem i ta metka wygladaja jak prawdziwe wiec jak naprawde chcesz to je kup ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 15:52 edavenpo mam jeszcze jedno pytanie które wysłałam na maila aby nie zanudzac foremek jesli byłabys tak miła i zechciała odpisac wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:33 No właśnie, w Levisie też nie widziałam Patty Anne, a są całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:46 w sumie tu się reklamy nie uprawia, ale jeśli chciałabyś (nowe, bez metek, 29/34, jasny błękit), to wyślę zdjęcia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Jeansy rurki 12.01.06, 15:06 oki, owocnego szukania w takim razie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Jeansy rurki 12.01.06, 17:14 Czy ja moglabym prosić te zdjęcia? (zijg@o2.pl) wlaśnie szukam takich i to jest mój rozmaiar. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś